Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.755
Πόντοι
746
ξεκίνησε δειλά-δειλά με 30 ευρω  μασάζ+πίπα
και 'δεν τα κάνω εγώ αυτά τα πράγματα'
σε λίγο θα χαζεύουμε τις αμυγδαλές της κοιτώντας τες από την κωλότρυπα
αν δεν συμβαίνει ήδη δηλαδή

ρε τη θεία-μεγάλη επιτυχία!
κανει τα παντα εκτός απο πρωκτικό,όσο για το εβδομηνταρι παιρνει παζαρεμα,η πίπα της πάντως είναι σουπερ......η νεολαία που παει μαζί της είναι για το κόντρα στ της υπόθεσης........

• Like
Αντιδράσεις: f21

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.023
Πόντοι
1.706

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
όλοι κάνουμε λάθη
και γω έχω πληρώσει τον δρακουμελ με το cd player
φιλε μια μερα αραζα μετα απο ενα ραντεβου στο coffee island κοντα στο bill και εσκασε μυτη να παρει καφε ο δρακουμελ και φοραγε κατι σαγιοναρες αν θυμαμαι καλα! καλα μιλαμε οπως την ειδα ηταν για λυπηση, δε μπορεις να καταλαβεις τι ανακουφιση ενοιωσα που δεν την εχω παρει ποτε..

vgale_sentra

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
146
Πόντοι
1
Καλημερα παίδες, ειχα πρόσφατη συνάντηση με ιουλία .στο σπίτι της , 40ε μια ωρα ,πολυ καλο  μασαζ με κρεβατι ,καθαρή εκείνη και το μέρος της , βέβαια μέσα στην κουζινα ήταν η μητέρα και η κόρη της ...και στο τέλος πολυ καλός φραπές.έκανα με τρόπο κίνηση για χούφτωμα στον κωλο και το δέχτηκε .δεν το τραβηξα αλλο το αφησα για την επόμενη!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Καλημερα παίδες, ειχα πρόσφατη συνάντηση με ιουλία .στο σπίτι της , 40ε μια ωρα ,πολυ καλο  μασαζ με κρεβατι ,καθαρή εκείνη και το μέρος της , βέβαια μέσα στην κουζινα ήταν η μητέρα και η κόρη της ...και στο τέλος πολυ καλός φραπές.έκανα με τρόπο κίνηση για χούφτωμα στον κωλο και το δέχτηκε .δεν το τραβηξα αλλο το αφησα για την επόμενη!
H ιστορια μαμα, γιαγια και κορη στο διπλα δωματιο ειναι πολυ ντεκαβλε παντως..

• Like
Αντιδράσεις: spyvar

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Τυπε 40€ για μια ώρα μασάζ με φραπέ;  :think:
Μηπως στην κουζίνα τραγουδαει ο Βοσκόπουλος και ακριβεινε το φραπολαδο;

vgale_sentra

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
146
Πόντοι
1

Λαθος μου. 30 τα ευρα

ALPHAJW

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδιά ποια είναι τελικά αυτή η μιράντα ?

chriskas1234

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
0
Ασε, την βλεπω σε κατι ινσταγκραμ ολο υφος και ιδεα και τρελαίνομαι!!!
φιλε στειλε ενα P.m καμια πληροφορια για την κοπελα  ειμαι 22 χρονων και εχω παει σε μια και δεν ηταν αυτο που ηθελα

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.023
Πόντοι
1.706
όλοι κάνουμε λάθη
και γω έχω πληρώσει τον δρακουμελ με το cd player
Χαχα
Αυτη μου εχει γλυτωσει
Η μαλλον εγω γλυτωσα απο αυτην
Ειναι κατι σαν ..μυθος στο μυαλο μ. Ο δρακουμελ με το κασετοφωνακι, λιγο θριλερ μου κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom