You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Αν googlάρεις θα βρεθείς μπροστά στη Ναταλια την παλιά γνώριμη σε πολλούς... Εχω χρόνια να την δω από κοντά, η φάτσα παραμένει σαν να την χτύπησε φτυάρι από όσο είδα στις φωτο, τότε ήταν τα πάντα όλα (εποχές καλού mamba) από παντού... Τώρα δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν κόβονται οι "καλές" συνήθειες...
Άμα δεν έκανες τίποτα με την Μάγκι, τι να σου πω ρε φίλε? Η κοπέλα είναι φουλ σερβις.Εγω πήγα, ηταν μια χοντρή και μια αδυνατη. Στην αρχη ειπαν και για εκτόνωση (η χοντρη το ειπε), πηρα την αδυνατη, το μιλφ. Αυτη στο τελος δεν εκανε τιποτα, και οταν ζητησα τα ρεστα απο την χοντρη που ειχα πληρωσει, λεει η καθεμια κανει το προγραμμα της, εγω προσεχω τους πελάτες μου. Αντε βρες άκρη. Οκ για 25 ευρω λες τουλαχιστον εκανα το μασαζ μου, αν και τιποτα σπουδαιο.
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Ρε παιδια, η Γιουλη τι απεγινε;
κυψελη εμενε,με ενα μιαβολτα και ενα ποτο την επαιρνες τσαμπα....Αν googlάρεις θα βρεθείς μπροστά στη Ναταλια την παλιά γνώριμη σε πολλούς... Εχω χρόνια να την δω από κοντά, η φάτσα παραμένει σαν να την χτύπησε φτυάρι από όσο είδα στις φωτο, τότε ήταν τα πάντα όλα (εποχές καλού mamba) από παντού... Τώρα δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν κόβονται οι "καλές" συνήθειες...
γερους ξεσκατιζε....
μετα ειδε τι αγαπουληδες ειμαστε και το γυρισε στο μασζ,
προσωπο γαμησετα αλλα πολυ καλη ρωγα και κωλος
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ρε παιδια, η Γιουλη τι απεγινε;
Πριν καιρο ποτε δεν απαντησε στις κλησεις
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Αν googlάρεις θα βρεθείς μπροστά στη Ναταλια την παλιά γνώριμη σε πολλούς... Εχω χρόνια να την δω από κοντά, η φάτσα παραμένει σαν να την χτύπησε φτυάρι από όσο είδα στις φωτο, τότε ήταν τα πάντα όλα (εποχές καλού mamba) από παντού... Τώρα δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν κόβονται οι "καλές" συνήθειες...
μπορεί η φάτσα έτσι όπως φαίνεται στο ιντερνετ να μην είναι καλή αλλά.... πρέπει ναχει καλό σώμα...
δηλαδή στην ώρα μασαζ και φραπέ ή μπριζόλα πόσο παίρνει? γνωρίζουμε?
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Πολυ κριμα.. ((Πριν καιρο ποτε δεν απαντησε στις κλησεις
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Το χασαμε το κορμι πατριωτηΠολυ κριμα.. ((
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Την πηρα τηλ, δεν απαντησε κ μετα εστειλε μνμ οτι ηταν απασχολημενη κ οτι κανει μονο μασαζ, ΔΕΝ κανει σεξ κ ερωτικη επαφη.Αν googlάρεις θα βρεθείς μπροστά στη Ναταλια την παλιά γνώριμη σε πολλούς... Εχω χρόνια να την δω από κοντά, η φάτσα παραμένει σαν να την χτύπησε φτυάρι από όσο είδα στις φωτο, τότε ήταν τα πάντα όλα (εποχές καλού mamba) από παντού... Τώρα δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν κόβονται οι "καλές" συνήθειες...
Την πηρα τηλ, δεν απαντησε κ μετα εστειλε μνμ οτι ηταν απασχολημενη κ οτι κανει μονο μασαζ, ΔΕΝ κανει σεξ κ ερωτικη επαφη.
Μασατζικο στην Δαφνη, Τριπόλεως... Ξεκινάνε απο 50 και ανεβαίνουμε αλλά μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο.. Για τα υπολοιπα δεν ξερω αφού είχα δοκιμάσει το απλό προγραμμα με φραπέ.. Η μια κοπέλα έχει και σελίδα στο FB από οτι είδα αλλα απο ότι ξέρω δεν επιτρέπεται να ποστάρω στην σελίδα
Επίσης έχει και σελίδα στο FB με άλλο όνομα όμως και όχι Ναταλια καθώς και δικο της site... Αν ψαξεις με το τηλ της αγγελίας θα τα βρεις και τα 2... Στο site πάντως φαίνεται ότι είναι η Ναταλία καθώς έχει ποστάρει και μερικα διπλώματα που διακρίνεται το κανονικό της όνομα!Αν googlάρεις θα βρεθείς μπροστά στη Ναταλια την παλιά γνώριμη σε πολλούς... Εχω χρόνια να την δω από κοντά, η φάτσα παραμένει σαν να την χτύπησε φτυάρι από όσο είδα στις φωτο, τότε ήταν τα πάντα όλα (εποχές καλού mamba) από παντού... Τώρα δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν κόβονται οι "καλές" συνήθειες...
Εμένα πάντως που της μιλαγα απο FB στην αρχή μου το έπεζε ότι δεν κάνει τπτ περα απο μασάζ... Αλλά μετά απο μπλα μπλα φτάσαμε οτι μπορεί να κανονίσει τάντρα όπως το λεει, επειδή την ρώτησα μιας και το ειχε στην σελίδα της. Μου έχει ακυρώσει πάντως το ραντεβού 2 φορές ως τώρα και δεν ξερω αν τελικά θα κανονίσω εκ νεου. Ο χώρος της ειναι στην Γλυφάδα από οτι είπε.
