Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Για αυτή στο Χολαργό ναι χουφτωνεις κανονικά οπως τα είπε ο φιλος papaspanos, όντως αυτή ειναι η αγγελία μαν... από οτι πρόσεξα παιζει να έχει 2 τηλέφωνα και αριθμους επειδη ειδα 2 συσκευές σπιτι. Επίσης ξέχασανα πω οτι πιπιλησα και ρώγες αλλα τωρα αν δινει και κατι παραπάνω δεν ξέρω!

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Χαίρετε συναγωνιστές καινουριος στο site σας διαβαζω καιρο και μπορω να πω οτι εχω παρει χρησιμες Συμβουλές προς ναυτιλομενους.....ειπα λοιπον και εγώ να γράψω σχετικά με τις λιγες προς το παρόν εμπειρίες που έχω.Συμφωνω με τον mitsossoft σχετικά με την κοπέλα στην καλογρεζα εχω παει 4 φορές με βολευει και λογο περιοχής αλλα το βασικο για μενα ειναι οτι δειχνει να μην ζορίζεται ουτε βιαζεται γενικα ειναι και ιδιαίτερα φιλική.Για τις βυζαρες θεϊκές μεγαλες και στεκονται χωρις καν να φοραει σουτιεν....ειχα παει μια φορα στην τυπισα στον Αλιμο για την οποια υπαρχουν κριτικες πιο κατω τρελο μουνι αλλα κρυα πολύ ολα με το ζόρι.Μια καταδρωμικη κυψελη σε μια απο τις σαυρες χωρις να ξερω οπως πηγα εφυγα.....και τωρα προσπαθω να συννενοηθω με την κοπελα στον χολαργο προσωπικα εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα δεν...θα ξαναπροσπαθησω και θα επανέλθω

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Μασατζικο στην Δαφνη, Τριπόλεως... Ξεκινάνε απο 50 και ανεβαίνουμε αλλά μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο.. Για τα υπολοιπα δεν ξερω αφού είχα δοκιμάσει το απλό προγραμμα με φραπέ.. Η μια κοπέλα έχει και σελίδα στο FB από οτι είδα αλλα απο ότι ξέρω δεν επιτρέπεται να ποστάρω στην σελίδα
Τριπόλεως πόσο? Έχει και άλλες επιλογές το μαγαζί? Σε ρωτάω γιατί το λίνκ δεν δουλεύει.

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...για το μαγαζι στη δαφνη (τριπόλεως) κάποιος να δώσει πληροφορίες...αριθμό διευθυνσης ή τηλέφωνο, προγράμματα κτλ...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.449
Πόντοι
2.306
Το κορίτσι στην καλογρεζα αφήνει χουφτωματα κλπ....?

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Εξαρτάται πως το προσεγγιζεις το θέμα.....if you know what I mean........

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Τριπόλεως πόσο? Έχει και άλλες επιλογές το μαγαζί? Σε ρωτάω γιατί το λίνκ δεν δουλεύει.
...για το μαγαζι στη δαφνη (τριπόλεως) κάποιος να δώσει πληροφορίες...αριθμό διευθυνσης ή τηλέφωνο, προγράμματα κτλ...
Τριπολεως 10 στον 1ο όροφο.. Από κοπέλες εγώ πετυχα μονο μια αλλα μου ειπε οτι ηταν 2 συνολικα.. Προγραμματα ξεκινάγανε από 50 απλο μασαζ και φραπε στο μισαωρο, μετά ανέβαινε με διαφορους συνδιασμους όπως 60 με καλαμακι παλι μισαωρο, κτλ αλλα σορρυ δεν τα συγκρατισα ολα επειδή δεν ήθελα να δώσω παραπανω οποτε όπως μπηκαν στο μυαλο μου βγήκαν χαχαχα!!! 

Δυστυχως απο οτι βλεπω το λινκ κατεβηκε απο την ΧΕ, ουτε και εμένα ανοίγει τώρα.

