Νομίζω τα΄χω στην βάση δεδομένων μου, στείλε μου πμ να στα στείλω.
Αν θες στελνεις και σε μενα.
Νομίζω τα΄χω στην βάση δεδομένων μου, στείλε μου πμ να στα στείλω.
το 3εχω την εντύπωση ότι είναι μασατζιδικο. Το 4 αναφέρθηκε από συναγωνιστη και είπε για χάλια συμπεριφορά. Δες λίγο πιο πίσω έχει κριτική
Καμια εμπειρία απο αυτές;
1. Ελληνιδα 2. Κολομβιανές 3. Ελληνιδα πληθωρική 4. Ρουμάνα
Το έκανα το κασκανεριλικι με αυτήν Ενδεικνυται για bbb καταστάσεις Στήθος γεμάτο 4άρι ωραίες ρογες και πληθωρική γενικά. Ευγενική οι υπηρεσιες σχετικά αποστειρωμένες handjob και πιπα με προφύλαξη (που και αυτή λέει δεν την κάνει πάντα) στα 50 ευρώ.
Πότε πρόλαβες βρε θηρίο? Από τη στιγμή που ρωτάς και μέχρι το σχόλιο - κριτική πέρασαν 2 ώρες.... Γείτονες είστε και έγιναν όλα τόσο γρήγορα?
Tην είχα βάλει απο καιρό στο μάτι με επηρέασε και η καυλωτική φωνή της και το έκανα...Πότε πρόλαβες βρε θηρίο? Από τη στιγμή που ρωτάς και μέχρι το σχόλιο - κριτική πέρασαν 2 ώρες.... Γείτονες είστε και έγιναν όλα τόσο γρήγορα?
Στην αγγελία, υπόσχονται full πρόγραμμα μία ώρα στα 30Ε. Ώστόσο, από κοντά, σου λένε για τα πρόγραμματα των 50 και των 70 διάρκειας 40 λεπτών, οπότε όπου φύγει φύγει. Χώρος οκ, αλλά σε παλιά πολυκατοικία επί της Βασ. Σοφίας.
Στο συγκεκριμένο τηλ. πάντως παίζει κι αυτή η αγγελία: Υγραέριο λέμε...!!!Tελικά τις βρήκα σε αυτό το τηλ. 99% προκειται για τις ιδιες
Στο συγκεκριμένο τηλ. πάντως παίζει κι αυτή η αγγελία: Υγραέριο λέμε...!!!Tελικά τις βρήκα σε αυτό το τηλ. 99% προκειται για τις ιδιες
Εσύ μίλησες με τις μασατζούδες ή με τον Yγραεριά στο τηλ. της αγγελίας???Yγραεριάς και κερατάς; ΧΑχαχα
Ότι τόσο κάνει παντού και ότι μάλλον δεν συννενοήθηκα καλά πριν.Δηλαδή όταν ρώτησες για τα 30 ευρω και 1 ώρα που σου είχαν πει.... τι δικαιολογία σου είπαν και στο γύρισαν στα άλλα πιο ακριβά πρόγραμματα;!;!
άργησες αλλά το έσωσες στο τέλος με την καριόλαΈτσι ακριβώς....
Πήγα μετά στην Άντζελα στο Αλκιβιάδου 16Β και άδειασα και ηρέμησα....