jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
έτσι έλεγε?
ο ίδιος όμως δεν το τήρησε ποτέ
έτσι έλεγε?
ο ίδιος όμως δεν το τήρησε ποτέ
E oχι κ αγαπουλης στην κα Εφητι να πω?
έτσι και κρίνω θα μου την πέσει πάλι κανας αγαπούλης όπως συνέβει και στο παρελθόν
κανει τα παντα εκτός απο πρωκτικό,όσο για το εβδομηνταρι παιρνει παζαρεμα,η πίπα της πάντως είναι σουπερ......η νεολαία που παει μαζί της είναι για το κόντρα στ της υπόθεσης........ξεκίνησε δειλά-δειλά με 30 ευρω μασάζ+πίπα
και 'δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα'
σε λίγο θα χαζεύουμε τις αμυγδαλές της κοιτώντας τες από την κωλότρυπα
αν δεν συμβαίνει ήδη δηλαδή
ρε τη θεία-μεγάλη επιτυχία!
Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτίαE oχι κ αγαπουλης στην κα Εφη
Χαχαχα
Ελεοςςς
Οχι 50
55 +++
όλοι κάνουμε λάθηΑμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία
Ομολογω οτι την εχω παρει
Εχω κανει κ την αυτοκριτικη μου
φιλε μια μερα αραζα μετα απο ενα ραντεβου στο coffee island κοντα στο bill και εσκασε μυτη να παρει καφε ο δρακουμελ και φοραγε κατι σαγιοναρες αν θυμαμαι καλα! καλα μιλαμε οπως την ειδα ηταν για λυπηση, δε μπορεις να καταλαβεις τι ανακουφιση ενοιωσα που δεν την εχω παρει ποτε..όλοι κάνουμε λάθη
και γω έχω πληρώσει τον δρακουμελ με το cd player
H ιστορια μαμα, γιαγια και κορη στο διπλα δωματιο ειναι πολυ ντεκαβλε παντως..Καλημερα παίδες, ειχα πρόσφατη συνάντηση με ιουλία .στο σπίτι της , 40ε μια ωρα ,πολυ καλο μασαζ με κρεβατι ,καθαρή εκείνη και το μέρος της , βέβαια μέσα στην κουζινα ήταν η μητέρα και η κόρη της ...και στο τέλος πολυ καλός φραπές.έκανα με τρόπο κίνηση για χούφτωμα στον κωλο και το δέχτηκε .δεν το τραβηξα αλλο το αφησα για την επόμενη!
Τυπε 40€ για μια ώρα μασάζ με φραπέ;Καλημερα παίδες, ειχα πρόσφατη συνάντηση με ιουλία .στο σπίτι της , 40ε μια ωρα ,πολυ καλο μασαζ με κρεβατι ,καθαρή εκείνη και το μέρος της , βέβαια μέσα στην κουζινα ήταν η μητέρα και η κόρη της ...και στο τέλος πολυ καλός φραπές.έκανα με τρόπο κίνηση για χούφτωμα στον κωλο και το δέχτηκε .δεν το τραβηξα αλλο το αφησα για την επόμενη!
Καλημερα παίδες, ειχα πρόσφατη συνάντηση με ιουλία .στο σπίτι της , 40ε μια ωρα ,πολυ καλο μασαζ με κρεβατι ,καθαρή εκείνη και το μέρος της , βέβαια μέσα στην κουζινα ήταν η μητέρα και η κόρη της ...και στο τέλος πολυ καλός φραπές.έκανα με τρόπο κίνηση για χούφτωμα στον κωλο και το δέχτηκε .δεν το τραβηξα αλλο το αφησα για την επόμενη!
μαγγες μου,η μιραντα εχει καποια σχεση με την καρολινα?Την Μιράντα την πήρε κανείς άλλος ή μόνο εγώ?
. Καμίαμαγγες μου,η μιραντα εχει καποια σχεση με την καρολινα?
Οκ τυπε..Λαθος μου. 30 τα ευρα
φιλε στειλε ενα P.m καμια πληροφορια για την κοπελα ειμαι 22 χρονων και εχω παει σε μια και δεν ηταν αυτο που ηθελαΑσε, την βλεπω σε κατι ινσταγκραμ ολο υφος και ιδεα και τρελαίνομαι!!!
Χαχαόλοι κάνουμε λάθη
ρε παιδιά ποια είναι τελικά αυτή η μιράντα ?
[/quot
ρωτα τον μοχα
όλοι κάνουμε λάθη
Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστι αμαρτία
Ομολογω οτι την εχω παρει
Εχω κανει κ την αυτοκριτικη μου