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Χαίρετε συναγωνιστές καινουριος στο site σας διαβαζω καιρο και μπορω να πω οτι εχω παρει χρησιμες Συμβουλές προς ναυτιλομενους.....ειπα λοιπον και εγώ να γράψω σχετικά με τις λιγες προς το παρόν εμπειρίες που έχω.Συμφωνω με τον mitsossoft σχετικά με την κοπέλα στην καλογρεζα εχω παει 4 φορές με βολευει και λογο περιοχής αλλα το βασικο για μενα ειναι οτι δειχνει να μην ζορίζεται ουτε βιαζεται γενικα ειναι και ιδιαίτερα φιλική.Για τις βυζαρες θεϊκές μεγαλες και στεκονται χωρις καν να φοραει σουτιεν....ειχα παει μια φορα στην τυπισα στον Αλιμο για την οποια υπαρχουν κριτικες πιο κατω τρελο μουνι αλλα κρυα πολύ ολα με το ζόρι.Μια καταδρωμικη κυψελη σε μια απο τις σαυρες χωρις να ξερω οπως πηγα εφυγα.....και τωρα προσπαθω να συννενοηθω με την κοπελα στον χολαργο προσωπικα εχω παρει πολλα τηλεφωνα αλλα δεν...θα ξαναπροσπαθησω και θα επανέλθω
Βαση της προσωπικής μου εμπειριας θα πρότεινα σε αυτην στον Χολαργό απλα να εισαι φιλικος και αν σε ρωτησει περιοχή πες της κατι κοντα εκει και όχι μακρια και λογικα θα εισαι οκ! Εμένα την πρωτη φορά που πηρα τηλ και της ειπα περιοχη που εμενα της ακουστηκε μακρια και μου ειπε ευγενικα ξαναπαρε καποια αλλη μέρα και βλεπουμε... μου ειχε φανει παντως οτι δεν ηθελε να κλεισει τετοιο ραντεβού... Οταν ξαναπήρα μετά απο 2-3 μέρες απο αλλο κινητό και της ειπα ότι εμενα σε διπλανή περιοχή μου έκλεισε καπακια ραντεβού μετά απο καμια ωρα. Επισης το ειχα παιξει τρελιτσα και δεν αναφερα τιποτα περί εξτρα φραπεδες κτλ, απλά μασαζακι και ήρθαν όλα μονα τους όταν πηγα.

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Το κορίτσι στην καλογρεζα αφήνει χουφτωματα κλπ....?
Εγώ και της 2 φορές που πήγα χουφτωσα κανονικά τις βυζαρες που είχε και εγλυψα και τις ρώγες...Της το ειχα ζητησει ευγανικά και δεν ειχε φερει καμια αντίρηση... Δεν ζήτησα κάτι παραπάνω επειδή ήμουν απολυτα ικανοποιημένος με το ολο σκηνικό οποτε δεν ξέρω αν αφήνει και τίποτα αλλο. Σιγουρα θα ξαναπαω πάντως επειδή μου έκανε παρα πολυ καλο φραπε (για τα δικα μου γουστα), με τρελενουν οι βυζαρες που έχει καθως επίσης δεν υπάρχει καθολου βιασύνη απο μέρους της.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.449
Πόντοι
2.306
Για αυτή στο Χολαργό ναι χουφτωνεις κανονικά οπως τα είπε ο φιλος papaspanos, όντως αυτή ειναι η αγγελία μαν... από οτι πρόσεξα παιζει να έχει 2 τηλέφωνα και αριθμους επειδη ειδα 2 συσκευές σπιτι. Επίσης ξέχασανα πω οτι πιπιλησα και ρώγες αλλα τωρα αν δινει και κατι παραπάνω δεν ξέρω!

Απο καθαριοτητα ο χωρος ειναι οκ??
Υπαρχει δυνατότητα για ντουζακι...
Εχει μασαζοκρεβατο?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι