ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.221
- Πόντοι
- 506
εχουμε εικονα για τις κολομβιανες? αξιζει η επισκεψη?
καλα κομοδίνα είναι.Η μια ειδικα ειχα παει 11 το πρωι κ μου ειπε δεν σε πειραζει που πινω μπυρα!εχουμε εικονα για τις κολομβιανες? αξιζει η επισκεψη?
ωωχχχ. ελεγα να παω πιο μετα. δηλαδη υπηρεσιες μαπα? εμφανιση?καλα κομοδίνα είναι.Η μια ειδικα ειχα παει 11 το πρωι κ μου ειπε δεν σε πειραζει που πινω μπυρα!
Από εμφανιση δεν είναι κακες η μια είναι κολομβιανη τσουπωτη σε λογικα πλαισια ωραιο προσωπακι η άλλη αδυνατουλα.Ψιλοκομοδινα στην ολη φαση!Σε φαση μπουρδελακι τις φυλης!ωωχχχ. ελεγα να παω πιο μετα. δηλαδη υπηρεσιες μαπα? εμφανιση?
Οι φωτογραφίες της αγγελίας είναι αληθινές;Από εμφανιση δεν είναι κακες η μια είναι κολομβιανη τσουπωτη σε λογικα πλαισια ωραιο προσωπακι η άλλη αδυνατουλα.Ψιλοκομοδινα στην ολη φαση!Σε φαση μπουρδελακι τις φυλης!
ναιΟι φωτογραφίες της αγγελίας είναι αληθινές;
Καλησπερα δηλαδη με 20 ευρω τι εχει το μενου .Μασαζ και φραπε η μασαζ και πιπα?Για ποση ωρα ειναι το απλο για δοκιμη?Οι φωτογραφίες της αγγελίας είναι αληθινές;
με 20 μασαζ και φραπε.+10 πιπα και +10 γαμησιΚαλησπερα δηλαδη με 20 ευρω τι εχει το μενου .Μασαζ και φραπε η μασαζ και πιπα?Για ποση ωρα ειναι το απλο για δοκιμη?
Χρονοs του μασαζ, σου εκαναν καλο μασαζ.....με 20 μασαζ και φραπε.+10 πιπα και +10 γαμησι
ηταν να παω σημερα αγορινα αλλα κατι ετυχε και δε θα μπορεσω. ελπιζω να παω μεσα στην εβδομαδα. αυτα που σου ειπα πριν μου τα ειπε στο τηλΧρονοs του μασαζ, σου εκαναν καλο μασαζ.....
Αδέρφια έχουμε κανένα νέο από στρουμφοβραζιλιάνα; Είναι Αθήνα από ότι είδα, σε ποιο τηλ την βρίσκουμε;
ηταν να παω σημερα αγορινα αλλα κατι ετυχε και δε θα μπορεσω. ελπιζω να παω μεσα στην εβδομαδα. αυτα που σου ειπα πριν μου τα ειπε στο τηλ
θα ενημερώσω όταν παω. Το θέμα είναι να βρω χρόνοΣυναγωνιστή περιμένουμε ενημέρωση... Ψήνομαι κι εγώ να κάνω το κασκαντεριλικι κυρίως λόγω χαμηλού κόστους... Αλλά τέλος Αυγούστου...
καλημερα παιδες
σκεφτομουν αυτες τις μερες μεσα στον αυγουστο να παρω τηλ. την κα Εφη , μιας και εχω παρακολουθησει το θεμα και εχω ακουσει μερικα θετικα σχολια
εχει δοκιμασε κανεις τωρα προσφατα να δοκιμασει? εντυπωσεις?
ισως θα αξιζε κατι σε φουλ μιας και θα ειναι ξενερα ενα απλο μασαζ που σιγουρα δεν θα αρκει
μερακλης ε??
εχω ακουσει πως ειναι gilf και εχει ξανθα μαλλια λιγο χοντρουλα κλπ , οποτε γιατι οχι..
για την φαση δηλαδη
τωρα δεν ξερω τι θα συναντησω μπροστα μου , γιαυτο θελω και καποια εμπειρια απο εδω μεσα απο καποιον
παντως εγω σε καμια βδομαδα που θαμαι αθηνα θα την παρω τηλ να κανονιστει η φαση και θα παιξει ενημερωση