Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Άλλη φαση οι μαυρούκες...τρελα ιδιαίτερα αν ειναι καλά κομμάτια ή έχουν καλο κορμί κτλ!!  :rockon:

Αυτή που μιλάμε τώρα για παραδειγμα μπορεί να μην έχει την κορμάρα μιας και ειναι χοντρουλα αλλά η βυζάρα με την ρωγα ειναι ολα τα λεφτα  :tits:

Βεβεια περί ορέξεως!!!  :cheesy:

Μπράβο παιδιά!!! Κάντε της και αυτή θεά με το πολύ το μπίρι μπίρι και θα πάει τις τιμές στα ύψη. Ε δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία αφού μυαλό δεν...ούτε πάνω ούτε κάτω.

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
294
Πόντοι
21
Χαίρετε συναγωνιστές καινουριος στο site σας διαβαζω καιρο και μπορω να πω οτι εχω παρει χρησιμες Συμβουλές προς ναυτιλομενους.....ειπα λοιπον και εγώ να γράψω σχετικά με τις λιγες προς το παρόν εμπειρίες που έχω.Συμφωνω με τον mitsossoft σχετικά με την κοπέλα στην καλογρεζα εχω παει 4 φορές με βολευει και λογο περιοχής αλλα το βασικο για μενα ειναι οτι δειχνει να μην ζορίζεται ουτε βιαζεται γενικα ειναι και ιδιαίτερα φιλική.Για τις βυζαρες θεϊκές μεγαλες και στεκονται χωρις καν να φοραει σουτιεν....ειχα παει μια φορα στην τυπισα στον Αλιμο για την οποια υπαρχουν κριτικες πιο κατω τρελο μουνι αλλα κρυα πολύ ολα με το ζόρι.Μια καταδρωμικη κυψελη σε μια απο τις σαυρες χωρις να ξερω οπως πηγα εφυγα.....και τωρα προσπαθω να συννενοηθω με την κοπελα στον χολαργο προσωπικα εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα δεν...θα ξαναπροσπαθησω και θα επανέλθω

Φιλαράκι,αυτή στον Άλιμο που λες ποια είναι;

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Μπορεί κάποιος φίλος να δώσει το λινκ της αγγελίας των 2 κοπελων πίσω από Ελαΐς?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Το ειδα αλλα αυτο το λινκ εδωσαν πριν 3-4 σελιδες,
με ενα τηλεφωνο θα σου πουν απο πρωτο χερι.

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Χαίρετε συναγωνιστές καινουριος στο site σας διαβαζω καιρο και μπορω να πω οτι εχω παρει χρησιμες Συμβουλές προς ναυτιλομενους.....ειπα λοιπον και εγώ να γράψω σχετικά με τις λιγες προς το παρόν εμπειρίες που έχω.Συμφωνω με τον mitsossoft σχετικά με την κοπέλα στην καλογρεζα εχω παει 4 φορές με βολευει και λογο περιοχής αλλα το βασικο για μενα ειναι οτι δειχνει να μην ζορίζεται ουτε βιαζεται γενικα ειναι και ιδιαίτερα φιλική.Για τις βυζαρες θεϊκές μεγαλες και στεκονται χωρις καν να φοραει σουτιεν....ειχα παει μια φορα στην τυπισα στον Αλιμο για την οποια υπαρχουν κριτικες πιο κατω τρελο μουνι αλλα κρυα πολύ ολα με το ζόρι.Μια καταδρωμικη κυψελη σε μια απο τις σαυρες χωρις να ξερω οπως πηγα εφυγα.....και τωρα προσπαθω να συννενοηθω με την κοπελα στον χολαργο προσωπικα εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα δεν...θα ξαναπροσπαθησω και θα επανέλθω

Καλημερα, η κοπελα απο τον Αλιμο κανει και σεξ? Ποση ωρα και με τι κοστος?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.205
Πόντοι
2.456
Η θεραπεύτρια Ιουλία από Περιστέρι,σταμάτησε τις θεραπείες ή άλλαξε τηλ, γιατί το 784 δείχνει αποενεργοποιημενο..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Καλημερα, η κοπελα απο τον Αλιμο κανει και σεξ? Ποση ωρα και με τι κοστος?
με το ζορι φραπε τι σεξ....σε εμενα τουλάχιστον και πολυ κρυα διεκπεραίωτικη να τελειωνουμε αλλα και απο αλλα που διαβασα μαλλον καπως ετσι ειναι γενικα

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
εμφάνιση?? γιατί φωτό δεν βλέπω να υπάρχει....

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
εμφάνιση?? γιατί φωτό δεν βλέπω να υπάρχει....
ξανθια αδυνατη παραπανω δεν ξερω γιατι δεν εβγαλε ρουχα και εγω δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι ξενερωσα.ωραια γκομενα αλλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom