Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
είναι για ηλίθια σώματα (fool body)
Ξερουμε μηπως αν το ρυζι Καρολινα επεστρεψε απ το νησι των ανεμων ???Καρολίνα εισαι παντουυυυυυυυ
Παρε Βαλέρια εσυ, σίγουρο ραντεβού!Ξερουμε μηπως αν το ρυζι Καρολινα επεστρεψε απ το νησι των ανεμων ???
τσου,ειναι με το αμορε!....Ξερουμε μηπως αν το ρυζι Καρολινα επεστρεψε απ το νησι των ανεμων ???
Πανε τα γεμιστα με το ρυζι Καρολινα , παει πεταξανε , pilo ακους ???τσου,ειναι με το αμορε!....
Υ.Γ...Piloforiiiiiiii.......
Πρόκειται για τη σαυροφωλιά κοντά στην Ευελπίδων,
θα πας και θα κλαις τα λεφτά σου, γιαυτό μην ξεγελαστείς απο τη φωτό
Συνήθως όταν πάει κάποιος να δραπετεύσει από κει μέσα,του κλειδώνουν την πόρτα. :S
Είναι η μόνη λύση που έχουν για να μπορέσουν να κρατήσουν κάποιον κοντά τους.
Μην ποστάρετε άσκοπες αγγελίες
πάρτε τηλέφωνο, ενημερώστε και μετά ρωτάτε για επιπλέον πληροφορίες
Να ξερεις βγάζουν μονο αποτυχίες εδω για να την πατάνε άλλοι γιατί τα ζητανε οι λαδοκορες. Τα καλα κομμάτια τα κρατανε ο καθενας για τον εαυτό τούς. Γιατι ειναι καλό.Κάνε κανα κασκαντεριλίκι βρε συ openmind. Όλοι πάθαμε και μάθαμε. Στο πιάτο δεν μας τα έδωσε κανείς.
άσκοπες γιατί?
μπήκα στη διαδικασία να ψάξω κάποιες αγγελίες αρχικά του γούστου μου και σας τις παρέθεσα στο σωστό τοπικ μήπως κάποιος "συνάδελφος" έχει κάποια εμπειρία από τις συγκεκριμένες? τόσο κακό είναι?
αν ενοχλεί τους κανόνες του σαιτ ας σβηστεί το ποστ μου
Δεν συμφωνω djonotan. Δεν θα μιλήσω για μένα, αλλά ο gari τουλάχιστον δίνει συνέχεια πολύ καλές αγγελίεςΝα ξερεις βγάζουν μονο αποτυχίες εδω για να την πατάνε άλλοι γιατί τα ζητανε οι λαδοκορες. Τα καλα κομμάτια τα κρατανε ο καθενας για τον εαυτό τούς. Γιατι ειναι καλό.
Μην περιμένετε τίποτα.
Την εχω πατήσει πολλές φορές.
Μεγάλες φόλες.