Η αληθεια ειναι οτι εδω στο νημα δεν θυμαμαι και εγω καποια κακη κριτικηέχει εδω ορισμένες όταν δούλευε οικόσιτη
Αυτες ομως που μου εδωσες ,δεν τα "σπανε " κιολας.
Σ' ευχαριστω.
Η αληθεια ειναι οτι εδω στο νημα δεν θυμαμαι και εγω καποια κακη κριτικηέχει εδω ορισμένες όταν δούλευε οικόσιτη
αν τελικα την παρεις, προσεξε λιγο το "επαιρνε στασεις και απευφεγε τις διεισδύσεις τεχνικώς" που εχει γραφτει σε καποια απο τις κριτικες της.Η αληθεια ειναι οτι εδω στο νημα δεν θυμαμαι και εγω καποια κακη κριτικη
Αυτες ομως που μου εδωσες ,δεν τα "σπανε " κιολας.
Σ' ευχαριστω.
αν τελικα την παρεις, προσεξε λιγο το "επαιρνε στασεις και απευφεγε τις διεισδύσεις τεχνικώς" που εχει γραφτει σε καποια απο τις κριτικες της.
βρεθηκαμε προσφατα και ειχε την ιδια αυμπεριφορα.
γενικως παντως δεν το κλαις το 50/60αρι.
όρμα αν είσαι γείτονας
και ενημέρωσε μας
Πως ειναι πτυχιουχος σε μασαζ και φραπε....Αυτη η αγγελία τι σου λέει αγαπητέ?
Υπάρχουν και άλλες με παραλλαγές όλες όμως με μασαζ φραπέ
Ηλία, οι φωτογραφίες της αγγελίες έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα;; Χώρο έχει δικό της;
Ούτε ρούχα έβγαλε ούτε δαχτυλοσκοπήσεις έκανα. Ήρθε στο χοτελι, γιατί χωρο είπε ότι δεν έχει. Όπως είπα και ποιο πριν δεν ξέρω αν τώρα το φραπέ τον έχει εξελίξει σε μπριζόλα.Βγάζει ρούχα? Την χουφτωσες? Αφηνει στρίμωγμα?
Σε ρωτάω για να δούμε τι προθέσεις έχει για το μέλλον
η απλά στον έπαιξε με το γάντι που λέω γω
παιδια αυτην την ...μελιτα, την εχει επισκευτει κανεις??
νομιζω ειχε αρνητικές κριτικές στο παρελθον...
Ούτε ρούχα έβγαλε ούτε δαχτυλοσκοπήσεις έκανα. Ήρθε στο χοτελι, γιατί χωρο είπε ότι δεν έχει. Όπως είπα και ποιο πριν δεν ξέρω αν τώρα το φραπέ τον έχει εξελίξει σε μπριζόλα.
Ελληνίδα σίγουρα όχι 39 ετών, μάλλον 45-46. Ψηλή, περιποιημένη αλλα με σπαςμένο πρόςωπο, παραπανίσια κιλά, χαλάρωση σε όλο το σώμα και λίγη κυτταρίτιδα. Επικοινωνιακή, δεν είναι κακή στον αγώνα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, καλή πίπα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες. Ειδικά αν συνεχίζει να ζητάει 100 ευρώ τα οποία είναι εξωπραγματικά για την συγκεκριμένη.
παιδια αυτην την ...μελιτα, την εχει επισκευτει κανεις??
καλα αυτη η κακομοιρα εχει σκιαχτει ενας λοχος πουτσες, λογικοαμα την εχουν παρει 100 τηλεφωνα τις τελευταιες 3 μερες και ζητανε φραπεδες και μπριζολες, λογικο να "τρομαξε".
Παρόλο που με ιντριγκαρει το ρωσακι ειδικά οι φωτο της με τα τεντωματα και τα κωλοανοιγματα στην σωλήναΟύτε ρούχα έβγαλε ούτε δαχτυλοσκοπήσεις έκανα. Ήρθε στο χοτελι, γιατί χωρο είπε ότι δεν έχει. Όπως είπα και ποιο πριν δεν ξέρω αν τώρα το φραπέ τον έχει εξελίξει σε μπριζόλα.
Παρόλο που με ιντριγκαρει το ρωσακι ειδικά οι φωτο της με τα τεντωματα και τα κωλοανοιγματα στην σωλήνα
Δεν θα την επιλέξω αφού δεν γδύνεται δεν αφήνει χούφτωμα κλπ
Μασαζ με ξερό φραπε 30 ευρώ συν ξενοδοχείο 25 ευρω είναι πανάκριβη υπηρεσια
Με μπριζολίτσα ασφαλώς και θα δοκίμαζα ασχέτως αν το βυζάκια της είναι μικρουλικα