jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω δεν την ξερω καν. ο αλλος που εγραψε ειναι τεραστιος
οκ το ειδα
Αλλα μονο incall παιζει??
Δεν τα μπορω τα incall
εγω δεν την ξερω καν. ο αλλος που εγραψε ειναι τεραστιος
Έχει μασαζοκρεβατο και μπορεις να κανεις ντουζαζκι μετά... Το μπανιο σχετικά μικρό βεβαια και γενικά απο καθαριοτητα καλά θα ειναι έλεγα.. Δεν διεκδικεί το 101% αλλά ένα 85-90% πιστευω ότι το έχει.Απο καθαριοτητα ο χωρος ειναι οκ??
Υπαρχει δυνατότητα για ντουζακι...
Εχει μασαζοκρεβατο?
Έχει μασαζοκρεβατο και μπορεις να κανεις ντουζαζκι μετά... Το μπανιο σχετικά μικρό βεβαια και γενικά απο καθαριοτητα καλά θα ειναι έλεγα.. Δεν διεκδικεί το 101% αλλά ένα 85-90% πιστευω ότι το έχει.
οκ το ειδα
Αλλα μονο incall παιζει??
Δεν τα μπορω τα incall
Δυστηχως ουτε εγώ ξέρω αν πηγαίνει εκτός επειδή δεν ρώτησα... Με ενα τηλεφωνακι παντως λογικά θα σου πει η ίδια ;)δεν ξερω φιλε αν παιζει μπαλλα εξω
ο τζιμαρας ενδιαφερεται οχι εγω. δεν τρωω σοκολατες
Δυστηχως ουτε εγώ ξέρω αν πηγαίνει εκτός επειδή δεν ρώτησα... Με ενα τηλεφωνακι παντως λογικά θα σου πει η ίδια ;)
χάνειςο τζιμαρας ενδιαφερεται οχι εγω. δεν τρωω σοκολατες
παλι με στεναχωρας
χάνεις
χαχα σωστος, εκανα λαθος παραθεσηο τζιμαρας ενδιαφερεται οχι εγω. δεν τρωω σοκολατες
χάνεις
οκ ρε παιδια μη βαρατε ολοι μαζι.
δε το μπορω.
δεν ειμαι ρατσιστης καθολου μα καθολου αλλα δε το μπορω
Δοκιμασε μια
δε γινεται. δε μου βγαινει να παω με μαυρουλα
Άλλη φαση οι μαυρούκες...τρελα ιδιαίτερα αν ειναι καλά κομμάτια ή έχουν καλο κορμί κτλ!!
Αυτή που μιλάμε τώρα για παραδειγμα μπορεί να μην έχει την κορμάρα μιας και ειναι χοντρουλα αλλά η βυζάρα με την ρωγα ειναι ολα τα λεφτα
Βεβεια περί ορέξεως!!!
Δικος μου εισαι
Δικος μου εισαι
δε γινεται. δε μου βγαινει να παω με μαυρουλα
Ελα ρε και με πηρε η Ναόμι προχτες και με ρωτησε αν ο Πετρος τα εχει με κάποια.....να τη γειωσω έτσι ;
No offence