petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.177
- Πόντοι
- 41.813
Ελα ρε και με πηρε η Ναόμι προχτες και με ρωτησε αν ο Πετρος τα εχει με κάποια.....να τη γειωσω έτσι ;
No offence
steilth sto tzimh
Ελα ρε και με πηρε η Ναόμι προχτες και με ρωτησε αν ο Πετρος τα εχει με κάποια.....να τη γειωσω έτσι ;
No offence
steilth sto tzimh
steilth sto tzimh
ειναι λεπτη δεν μ αρεσει
Άλλη φαση οι μαυρούκες...τρελα ιδιαίτερα αν ειναι καλά κομμάτια ή έχουν καλο κορμί κτλ!!
Αυτή που μιλάμε τώρα για παραδειγμα μπορεί να μην έχει την κορμάρα μιας και ειναι χοντρουλα αλλά η βυζάρα με την ρωγα ειναι ολα τα λεφτα
Βεβεια περί ορέξεως!!!
Χαίρετε συναγωνιστές καινουριος στο site σας διαβαζω καιρο και μπορω να πω οτι εχω παρει χρησιμες Συμβουλές προς ναυτιλομενους.....ειπα λοιπον και εγώ να γράψω σχετικά με τις λιγες προς το παρόν εμπειρίες που έχω.Συμφωνω με τον mitsossoft σχετικά με την κοπέλα στην καλογρεζα εχω παει 4 φορές με βολευει και λογο περιοχής αλλα το βασικο για μενα ειναι οτι δειχνει να μην ζορίζεται ουτε βιαζεται γενικα ειναι και ιδιαίτερα φιλική.Για τις βυζαρες θεϊκές μεγαλες και στεκονται χωρις καν να φοραει σουτιεν....ειχα παει μια φορα στην τυπισα στον Αλιμο για την οποια υπαρχουν κριτικες πιο κατω τρελο μουνι αλλα κρυα πολύ ολα με το ζόρι.Μια καταδρωμικη κυψελη σε μια απο τις σαυρες χωρις να ξερω οπως πηγα εφυγα.....και τωρα προσπαθω να συννενοηθω με την κοπελα στον χολαργο προσωπικα εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα δεν...θα ξαναπροσπαθησω και θα επανέλθω
Φιλαράκι,αυτή στον Άλιμο που λες ποια είναι;
Μπορεί κάποιος φίλος να δώσει το λινκ της αγγελίας των 2 κοπελων πίσω από Ελαΐς?
Το ειδα αλλα αυτο το λινκ εδωσαν πριν 3-4 σελιδες,
με ενα τηλεφωνο θα σου πουν απο πρωτο χερι.
Χαίρετε συναγωνιστές καινουριος στο site σας διαβαζω καιρο και μπορω να πω οτι εχω παρει χρησιμες Συμβουλές προς ναυτιλομενους.....ειπα λοιπον και εγώ να γράψω σχετικά με τις λιγες προς το παρόν εμπειρίες που έχω.Συμφωνω με τον mitsossoft σχετικά με την κοπέλα στην καλογρεζα εχω παει 4 φορές με βολευει και λογο περιοχής αλλα το βασικο για μενα ειναι οτι δειχνει να μην ζορίζεται ουτε βιαζεται γενικα ειναι και ιδιαίτερα φιλική.Για τις βυζαρες θεϊκές μεγαλες και στεκονται χωρις καν να φοραει σουτιεν....ειχα παει μια φορα στην τυπισα στον Αλιμο για την οποια υπαρχουν κριτικες πιο κατω τρελο μουνι αλλα κρυα πολύ ολα με το ζόρι.Μια καταδρωμικη κυψελη σε μια απο τις σαυρες χωρις να ξερω οπως πηγα εφυγα.....και τωρα προσπαθω να συννενοηθω με την κοπελα στον χολαργο προσωπικα εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα δεν...θα ξαναπροσπαθησω και θα επανέλθω
Καλημερα. Οριστε αυτο που ζητησεςΜπορεί κάποιος φίλος να δώσει το λινκ της αγγελίας των 2 κοπελων πίσω από Ελαΐς?
Καλημερα. Οριστε αυτο που ζητησες
με το ζορι φραπε τι σεξ....σε εμενα τουλάχιστον και πολυ κρυα διεκπεραίωτικη να τελειωνουμε αλλα και απο αλλα που διαβασα μαλλον καπως ετσι ειναι γενικαΚαλημερα, η κοπελα απο τον Αλιμο κανει και σεξ? Ποση ωρα και με τι κοστος?
ξανθια αδυνατη παραπανω δεν ξερω γιατι δεν εβγαλε ρουχα και εγω δεν ασχοληθηκα παραπανω γιατι ξενερωσα.ωραια γκομενα αλλα....εμφάνιση?? γιατί φωτό δεν βλέπω να υπάρχει....