spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μαζεψες χαρτζιλικι?Εννοείται! Τζινγκ μπελς τζινγκ μπελς τζινγκ ολ δε ουεϊϊϊϊϊ
μαζεψες χαρτζιλικι?Εννοείται! Τζινγκ μπελς τζινγκ μπελς τζινγκ ολ δε ουεϊϊϊϊϊ
μου βάζεις ιδέεςμαζεψες χαρτζιλικι?
μου βάζεις ιδέες
να κλείσω την Ιννα να με φραπεδιάσει και να την πληρώσω σε κέρματα του ενός σεντ
έχω άκρη να τα βρω 30Χ100=30.000 σεντς
Τζινγκ μπελ εσυ ησουν κοντα στο να φας την καλυτερη πιτσα εβερ χθες και την κλωτσησες , να δω ποτε θα την ξαναφας αυτη την σπανια πιτσα ...Εννοείται! Τζινγκ μπελς τζινγκ μπελς τζινγκ ολ δε ουεϊϊϊϊϊ
το διόρθωσα
η κυρα Ινα το σηκωσε εντελει.εβαλα τη φλωροαγαπουλοψαρωμενη φωνουλα κ μου ειπε σημερα δεν θα δουλεψει κ να τη παρω απο του χρονου...αυτα.
Μπορει ενας χριστιανος να ανεβασει την αγγελια της Ιννας?? Ναι ξερω ειναι στις πισω σελιδες αλλα δεν την βρισκω!!
οχι φιλε δεν ηθελα να χαλασω τη πρωτη επαφη,θα της το φερω γλυκα γλυκα...pilo, την ρώτησες αν έχει τίποτα άλλο εκτός μασάζ????
Ασε την αγγελια εκει που ηταν καπακωμενη βρε gari , τωρα την ξαναξεθαψες και θα την ζαλισουν παλι στα τηλ και θα την στραβωσουν παλι , και ειχαμε ετοιμο τον pilo να ανοιξει δρομο .... παει τωρα το εφραξες παλι :- :- :-
δεν υπάρχει κανένας δρόμος να ανοίξει μην τρέφεις αυταπάτεςΑσε την αγγελια εκει που ηταν καπακωμενη βρε gari , τωρα την ξαναξεθαψες και θα την ζαλισουν παλι στα τηλ και θα την στραβωσουν παλι , και ειχαμε ετοιμο τον pilo να ανοιξει δρομο .... παει τωρα το εφραξες παλι :- :- :-
Κι εγω ενα συντομο τσεκαρισμα που εκανα στο Ρωσσιδι , πιο πολυ για εκει την εκοψα , με τουπε φραπε και παει μονο για τα easy money , τιποτα δεν περιεχει πανω της την λεξη τιμια η φιλοτιμη ,αμα μενει και Γλυφαδα κιολας ο νους της κατεβαζει , anyway για να δουμε θα αντεξει το κοριτσι η θα λακισει , εγω απλα ευχομαι Καλη Χρονια σε ολουςδεν υπάρχει κανένας δρόμος να ανοίξει μην τρέφεις αυταπάτες
το ρωσάκι δεν βγήκε για να γαμηθεί, οπότε άστο να το ζαλίζουν για φραπέδες
καλή χρονιά να έχουμε
Ψαχνω εμφανισιμη καλη μασερ η οποια βαραει φραπεδια... Συναγωνιστες την γνωμη σας....
Ποια εχεις να μου προτεινεις; Αν μπορεις στειλε μου π.μ με αγγελια...στον παρον νημα αμετρητες
Ένα σωρό προτάσεις υπάρχουν εδώ μέσα. Αφιερωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις και σίγουρα θα βρεις κάποια που να καλύπτει τα γούστα σου.Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα πια. Δηλαδή εμείς είμαστε οι μαλάκες που σκορπάμε τα λεφτά μας σε κασκαντεριλίκια και οι άλλοι είστε οι έξυπνοι που θα πάτε σε σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις;Ποια εχεις να μου προτεινεις; Αν μπορεις στειλε μου π.μ με αγγελια...