Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
καλα αυτη οχι μονο πηδιεται αλλα κανει και γλυφοκωλια... πως δεν την πηδηξες????????ΑΚΡΙΒΩΣ!
καλα αυτη οχι μονο πηδιεται αλλα κανει και γλυφοκωλια... πως δεν την πηδηξες????????ΑΚΡΙΒΩΣ!
φιλε ενταξει...κλεινει η χρονια σου,με την ποιο καλτ φιγουρα εβερ,σε αυτο τον κοσμο.
εκει κοντα ειναι αυτες.οποια απο τις δυο ξαπλωσεις ειναι τα ιδια.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ της Χρυσαυγης/ Δρακουμελ, που δεν εχω ζησει βεβαια,, αλλα μια απ τα ιδια βλεπω....Αλλα ρε παιδες, μασαζακι δεν γαμησε..?εγω πηγα με λουμπαγκο απο κατι σηκωματα, και εφυγα πετωντας...μονο εμενα μ εκανε εντυπωση...?
καλα αυτη οχι μονο πηδιεται αλλα κανει και γλυφοκωλια... πως δεν την πηδηξες????????
οξω ρε που λενε και στο χωριο μου.
ουστ
εμας μας αρεσουν τα στυλιαρια
οξω ρε που λενε και στο χωριο μου.
ουστ
εμας μας αρεσουν τα στυλιαρια
φιλε ενταξει...κλεινει η χρονια σου,με την ποιο καλτ φιγουρα εβερ,σε αυτο τον κοσμο(των μασεζ).
Γίγαντα, αφού ξέρεις ότι δεν τις μπορώ τις "γεμάτες"....
αφου σπαμαρεις,και περνανε οι καλες σελιδες....τωρα ψαξε! >Ποια λετε ρε παιδια
Πειτε κ μενα που ψοφαω για cult σκηνικα
Πέστα ρε φίλε, πέστα!
αφου σπαμαρεις,και περνανε οι καλες σελιδες....τωρα ψαξε! >
φιλε ενταξει...κλεινει η χρονια σου,με την ποιο καλτ φιγουρα εβερ,σε αυτο τον κοσμο(των μασεζ).
Καλησπερα σε ολους.μήπως ξερει κανεις τιποτα περαιτερω για click for massage;υπαρχει δυνατοτητα για κατι παραπανω;κανεις αποψη για Δημητρα Α;
Τελικα κανενας δεν εχει αποψη ρε παιδια;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μήπως έχεις στοιχεία επικοινωνίας σε παρακαλω?Δεν θ ανεφερα τπτ απο μασαζακι ΑΘΗΝΑ, αν δεν ηταν κατι αξιολογο...μετα και τις απουσιες Φαιδρας, Μαριας Βουλγαρας, και λογω χαμηλου budget για ΖΩΗ, εντελως απροσδοκητα, κασκαντεριλικι συναδελφου απο δουλεια ξεθαψα λαβρακι, στα ποδια μου κιολας Ν. Σμυρνη...
Καλτ κατασταση, με 50αρα Ρωσιδα(?), στο σπιτι της, και σε ειδικο ''υπερ καλτ΄΄ δωματιακι μασαζ με μασαζοκρεβατο και ραδιφωνακι...!!Αλλα οση καλτιλα η φαση τοσο τριψιμο η milfara,,εφυγα ξεζουμισμενος, και απο το τσιμπουκακι στο τελος....1 ωριστα....40 ευρω..στα +, η παρουσια χωρου , και σχετικα καλου χωρου (σπιτι της), το μπανακι στο τελοςγια τα λαδια,,,και δεν ελεγε και οχι σε χουφτωματακια και δακτυλωματα....στα - οτι ενταξει, μια milφ ειναι μην περιμενετε μοντελο,,,καλοστεκουμενη βεβαια, και παραδοξως καλο βυι για την ηλικια της..και επισης η ομιλια...δεν ξερει ποτε να σταματησει....θελει με τροπο να το παιξεις μοουγγος να κοψει την κουβεντα...
κινηση για τιποτε παραπανω φυσικα δεν εγινε, αλλα για οποιον εχει αναγκη δυνατο μασαζ αξιζει πιστευω...και φυσικα μπαινει στο τοπ 4 μου, ππ ανεφερα ππιο πριν...
Καλημερα, και εμενα με ενδιαφερει μια επικοινωνια μαζι της, ειμαι κ εγω "παιδι" των Νοτιων Προαστιων)Μήπως έχεις στοιχεία επικοινωνίας σε παρακαλω?
φανταζομαι θα ανεβαινει το κοστος για τα εξτρα-->
τι μου... θυμίζει???΅?΅σπάω το κεφάλι μου... γραφείο ή μόνες? έχουμε κριτικές?
--> και αυτή εδώ σίγουρα κάπου την έχω ξαναπετύχει
--> από 20 ευρώ?? πλάκα μας κάνει?!?!