mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
εσένα δεν σταπανε τα κορίτσια από Πειραιώς.Ορέστη ΤσανγκΣιγά μην σου πει και ποιος ειναι. Τι ερώτηση είναι αυτή κοπέλα μου? Άλλαξε και όνομα. Βάλε μασάζ πειραιως.
εσένα δεν σταπανε τα κορίτσια από Πειραιώς.Ορέστη ΤσανγκΣιγά μην σου πει και ποιος ειναι. Τι ερώτηση είναι αυτή κοπέλα μου? Άλλαξε και όνομα. Βάλε μασάζ πειραιως.
εσένα δεν σταπανε τα κορίτσια από Πειραιώς.Ορέστη Τσανγκ
Δε φταις εσύ...........το χαμηλό IQ φταίειΔεν βγάζω νόημα .
τι να σου κανό έχω Big Brother στο κεφάλιΠιο χαμηλό από το δικό σου που παρακολουθούσες survivor δεν έχω. Ελληνοφωνε.
H γνωστή και πολυδιαφημισμένη εδώ μέσα Αγνή. Ουγγαρέζα αναφέρει στην αγγελία. Ρουμάνα σου συστήθηκε;
Παρασκευή και μετά από κάποια αποτυχημένα τηλέφωνα που έκανα κατέληξα εδώ. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα για κεντρικό ξενοδοχείο. Πρόκειται για κοπέλα από τη Ρουμανία κοντή με ωραία βυζιά και αρκετά παραπάνω κιλά που παρόλα αυτά δεν φαίνονται τόσο άσχημα.
Έκανε το ντουσάκι και ήρθε γυμνή στο κρεβάτι. Το μασάζ της πολύ καλό μέτριο προς δυνατό κάλυψε όλο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πίπα χωρίς προφυλακτικό. Στην αρχή τη γάμησα πλαγιαστά βοηθάει και το μικρό σώμα της. Δεύτερη στάση καβάλα για να γλυφω το βυζια της και τρίτη στάση πισωκολητό οπου ηρθε και το χυσιμο. Πληρωσα 60 ευρώ.
Μπράβο ρε συ φιλαράκο... Πολύ καλή η κριτική η περιγραφή και η ανακάλυψη... και πάνω απ'όλα μπράβο σου που δεν το κράτησες για τον εαυτό σου.
Κι άς μην έχει σεξ. Μόνο που στον ρουφάνε και μπαλαμουτιάζεις 2 γυναίκες χωρίς να σου αδειάζει η τσέπη, είναι για τα δικά μου δεδομένα VFM.. 50€ είναι καλή τιμή.
Παρασκευή και μετά από κάποια αποτυχημένα τηλέφωνα που έκανα κατέληξα εδώ. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα για κεντρικό ξενοδοχείο. Πρόκειται για κοπέλα από τη Ρουμανία κοντή με ωραία βυζιά και αρκετά παραπάνω κιλά που παρόλα αυτά δεν φαίνονται τόσο άσχημα.
Έκανε το ντουσάκι και ήρθε γυμνή στο κρεβάτι. Το μασάζ της πολύ καλό μέτριο προς δυνατό κάλυψε όλο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πίπα χωρίς προφυλακτικό. Στην αρχή τη γάμησα πλαγιαστά βοηθάει και το μικρό σώμα της. Δεύτερη στάση καβάλα για να γλυφω το βυζια της και τρίτη στάση πισωκολητό οπου ηρθε και το χυσιμο. Πληρωσα 60 ευρώ.
και 40€ ;)πριν δυο μήνεςΑνατιμηση βλεπω, €50 δεν ηταν το αντιτιμο?
Το επομενο κασκαντεριλικι για την αγγελια που ακολουθει εχει πολυ μεγαλυτερη αξια απο το προηγουμενο.
Στον Πειραια , ακπου στην Γρ. Λαμπρακη.
Με τρεις(3) λεξεις..ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ.
Δεν προκειται να πω τιποτε αλλο, οποιος ειναι τοσο περιεργος να παει._