You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...κλαιω...Λοιπόν αγαπητέ gari, παραθέτω εντυπώσεις απο τηλεφωνική επικοινωνία...η τύπισα μιλάμε εχει πολύ μεγάλο τουπέ...εκει που την ρωτούσα αν κανει τίποτα άλλο ξαφνικα κλεινη,την ξαναπαίρνω και ρωτάω έπεσε η γραμμή, και απαντάει όχι εγώ στο έκλεισα, σου είπα μόνο μασάζ και ξανα μασάζ τι άλλο θέλεις να κάνω...με υφάκι του στυλ αντε παράτα μας, μωρή κάρια δηλαδή στο ξενοδοχείο θα πας και θα του πεις του αλλου που θα τον εχει πετάξει έξω,μόνο μασαζ κάνω??? κι αν σε ενοχλεί που μάλλον ολοι ζητάνε και κάτι άλλο,τι βάζεις αγγελια??? το καθε ξεκωλο ανατολικού μπλόκ που το έχουν σπιτώσει και δηλώνει και κάτοικος γλυφάδας!!! που την ήξερες μωρή την γλυφάδα απο τα βουνά της στέπας που κατέβηκες????? αει σιχτήρ.....
arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Θα δει στιλακι το σαββατο.
arrostia36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Εννοειταιαν πάρεις να μας ενημερώσεις......
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ελληνίδα σίγουρα όχι 39 ετών, μάλλον 45-46. Ψηλή, περιποιημένη αλλα με σπαςμένο πρόςωπο, παραπανίσια κιλά, χαλάρωση σε όλο το σώμα και λίγη κυτταρίτιδα. Επικοινωνιακή, δεν είναι κακή στον αγώνα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, καλή πίπα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες. Ειδικά αν συνεχίζει να ζητάει 100 ευρώ τα οποία είναι εξωπραγματικά για την συγκεκριμένη.
Αυτά πριν ένα χρόνο περίπου.
100??
k να σαι κ πανω απο 45??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
και εχει και μια φιλη,που οταν δεν μπορει αυτη,στελνει την αλλη.ευτηχως το λεει ομως..Ελληνίδα σίγουρα όχι 39 ετών, μάλλον 45-46. Ψηλή, περιποιημένη αλλα με σπαςμένο πρόςωπο, παραπανίσια κιλά, χαλάρωση σε όλο το σώμα και λίγη κυτταρίτιδα. Επικοινωνιακή, δεν είναι κακή στον αγώνα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, καλή πίπα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες. Ειδικά αν συνεχίζει να ζητάει 100 ευρώ τα οποία είναι εξωπραγματικά για την συγκεκριμένη.
Αυτά πριν ένα χρόνο περίπου.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.915
- Πόντοι
- 2.846
... Κι εγω το ιδιο θα την ξεχεζα αν μου ελεγε τις ιδιες παπαριες , πολυ σωστος ο thiras , μεγα respeact απο εμεναΛοιπόν αγαπητέ gari, παραθέτω εντυπώσεις απο τηλεφωνική επικοινωνία...η τύπισα μιλάμε εχει πολύ μεγάλο τουπέ...εκει που την ρωτούσα αν κανει τίποτα άλλο ξαφνικα κλεινη,την ξαναπαίρνω και ρωτάω έπεσε η γραμμή, και απαντάει όχι εγώ στο έκλεισα, σου είπα μόνο μασάζ και ξανα μασάζ τι άλλο θέλεις να κάνω...με υφάκι του στυλ αντε παράτα μας, μωρή κάρια δηλαδή στο ξενοδοχείο θα πας και θα του πεις του αλλου που θα τον εχει πετάξει έξω,μόνο μασαζ κάνω??? κι αν σε ενοχλεί που μάλλον ολοι ζητάνε και κάτι άλλο,τι βάζεις αγγελια??? το καθε ξεκωλο ανατολικού μπλόκ που το έχουν σπιτώσει και δηλώνει και κάτοικος γλυφάδας!!! που την ήξερες μωρή την γλυφάδα απο τα βουνά της στέπας που κατέβηκες????? αει σιχτήρ.....
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
και εχει και μια φιλη,που οταν δεν μπορει αυτη,στελνει την αλλη.ευτηχως το λεει ομως..
για πε για μελιτα γιγαντα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Η κυρα Ίνα πλέον το κλείνει δε το σηκώνει καν! The pizza effect!
:S
thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Η κυρα Ίνα πλέον το κλείνει δε το σηκώνει καν! The pizza effect!
χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω συζητήσεις,βλέποντας τέτειες συμπεριφορες απο κάθε λογής γιαβας λουμπλιού...αναρωτιουνται μετά γιατί η κάθε βερόνικα ζητάει τα 250.....
thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
Καμία σχέση παικτουρα μου. Απλά απο το πουθενά η κυριουλα εκεί που θα είχε μερικά τηλέφωνα τη βδομάδα βρέθηκε με πολλά την ημέρα κ φυσικό ειναι να φρικαρε κ να μη μπορεί να το διαχειριστεί
έτσι ειναι... Long live bou.com......
Eννοείται ότι εμείς φταίμε και τις κάνουμε μαγκίτισσες. Βέβαια πιστεύω ότι μία τέτοια ζήτηση είναι προσωρινή, και έχει ημερομηνία γρήγορης λήξης. Δότι αν κάποια δεν αξίζει τον ντόρο που γίνεται, τότε εφόσον γραφτεί αρνητική κριτική από αξιόπιστο μέλος, γρήγορα το τηλεφωνάκι της θα πάψει να χτυπά με τον τρόπο που χτυπούσε. Να πω επίσης ότι όταν πριν λίγο καιρό παρότρυνα όλους μας να διαπραγματευόμαστε την αμοιβή τους, μου την έπεσαν τύποι που επιχειρηματολογούσαν για το αντίθετο. Τελικά το νταβατζηλίκι δεν κρύβεταιχωρίς να θέλω να πυροδοτήσω συζητήσεις,βλέποντας τέτειες συμπεριφορες απο κάθε λογής γιαβας λουμπλιού...αναρωτιουνται μετά γιατί η κάθε βερόνικα ζητάει τα 250.....
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
αυτο ομως δε γινεται να συνεχιστει! βρισκει καποιος αστερακι κ πλακωνουν ολοι κ το καιμε!η κυρα Ινα την ειχε τη φραπεδια ανετα η οποια μπορει να εξελισσοταν κ σε μπριζολα δε ξερουμε!τωρα δε σηκωνει καν το κινητο.....λοιπον οι σοβαροι παικτες λιγο πολυ ξερουμε ποιοι ειναι.στο επομενο καλο ειναι να μοιραστει με πμ κ ας μην ειμαι στη λιστα των πμ δε πειραζει.... τα σεβη μου
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
τσεκαρε τα τηλεφωνα σε γνωστο κοινωνικό δίκτυοGari ελπίζω να λέμε για την ίδια. Τις εικόνες με τα πορνοτάκουνα και το σωλήνα δεν τις έχω δει. Εγώ ξέρω την φωτογραφία που έχει βάλει στη χ.ε.
για την ίδια λέμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63