Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

theo38

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
84
Πόντοι
1

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
καλα κομοδίνα είναι.Η μια ειδικα ειχα παει 11 το πρωι κ μου ειπε δεν σε πειραζει που πινω μπυρα!
ωωχχχ. ελεγα να παω πιο μετα. δηλαδη υπηρεσιες μαπα? εμφανιση?

theo38

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
84
Πόντοι
1
ωωχχχ. ελεγα να παω πιο μετα. δηλαδη υπηρεσιες μαπα? εμφανιση?
Από εμφανιση δεν είναι κακες η μια είναι κολομβιανη τσουπωτη σε λογικα πλαισια ωραιο προσωπακι η άλλη αδυνατουλα.Ψιλοκομοδινα στην ολη φαση!Σε φαση μπουρδελακι τις φυλης!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Από εμφανιση δεν είναι κακες η μια είναι κολομβιανη τσουπωτη σε λογικα πλαισια ωραιο προσωπακι η άλλη αδυνατουλα.Ψιλοκομοδινα στην ολη φαση!Σε φαση μπουρδελακι τις φυλης!
Οι φωτογραφίες της αγγελίας είναι αληθινές;

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Καλησπερα δηλαδη με 20 ευρω τι εχει το μενου .Μασαζ και φραπε η μασαζ και πιπα?Για ποση ωρα ειναι το απλο για δοκιμη?
με 20 μασαζ και φραπε.+10 πιπα και +10 γαμησι

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Χρονοs του μασαζ, σου εκαναν καλο μασαζ.....
ηταν να παω σημερα αγορινα αλλα κατι ετυχε και δε θα μπορεσω. ελπιζω να παω μεσα στην εβδομαδα. αυτα που σου ειπα πριν μου τα ειπε στο τηλ

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
και σήμερα που πήρα δεν απαντάει  :think:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
ηταν να παω σημερα αγορινα αλλα κατι ετυχε και δε θα μπορεσω. ελπιζω να παω μεσα στην εβδομαδα. αυτα που σου ειπα πριν μου τα ειπε στο τηλ

Συναγωνιστή περιμένουμε ενημέρωση... Ψήνομαι κι εγώ να κάνω το κασκαντεριλικι κυρίως λόγω χαμηλού κόστους... Αλλά τέλος Αυγούστου...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
Συναγωνιστή περιμένουμε ενημέρωση... Ψήνομαι κι εγώ να κάνω το κασκαντεριλικι κυρίως λόγω χαμηλού κόστους... Αλλά τέλος Αυγούστου...
θα ενημερώσω όταν παω. Το θέμα είναι να βρω χρόνο

itsmebitches

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες
σκεφτομουν αυτες τις μερες μεσα στον αυγουστο να παρω τηλ. την κα Εφη , μιας και εχω παρακολουθησει το θεμα και εχω ακουσει μερικα θετικα σχολια
εχει δοκιμασε κανεις τωρα προσφατα να δοκιμασει? εντυπωσεις?
ισως θα αξιζε κατι σε φουλ μιας και θα ειναι ξενερα ενα απλο μασαζ που σιγουρα δεν θα αρκει  :huh:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
καλημερα παιδες
σκεφτομουν αυτες τις μερες μεσα στον αυγουστο να παρω τηλ. την κα Εφη , μιας και εχω παρακολουθησει το θεμα και εχω ακουσει μερικα θετικα σχολια
εχει δοκιμασε κανεις τωρα προσφατα να δοκιμασει? εντυπωσεις?
ισως θα αξιζε κατι σε φουλ μιας και θα ειναι ξενερα ενα απλο μασαζ που σιγουρα δεν θα αρκει  :huh:

μερακλης ε?? :grin:

itsmebitches

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:grin:
εχω ακουσει πως ειναι gilf και εχει ξανθα μαλλια λιγο χοντρουλα κλπ , οποτε γιατι οχι..
για την φαση δηλαδη
τωρα δεν ξερω τι θα συναντησω μπροστα μου , γιαυτο θελω και καποια εμπειρια απο εδω μεσα απο καποιον
παντως εγω σε καμια βδομαδα που θαμαι αθηνα θα την παρω τηλ να κανονιστει η φαση και θα παιξει ενημερωση :grin:

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
:grin:
εχω ακουσει πως ειναι gilf και εχει ξανθα μαλλια λιγο χοντρουλα κλπ , οποτε γιατι οχι..
για την φαση δηλαδη
τωρα δεν ξερω τι θα συναντησω μπροστα μου , γιαυτο θελω και καποια εμπειρια απο εδω μεσα απο καποιον
παντως εγω σε καμια βδομαδα που θαμαι αθηνα θα την παρω τηλ να κανονιστει η φαση και θα παιξει ενημερωση :grin:

Θα τρέχεις φίλε... Mo Fara και βάλε θα γίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom