You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.117
- Πόντοι
- 506
Λοιπον...για τη μαυρουλα που γραψανε πολλοι. Μετα απο συνεννοηση, γνωστος μου πηγε στο σταθμο Ηρακλειου κ απο κει την επαιρνε τηλ για να του υποδειξει πώς θα παει σπιτι της για το ραντεβου. Επι πολλη ωρα η κυρια δεν απαντουσε- ουτε και σε μετεπειτα τηλ. Ενημερωνω προς γνωση κ συμμορφωση
Giteftis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Κατι μου θυμίζει αυτη η τιμολογιακη πολιτική .Λες;Η μηπως ολα τα μαγαζακια εκει κατω στα νοτια εχουν ίδια πολιτική.Καλημέρα σε όλους. Μια και νέος στο bou, είπα να γράψω τις εντυπώσεις μου από ένα νέο χώρο που άνοιξε στη Δάφνη,Τριπόλεως 10. Πήγα την προηγούμενη βδομάδα αφού λόγω επίσκεψης Ερντογάν έφαγα μεγάλη ήττα με το ραντεβού που είχα κανονίσει στο bill. Ο χώρος μικρός, σχετικά καθαρός. Οι κοπέλες είναι μονο 2. Η Μαργαρίτα και η Κατερίνα. Στην είσοδο η Μαργαρίτα.Μίλφ γύρω στα 40. Καλό κορμί,όσο μπόρεσα να καταλάβω με τα ρούχα,μέτριο πρόσωπο αλλά σε προδιαθέτει για εκφυλες καταστασεις. Ήμουν σίγουρος ότι θα μπω μαζί της καθότι ήταν και καλή στο social και είμαι και milfakias.
Τότε όμως έκανε το λάθος να μου προτείνει να δω και το Κατερινάκι.
Το Κατερινάκι δηλώνει και πρέπει όντως να είναι 25. Πρόσωπο Καλό, όχι φοβερό, αλλά σώμα κάτσε Καλά!! Κωλαράκι ολοστρογγυλο που διαγραφόταν στο κολλητό τζιν και στήθη έτοιμα να εκραγούν. Εννοείται ότι ξέχασα τη Μαργαρίτα και πήγα με την Κατερίνα.
Να ενημερώσω εδώ για τα Προγράμματα του 'μαγαζιού'
Μασαζ απλό μισή ώρα 50 ΕΥΡΩ με φραπέ
Μασαζ body to body μισή ωρα 60 ΕΥΡΩ και φραπέ
Μασαζ body to body μισή ώρα 70 ΕΥΡΩ με φραπέ και καλαμάκι
Μασαζ 80 ΕΥΡΩ μισή ώρα με ερωτική επαφή
120 η μία ώρα.
Πήρα το πρόγραμμα των 70, γιατί λόγω σύγχυσης ήθελα χαλαρά πράγματα.
Η Κατερίνα από μασαζ φάνηκε να μη το πολυγουστάρει! Το πάλεψε λίγο, εγώ έβλεπα τα τέλεια φυσικά στήθη της στον καθρέφτη, και μετά το κωλαράκι της καθώς με έτριβε και φτιαχνόμουνα. Αφού της είπα ότι έχει τέλειο στηθος, μου λέει μου αρεσει να το χαιδευουν! Οπότε γυρνάω ανάσκελα, καθότι βυζολάτρης, και αφού τις εγλειψα λίγο τις βυζάρες μου βάζει προφυλακτικό και μου παιρνει μια πολύ καλή πίπα ενώ με άφησε να παίζω με το μουνάκι της που σε λίγο άρχισε να υγραίνεται. Εκει λέω μαλακία έκανα, επρεπε να παω για το πρόγραμμα των 80!! Ήταν αργά όμως!!
Εν κατακλείδι πέρασα καλά με το Κατερινάκι αν και στράβωσε το αρχικό μου πρόγραμμα.
Το κακό ήταν ότι μασάζ δεν έκανα ουσιαστικά, και το 30λεπτο πρόγραμμα έγινε 20λεπτο, με ευθύνη μου βέβαια γιατί βιάστηκα να γυρίσω ανάσκελα.
Από ότι κατάλαβα μετά, στο μασάζ η Μαργαρίτα το κατέχει, και η Κατερίνα μαθαίνει...
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα λίγο όποιον ενδιαφέρεται για μια επίσκεψη.
μπορει κατι να προεκυψε ανθρωπινα μην βγαζουμε συμπερασματα αυθόρμηταΛοιπον...για τη μαυρουλα που γραψανε πολλοι. Μετα απο συνεννοηση, γνωστος μου πηγε στο σταθμο Ηρακλειου κ απο κει την επαιρνε τηλ για να του υποδειξει πώς θα παει σπιτι της για το ραντεβου. Επι πολλη ωρα η κυρια δεν απαντουσε- ουτε και σε μετεπειτα τηλ. Ενημερωνω προς γνωση κ συμμορφωση
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Λοιπον...για τη μαυρουλα που γραψανε πολλοι. Μετα απο συνεννοηση, γνωστος μου πηγε στο σταθμο Ηρακλειου κ απο κει την επαιρνε τηλ για να του υποδειξει πώς θα παει σπιτι της για το ραντεβου. Επι πολλη ωρα η κυρια δεν απαντουσε- ουτε και σε μετεπειτα τηλ. Ενημερωνω προς γνωση κ συμμορφωση
Μετά την ανάρτηση εδω θα πήρε φωτιά το τηλέφωνο!!
Ασε που θα ανέβηκαν οι δουλειές και ίσως και οι τιμές!
εγω παντως εναν φιλο μου που εβαλα επιτιδες να την παρει τηλ χθες την ιδια τιμη του ειπε.Μετά την ανάρτηση εδω θα πήρε φωτιά το τηλέφωνο!!
Ασε που θα ανέβηκαν οι δουλειές και ίσως και οι τιμές!
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
καλησπερα σε ολους.ρε παιδες να συνοψισουμε λιγο τα πραγματα για τη μαυρουλα...
δλδ,μασαζ χωρις ρουχα?γυμνος?
αυτη με τι ειναι,ρουχα,εσωρουχα,τιποτα?
το μασαζακι καλο,αξιζη?ποση ωρα?30ε μια ωρα?
στο δευτερο προγραμμα,τι εξτρα εχουμε?φραπε,καλαμακι,μπριζολα?
αλαζει το κοστος?εμφανισιακα λετε χοντρουλα..και η στεφανια μπαμπατσικια ειναι..
τοσοι λετε οτι εχετε παει,για βαλτε τα σε μια σειρα!
ξερουμε αν την ζητησε κανενας για αουτκολ και πηγε?
αλαζει το κοστος?εμφανισιακα λετε χοντρουλα..και η στεφανια μπαμπατσικια ειναι..
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καλησπερα σε ολους.ρε παιδες να συνοψισουμε λιγο τα πραγματα για τη μαυρουλα...
Σωστος
το μασαζ ειναι μετριο προς το καλο κακο δεν το λες φραπε καλαμακι κααι ελευθερα πιασιματα χωρις μπλουζα.εγω προσωπικα δεν ζητησα κατι παραπανω γιατι ειμαι καλυμμενος με αυτα οποτε δεν μπορω να ξερω εαν το κανει.χρηματα 30 γιαυτο που λεω.οσο για το χοντρουλα δεν την λες και τερας αλλα εχει κολο μεγαλο νεγρικο.....προσωπικα δεν με χαλαεικαλησπερα σε ολους.ρε παιδες να συνοψισουμε λιγο τα πραγματα για τη μαυρουλα...
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.357
- Πόντοι
- 206
Μια από τα ίδια. Την ίδια τύχη είχα και εγώ.Λοιπον...για τη μαυρουλα που γραψανε πολλοι. Μετα απο συνεννοηση, γνωστος μου πηγε στο σταθμο Ηρακλειου κ απο κει την επαιρνε τηλ για να του υποδειξει πώς θα παει σπιτι της για το ραντεβου. Επι πολλη ωρα η κυρια δεν απαντουσε- ουτε και σε μετεπειτα τηλ. Ενημερωνω προς γνωση κ συμμορφωση
Την άλλη μέρα τη πήρα τηλέφωνο αλλά καμιά απάντηση. Τη πέτυχα μετα από ένα 3ημερο και η απάντηση ήταν ήμουν με πελάτη και δεν απαντούσα. Προφανώς η κοπέλα φτιάχνει πολλούς φραπέδες και δεν προλαβαίνει
Της έριξα άκυρο. Πάμε για άλλα.
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
καλησπερα. δειτε νεο γραφειο και δειτε την θεραπευτρια μαρια. starmassage.gr
Αν η φωτο ειναι αληθινή πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση αναλογίας στηθους σωματος
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
λογικο..πηξαμε στα στυλιαρια...ξουτ!Πανικος θα χει γινει στο γραφειο
Ολοι βυζαρου θα ζηταν
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.909
- Πόντοι
- 9.095
κατι σε λατινικό βυζοϊδες έχουμε αραγες...αφεντικος;λογικο..πηξαμε στα στυλιαρια...ξουτ!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
yes!....viva garcia del la penia...viva ariba!!..κατι σε λατινικό βυζοϊδες έχουμε αραγες...αφεντικος;
Υ.Γ.εχω μια,αλλα ζηταει 426 ευρω/ωρα..αν σε ενδιαφερει στειλε πμ.
Υ.Γ 2.Kαλες αποκριες.
tsitsinoua-48-
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 281
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Να ρωτήσω, για massage2u που είναι υπό νέα διεύθυνση ξέρουμε τίποτα;
[/quot
τα χουμε ολα εχουμε κ τον μασαζ του γιου να ψαρευει κανα πελατακι με τα πατσαβουρια του!!!! εεεε οχι δν ειμεθα κ χαζοι!
nikosalex1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2011
- Like
- 87
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Να ρωτήσω, για massage2u που είναι υπό νέα διεύθυνση ξέρουμε τίποτα;
[/quot
τα χουμε ολα εχουμε κ τον μασαζ του γιου να ψαρευει κανα πελατακι με τα πατσαβουρια του!!!! εεεε οχι δν ειμεθα κ χαζοι!
Μιλάμε για τρομακτικό μασάζ
tsitsinoua-48-
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 154
- Πόντοι
- 281
Μιλάμε για τρομακτικό μασάζ
αχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
τυπε στις παραθεσεις μας εβγαλες τα ματιααχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις