Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ως αιτιολογία (πέρα από την ψυχοπάθεια) είναι, εκτός του μασάζ, να προσφέρει και υπηρεσίες και καλά "αυταρχικές", κι έτσι να σκάει σπίτι της και κοινό που γουστάρει προσβολές, ξεφτιλίκια, στραπονιάσματα κοκ, οπότε παίζει να μπερδεύτηκε και να σε πέρασε για τέτοια φάση.
Ειδάλλως δε δικαιολογείται με τίποτα.
Χωρίς να θέλω να σου κάνω τον έξυπνο, θα θυμίσω ότι αν η κοπέλα στην πρώτη επικοινωνία δεν είναι ευγενική και τυπική ως υπάλληλος πολυεθνικής, ΔΕΝ κάνουμε κονέ.
Ποτέ.
Εδώ 1 στις 2 φορές υποδύονται τις ευγενικές και μέσα στο δωμάτιο αλλάζουν το παραμύθι.
Σκέψου να σου τη λένε και με το καλημέρα δηλαδή.
Και μια και έγραψες ότι είσαι μια χαρά παιδί, προφανώς αν γούσταρες να πηγαίνεις πάσο και ανέχεσαι μαλακίες, δε θα την έπεφτες σε μασάζ και σε Αλκιβιάδου, αλλά θα ψαχνόσουν με κανονικές γκόμενες, οι οποίες είναι εξ αρχής δεδομένο ότι έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά.
Δε βαριέσαι, το πουτανίζειν είναι αντρικό άθλημα, έχει τζαρτζαρίσματα και τραυματισμούς.
Πάμε για άλλα.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ως αιτιολογία (πέρα από την ψυχοπάθεια) είναι, εκτός του μασάζ, να προσφέρει και υπηρεσίες και καλά "αυταρχικές", κι έτσι να σκάει σπίτι της και κοινό που γουστάρει προσβολές, ξεφτιλίκια, στραπονιάσματα κοκ, οπότε παίζει να μπερδεύτηκε και να σε πέρασε για τέτοια φάση.
Ειδάλλως δε δικαιολογείται με τίποτα.
Χωρίς να θέλω να σου κάνω τον έξυπνο, θα θυμίσω ότι αν η κοπέλα στην πρώτη επικοινωνία δεν είναι ευγενική και τυπική ως υπάλληλος πολυεθνικής, ΔΕΝ κάνουμε κονέ.
Ποτέ.
Εδώ 1 στις 2 φορές υποδύονται τις ευγενικές και μέσα στο δωμάτιο αλλάζουν το παραμύθι.
Σκέψου να σου τη λένε και με το καλημέρα δηλαδή.
Και μια και έγραψες ότι είσαι μια χαρά παιδί, προφανώς αν γούσταρες να πηγαίνεις πάσο και ανέχεσαι μαλακίες, δε θα την έπεφτες σε μασάζ και σε Αλκιβιάδου, αλλά θα ψαχνόσουν με κανονικές γκόμενες, οι οποίες είναι εξ αρχής δεδομένο ότι έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά.
Δε βαριέσαι, το πουτανίζειν είναι αντρικό άθλημα, έχει τζαρτζαρίσματα και τραυματισμούς.
Πάμε για άλλα.

Κοίτα... δυστυχώς ή "ευτυχώς" τίποτα δεν είναι προφανές σε αυτή τη ζωή...
Το αν πηγαίνω/ουμε σε πουτάνες, μασατζίδικα κλπ έχοντας σχέση, γυναίκα, κοπέλα ή σολο κλπ κλπ είναι άλλο θέμα προς συζήτηση....
Δεν πάει να πει πως... αν γαμάμε ή την πέφτουμε/ψάχνουμε σε... μασατζίδικα ή μπουρδέλα στην "κανονική" μας ζωή δεν έχουμε ΚΑΙ "κανονική" γκόμενα... ή την πέφτουμε ΚΑΙ σε κανονικές γκόμενες...
Δες το σαν χόμπυ-ανάγκη όπως θές... Και σίγουρα το άθλημα του "την πέφτω σε γκόμενα" κανονική .... έχει και τις ξινίλες του...

Σίγουρα συμφωνώ με αυτό που έγραψες ότι αν στο τηλ. ακούμε άσχημη συμπεριφορά κατά 90% θα φάμε φόλα τελικά...
Το 10% βάλτο στην.... "κακή" και παρεξηγήσιμη συνεννόηση ειδικά αν μιλάς με ξένες...

Το μόνο σίγουρο είναι πως ΔΕΝ είχα δείξει ΚΑΝΕΝΑ σημάδι πως ήθελα... αυταρχικά και τέτοια...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Ανοιχτόμυαλε., και οι καπως ασχημες εμπειριες ειναι κατι.....αυτη την ρουμουνα δεν πρέπει μα την χασω με τίποτε....εν τελει η ωραια θεια πιυ τα εκαβε ολα μπριζολα, φραπέ κτλ με τηλέφωνο σε 366 εχει χαθει οριστικα;  στο τηλ ειναι κατηγορηματικη εχω μάθει

Αμφεταμiν@s

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Φαινεται πολυ δυνατο και σκεφτομουν να κανω μια επισκεψη, μπορει να ηταν σε κακια μερα και να ηταν αποτομη συμβαινουν...αποψη μου δεν ειχε ορεξη και θα εκανε αρπαχτη οποτε γλυτωσε ο τυπος τα φραγκα του.

Avert

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα που βρίσκουμε την αγγελία της Γιουλης

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
700
Πόντοι
81
Αναφερθηκε πριν λίγες μέρες και έκανα καταδρομική. Παρακμιακός χώρος χωρίς aircondition με δύο αματουρ κοπέλες. Η μικρή υπέρβαρη άσχημη η "μεγάλη" γύρω στα 35 ωραίο πρόσωπο με πολύ άσχημα δόντια όμως και καλό μπαμπάτσικο σώμα. Πολύ ωραίο βυζί 2.5αρι περίπου. Πέρασα μαζί της σε πρόογραμμα 40 ευρω με σεξ και αν και έβγαλε πάθος και αματουρια ο παρακμιακός χώρος δεν αφήνει χώρο για επανάληψη. γενικά για 40 ευρώ καλά...

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Αναφερθηκε πριν λίγες μέρες και έκανα καταδρομική. Παρακμιακός χώρος χωρίς aircondition με δύο αματουρ κοπέλες. Η μικρή υπέρβαρη άσχημη η "μεγάλη" γύρω στα 35 ωραίο πρόσωπο με πολύ άσχημα δόντια όμως και καλό μπαμπάτσικο σώμα. Πολύ ωραίο βυζί 2.5αρι περίπου. Πέρασα μαζί της σε πρόογραμμα 40 ευρω με σεξ και αν και έβγαλε πάθος και αματουρια ο παρακμιακός χώρος δεν αφήνει χώρο για επανάληψη. γενικά για 40 ευρώ καλά...
Για καθαριότητα χώρου να μη ρωτήσω καν έτσι;

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
700
Πόντοι
81
Για καθαριότητα χώρου να μη ρωτήσω καν έτσι;

Φίλε μου πρόκειται για ένα παλιό δυαράκι με αξεσουαρ και εξοπλισμό 4 τοιχους και ένα κρεβατι....Βρώμικα δεν ένιωσα ότι είναι αλλά δεν ένιωσα καλά με τον χώρο. Γούστα είναι αυτά. Εσύ μπορεί και να αισθανθείς Χίλτον...λολ

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Αναφερθηκε πριν λίγες μέρες και έκανα καταδρομική. Παρακμιακό χώρος χωρίς aircondition με δύο αματουρ κοπέλες. Η μικρή υπέρβαρη άσχημη η "μεγάλη" γύρω στα 35 ωραίο πρόσωπο με πολύ άσχημα δόντια όμως και καλό μπαμπάτσικο σώμα. Πολύ ωραίο βυζί 2.5αρι περίπου. Πέρασα μαζί της σε πρόογραμμα 40 ευρω με σεξ και αν και έβγαλε πάθος και αματουρια ο παρακμιακός χώρος δεν αφήνει χώρο για επανάληψη. γενικά για 40 ευρώ καλά...

Παρακμιακό χώρος
χωρίς aircondition
Η μικρή υπέρβαρη
άσχημη
με πολύ άσχημα δόντια>>>> και πλήρωσες  και ολας 40 ευρώ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.023
Πόντοι
1.706
Με τις φωτο της αγγελιας ..καμια σχεση?

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Δεν λεει οτι πληρωσε 40€ αλλα οτι πηρε το προγραμμα των 40 €.
Μπορει να του εδωσαν αυτες 40€ 
:happy: :happy: :happy: :happy:

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Φαινεται πολυ δυνατο και σκεφτομουν να κανω μια επισκεψη, μπορει να ηταν σε κακια μερα και να ηταν αποτομη συμβαινουν...αποψη μου δεν ειχε ορεξη και θα εκανε αρπαχτη οποτε γλυτωσε ο τυπος τα φραγκα του.
Δεν παίζει κακιά μέρα σε θέματα ευγένειας και πολιτισμού.
Ή είσαι ευγενής/αγενής ή δεν είσαι.
Θα αναφέρω δύο μεγάλα ονόματα που άφησαν εποχή στο 20ρικο και εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι αποσύρθηκαν (για να μην κατηγορηθώ ως promo), την Ντενίζα και τη βυζο-Τζούλια.
Έβλεπαν δεκάδες πελάτες επί σειρά ετών και ανέχονταν τεράστιες μαλακίες κι όμως ουδέποτε συμπεριφέρθηκαν με αγένεια.
Κάποια πράγματα απλά δε δικαιολογούνται.
Τέλος.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Δεν παίζει κακιά μέρα σε θέματα ευγένειας και πολιτισμού.
Ή είσαι ευγενής/αγενής ή δεν είσαι.
Θα αναφέρω δύο μεγάλα ονόματα που άφησαν εποχή στο 20ρικο και εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι αποσύρθηκαν (για να μην κατηγορηθώ ως promo), την Ντενίζα και τη βυζο-Τζούλια.
Έβλεπαν δεκάδες πελάτες επί σειρά ετών και ανέχονταν τεράστιες μαλακίες κι όμως ουδέποτε συμπεριφέρθηκαν με αγένεια.
Κάποια πράγματα απλά δε δικαιολογούνται.
Τέλος.

Πανσωστος....

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
700
Πόντοι
81

[/quote]
Παρακμιακό χώρος
χωρίς aircondition
Η μικρή υπέρβαρη
άσχημη
με πολύ άσχημα δόντια>>>> και πλήρωσες  και ολας 40 ευρώ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Δεν πέρασα με την μικρή που θεωρούσα άσχημη και όπως έγραψα κατά την γνώμη μου η 35 αρα είναι όμορφη. Τι να κανουμε ειχε ασχημα δοντια και ηταν λιγο calt το δωματιο. Κάτι τέτοιες όμως τοποθετησεις-επικρισεις σαν την δική σου έχουν βοηθήσει στο να γράφουμε όλοι όλο και λιγότερο στο forum. Άλλωστε δε νομίζω από το post μου να προμοταρω την κατάσταση τουναντίον είπα πως ο χώρος είναι αποτρεπτικος για δεύτερο γυρο

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
...... και πλήρωσες  και ολας 40 ευρώ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Δεν πέρασα με την μικρή που θεωρούσα άσχημη και όπως έγραψα κατά την γνώμη μου η 35 αρα είναι όμορφη. Τι να κανουμε ειχε ασχημα δοντια και ηταν λιγο calt το δωματιο. Κάτι τέτοιες όμως τοποθετησεις-επικρισεις σαν την δική σου έχουν βοηθήσει στο να γράφουμε όλοι όλο και λιγότερο στο forum. Άλλωστε δε νομίζω από το post μου να προμοταρω την κατάσταση τουναντίον είπα πως ο χώρος είναι αποτρεπτικος για δεύτερο γυρο

Η ενημερωση που εκανες ειναι μια χαρα.
Οι αποψεις ειναι παντα υποκειμενικες.
Ο Adikros νομιζω οτι απλα κανει χιουμορ.

Δεν εχω παρει ουτε μια φορα υπηρεσιες και να μην εχω κανει update...

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
700
Πόντοι
81
Δεν παρεξηγήθηκα φίλε μου απλά νιώθω ότι σε καμία περίπτωση δεν προμόταρησα το "μαγαζί¨. Από την άλλη δεν πέρασα άσχημα και δεν ήταν από τις φορές που έκλαψα τα λεφτά μου. Εννοείται με τον φίλο δεν έχω κάτι να χωρίσω απλά ένιωσα ότι με έπιασε από τα μούτρα...

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.247
Πόντοι
24.806
Δεν παρεξηγήθηκα φίλε μου απλά νιώθω ότι σε καμία περίπτωση δεν προμόταρησα το "μαγαζί¨. Από την άλλη δεν πέρασα άσχημα και δεν ήταν από τις φορές που έκλαψα τα λεφτά μου. Εννοείται με τον φίλο δεν έχω κάτι να χωρίσω απλά ένιωσα ότι με έπιασε από τα μούτρα...

Κάποιος πιο πίσω είπε ότι η πιτσιρίκα αξίζει μόνο. Εσύ λες ότι είναι υπέρβαρη . Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά?

taper

Μέγας
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
593
Πόντοι
4.440
Παιδια ξερουμε κατι για αυτο: 2 Kολοβιανες ισχυρίζονται οτι είναι ,
ευγενικοτατες στο τηλ. καπου στην Αχαρνων με 20ευρω μονο μασαζ ,στα 30 με εκτόνωση χερατη και στα 40 με σεξ ...

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Παιδια ξερουμε κατι για αυτο: 2 Kολοβιανες ισχυρίζονται οτι είναι ,
ευγενικοτατες στο τηλ. καπου στην Αχαρνων με 20ευρω μονο μασαζ ,στα 30 με εκτόνωση χερατη και στα 40 με σεξ ...
Kολοβιανες ζήτα διαβατήριο φιλε,
slide_417624_5314976_free.jpg

Maraki95

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους είμαστε δύο φίλες και προσφέρουμε μασάζ κατ'οικον για χαλάρωση και ευεξία λεπτομέριες μπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom