Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

invisible_man

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι οτι εδω στο νημα δεν θυμαμαι και εγω καποια κακη κριτικη
Αυτες ομως που μου εδωσες ,δεν τα "σπανε " κιολας.
Σ' ευχαριστω.
αν τελικα την παρεις, προσεξε λιγο το "επαιρνε στασεις και απευφεγε τις διεισδύσεις τεχνικώς" που εχει γραφτει σε καποια απο τις κριτικες της.
βρεθηκαμε προσφατα και ειχε την ιδια αυμπεριφορα.
γενικως παντως δεν το κλαις το 50/60αρι.

bellaspanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Η Καρολινα ανεβασε την δευτερη εκτονωση σε +20 ή τουλαχιστον ετσι μου ειπε πριν απο λιγο..

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
αν τελικα την παρεις, προσεξε λιγο το "επαιρνε στασεις και απευφεγε τις διεισδύσεις τεχνικώς" που εχει γραφτει σε καποια απο τις κριτικες της.
βρεθηκαμε προσφατα και ειχε την ιδια αυμπεριφορα.
γενικως παντως δεν το κλαις το 50/60αρι.

:thumbsup:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Πολυ καλη πιπα η καρολινα, σου κοβονται τα γονατα. Απο γαμησι δεν το πολυεχει, το αποφεύγει. Ετσι εκανε στη μπακνανα τωρα που ειναι ελευθερας βοσκης, δεν ξερω.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Ηλία, οι φωτογραφίες της αγγελίες έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα;; Χώρο έχει δικό της;

Η φωτογραφία της στη χ.ε. είναι λίγο ρετουσαρισμένη, αλλά σε γενικές γραμμές αυτή που βλέπεις στη φωτογραφία αυτό βλέπεις να έρχεται. Είναι μικρόσωμη, αλλά γενικά όμορφη παρουσία

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Βγάζει ρούχα? Την χουφτωσες?  Αφηνει στρίμωγμα?
Σε ρωτάω για να δούμε τι προθέσεις έχει για το μέλλον
η απλά στον έπαιξε με το γάντι που λέω γω
Ούτε ρούχα έβγαλε ούτε δαχτυλοσκοπήσεις έκανα. Ήρθε στο χοτελι, γιατί χωρο είπε ότι δεν έχει. Όπως είπα και ποιο πριν δεν ξέρω αν τώρα το φραπέ τον έχει εξελίξει σε μπριζόλα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Ούτε ρούχα έβγαλε ούτε δαχτυλοσκοπήσεις έκανα. Ήρθε στο χοτελι, γιατί χωρο είπε ότι δεν έχει. Όπως είπα και ποιο πριν δεν ξέρω αν τώρα το φραπέ τον έχει εξελίξει σε μπριζόλα.

καλημέρα,εμένα πριν λίγο μου απάντησε σε σμς ότι κάνει μόνο μασάζ και μάλιστα το έγραψε και με θαυμαστικά για να το τονήσει,δεν ανέφερε για φραπέ...λές να το έκοψε κι αυτό???πότε την πήρες εσύ??

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
πριν από 1 - 2 μηνες. Αποκλείεται να  έκοψε τον φραπε. Έτσι πιστεύω βεβαια

invisible_man

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αμα την εχουν παρει 100 τηλεφωνα τις τελευταιες 3 μερες και ζητανε φραπεδες και μπριζολες, λογικο να "τρομαξε". :rolleyes:

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21

παιδια αυτην την ...μελιτα, την εχει επισκευτει κανεις??
Ελληνίδα σίγουρα όχι 39 ετών, μάλλον 45-46. Ψηλή, περιποιημένη αλλα με σπαςμένο πρόςωπο, παραπανίσια κιλά, χαλάρωση σε όλο το σώμα και λίγη κυτταρίτιδα. Επικοινωνιακή, δεν είναι κακή στον αγώνα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, καλή πίπα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες. Ειδικά αν συνεχίζει να ζητάει 100 ευρώ τα οποία είναι εξωπραγματικά για την συγκεκριμένη.
Αυτά πριν ένα χρόνο περίπου.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
αμα την εχουν παρει 100 τηλεφωνα τις τελευταιες 3 μερες και ζητανε φραπεδες και μπριζολες, λογικο να "τρομαξε". :rolleyes:
καλα αυτη η κακομοιρα εχει σκιαχτει  :2funny: :2funny: ενας λοχος πουτσες, λογικο :2funny: :2funny:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Παρόλο που με ιντριγκαρει το ρωσακι ειδικά οι φωτο της με τα τεντωματα και τα κωλοανοιγματα στην σωλήνα
Δεν θα την επιλέξω αφού δεν γδύνεται δεν αφήνει χούφτωμα κλπ
Μασαζ με ξερό φραπε 30 ευρώ συν ξενοδοχείο 25 ευρω είναι πανάκριβη υπηρεσια
Με μπριζολίτσα ασφαλώς και θα δοκίμαζα ασχέτως αν το βυζάκια της είναι μικρουλικα

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Λοιπόν αγαπητέ gari, παραθέτω εντυπώσεις απο τηλεφωνική επικοινωνία...η τύπισα μιλάμε εχει πολύ μεγάλο τουπέ...εκει που την ρωτούσα αν κανει τίποτα άλλο ξαφνικα κλεινη,την ξαναπαίρνω και ρωτάω έπεσε η γραμμή, και απαντάει όχι εγώ στο έκλεισα, σου είπα μόνο μασάζ και ξανα μασάζ τι άλλο θέλεις να κάνω...με υφάκι του στυλ αντε παράτα μας, μωρή κάρια δηλαδή στο ξενοδοχείο θα πας και θα του πεις του αλλου που θα τον εχει πετάξει έξω,μόνο μασαζ κάνω??? κι αν σε ενοχλεί που μάλλον ολοι ζητάνε και κάτι άλλο,τι βάζεις αγγελια??? το καθε ξεκωλο ανατολικού μπλόκ που το έχουν σπιτώσει και δηλώνει και κάτοικος γλυφάδας!!! που την ήξερες μωρή την γλυφάδα απο τα βουνά της στέπας που κατέβηκες????? αει σιχτήρ.....

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Παρόλο που με ιντριγκαρει το ρωσακι ειδικά οι φωτο της με τα τεντωματα και τα κωλοανοιγματα στην σωλήνα
Δεν θα την επιλέξω αφού δεν γδύνεται δεν αφήνει χούφτωμα κλπ
Μασαζ με ξερό φραπε 30 ευρώ συν ξενοδοχείο 25 ευρω είναι πανάκριβη υπηρεσια
Με μπριζολίτσα ασφαλώς και θα δοκίμαζα ασχέτως αν το βυζάκια της είναι μικρουλικα

Gari ελπίζω να λέμε για την ίδια. Τις εικόνες με τα πορνοτάκουνα και το σωλήνα δεν τις έχω δει. Εγώ ξέρω την φωτογραφία που έχει βάλει στη χ.ε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom