Χρωστούσα μία αναλυτική κριτική για την Καρολίνα, συνάντηση που έγινε χάρη στη συμβουλή στου gari...
Η κοπέλα είναι αυθεντική βραζιλιάνα, με κώλο ωραίο που δεν δίνει, στήθος διαστημικό( τόσο ολοστρόγυλλο στήθος και με τέτοια ρώγα δεν έχω ξαναδεί), σοκολατένιο χρώμα, φοβερά τσιμπουκόχειλα και άνετη επικοινωνία. Έχει κάποια παραπάνω κιλάκια αλλά όχι σε σημείο να την πω χοντρή, μάλλον πιασιματάκια θα τα έλεγα. Κάνει μασάζ καλό, αλλά αν την αφήσεις είναι ικανή να βγάλει όλο το ραντεβού με μασάζ, προσπαθεί να σου κλέψει όσο χρόνο μπορεί από την επαφή. Όταν όμως σου λέει γύρνα ανάσκελα για να σε γλείψω τα βλέπεις όλα, αληθινή μαστόρισσα. Στα του σεξ προσπάθησε να πάρει στάσεις που εμποδίζουν την πλήρη διείσδυση - να το έχετε κατά νου - προσποιήθηκε λίγο ότι της άρεσε αλλά τελικά το κάναμε σε 2-3 στάσεις και μετά ξανά πίπα. Στο φινάλε τα έδωσε όλα, το καλύτερο στοματικό, με συνεχείς εναλλαγές ταχύτητας, δεν ξέρω πώς το κατάφερνε αλλά ανέβαζε κάθε φορά στροφές όταν ακριβώς έπρεπε. Το τελείωμα αναπόφευκτο και υπερβολικό, πρέπει να ξόδεψε όλο το πακέτο με τα μωρομάντιλα
Άξιζε για την εμπειρία και μόνο. Οι φίλοι του στοματικού μην τη χάσουν.
ΥΓ1 Η συνάντηση έγινε λίγο πριν τις γιορτές...
ΥΓ2 Στο τηλέφωνο όταν της είπα για σεξ μου λέει δεν τη λέμε αυτή τη λέξη. Της λέω, οκ, δεν τη λέμε, αλλά θα την κάνουμε, σωστά; Χαχαχα...