Ας βαλω μερικές τελευταίες κινήσεις που έκανα!!!
Μαυρουκα χοντρούλα στην Καλογρέζα με βυζ@ρες... Μασάζ μέτρια πράγματα και στο τελος φραπεδάκι το οποιο μπορώ να πω ειναι πολύ καλό, τουλαχιστον για τα δικά μου γούστα... έχω πάρει 2 φορές και την 2η είχαμε και καλαμάκι με δική της προτοβουλια... χρόνος μια ώρα χωρίς καμία βιασύνη και μπανάκι μετά... δεν έχει κρεβάτι μασάζ οπότε όλα γίνονται σε κανονικό κρεβάτι. Τιμουλα 30!
Οι 2 γνωστες στον Πειραια (πίσω απο την Ελαις) προς μιλφ θα έλεγα, η μια ψιλοχοντρουλα και η άλλη αδύνατη αλλά με τρελες ρώγες!!! Ο χωρος εχει ντουζακι και πλεον κρεβατι μασαζ (επειδη πριν δεν ειχε) και από μασάζ μέτρια προς καλούτσικα θα έλεγα.. φραπεδάκι σίγουρα και εμένα μου κανανε και καλαμάκι αλλά με προφυλακτικό! Τιμουλα 50!
Κορίνα αν θυμαμαι καλά το όνομα και έχει νεο χώρο στο Π.Φαληρο καπου πίσω απο τα Νεκ....φεια! Μασά χαλια εντελώς και βιαστική στο τελος.. Μακρια με απλά λογια... τιμή 30 και αν της κάνεις και καλα΄και αυτης μασαζ μετα 35.
Επίσης πήγα και σε μια άλλο διπλα στο μετρό του Χολαργού, Ρωσίδα κοντά στα 40-45 με ωραίες βυζάρες αλλά δεν μπορώ να βρω την αγγελια στην ΧΕ. Τιμή ήταν στα 40, μασάζ καλούτσικο και στο τελος φραπεδάκι.. το τηλ της πάντως τελειώνει σε 753 και αν βρω την αγγελια θα την ποστάρω
Ελπιζω να βοηθησα!!
Μαυρουκα χοντρούλα στην Καλογρέζα με βυζ@ρες... Μασάζ μέτρια πράγματα και στο τελος φραπεδάκι το οποιο μπορώ να πω ειναι πολύ καλό, τουλαχιστον για τα δικά μου γούστα... έχω πάρει 2 φορές και την 2η είχαμε και καλαμάκι με δική της προτοβουλια... χρόνος μια ώρα χωρίς καμία βιασύνη και μπανάκι μετά... δεν έχει κρεβάτι μασάζ οπότε όλα γίνονται σε κανονικό κρεβάτι. Τιμουλα 30!
Οι 2 γνωστες στον Πειραια (πίσω απο την Ελαις) προς μιλφ θα έλεγα, η μια ψιλοχοντρουλα και η άλλη αδύνατη αλλά με τρελες ρώγες!!! Ο χωρος εχει ντουζακι και πλεον κρεβατι μασαζ (επειδη πριν δεν ειχε) και από μασάζ μέτρια προς καλούτσικα θα έλεγα.. φραπεδάκι σίγουρα και εμένα μου κανανε και καλαμάκι αλλά με προφυλακτικό! Τιμουλα 50!
Κορίνα αν θυμαμαι καλά το όνομα και έχει νεο χώρο στο Π.Φαληρο καπου πίσω απο τα Νεκ....φεια! Μασά χαλια εντελώς και βιαστική στο τελος.. Μακρια με απλά λογια... τιμή 30 και αν της κάνεις και καλα΄και αυτης μασαζ μετα 35.
Επίσης πήγα και σε μια άλλο διπλα στο μετρό του Χολαργού, Ρωσίδα κοντά στα 40-45 με ωραίες βυζάρες αλλά δεν μπορώ να βρω την αγγελια στην ΧΕ. Τιμή ήταν στα 40, μασάζ καλούτσικο και στο τελος φραπεδάκι.. το τηλ της πάντως τελειώνει σε 753 και αν βρω την αγγελια θα την ποστάρω
Ελπιζω να βοηθησα!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ωραια ενημερωση παιχτη...η τελευταια με τις βυζαρες,χουφτωσες?...Ας βαλω μερικές τελευταίες κινήσεις που έκανα!!!
Ελπιζω να βοηθησα!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ελπιζω να βοηθησα!!
Ωραιος ο παιχτης
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ωραια ενημερωση παιχτη...η τελευταια με τις βυζαρες,χουφτωσες?...
Σ εφτιαξε βραδυατικα ε??
Ελπιζω να βοηθησα!!
Μπραβο για την ενημερωση.
Να συμπληρωσω για την κοπελα στην Καλογρεζα , οτι μου εκανε καλαμακι απο την 1η φορα,κατα τ'αλλα ειναι οπως τα λεει ο συναγωνιστης.
Για τις κοπελες στην Ελαις εχω γρααψει κριτικη πιο παλια και συμφωνω και εδω με τον mitsosoft.
Για την κοπελα στο Χολαργο,την λενε Λωρα ειναι περιπου 40-45 με πιασιματακια και μεγαλουτσικο στηθος, φραπεδακι με υπονοουμενο για κατι περισσοτερο την επομενη φορα με κατι παραπανω.
Αυτη ειναι η αγγελια το τηλ. που τελειωνει σε ...753 ισχυε , δεν ξερω αν ισχυει ακομα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις