Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
κι εγώ απο τις φωτός μπήκα στον πειρασμό, αλλά το στυλάκι της δεν παίζεται,παρόλο που της μίλησα ευγενέστατα.....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Λοιπόν αγαπητέ gari, παραθέτω εντυπώσεις απο τηλεφωνική επικοινωνία...η τύπισα μιλάμε εχει πολύ μεγάλο τουπέ...εκει που την ρωτούσα αν κανει τίποτα άλλο ξαφνικα κλεινη,την ξαναπαίρνω και ρωτάω έπεσε η γραμμή, και απαντάει όχι εγώ στο έκλεισα, σου είπα μόνο μασάζ και ξανα μασάζ τι άλλο θέλεις να κάνω...με υφάκι του στυλ αντε παράτα μας, μωρή κάρια δηλαδή στο ξενοδοχείο θα πας και θα του πεις του αλλου που θα τον εχει πετάξει έξω,μόνο μασαζ κάνω??? κι αν σε ενοχλεί που μάλλον ολοι ζητάνε και κάτι άλλο,τι βάζεις αγγελια??? το καθε ξεκωλο ανατολικού μπλόκ που το έχουν σπιτώσει και δηλώνει και κάτοικος γλυφάδας!!! που την ήξερες μωρή την γλυφάδα απο τα βουνά της στέπας που κατέβηκες????? αει σιχτήρ.....
:2funny: :2funny: :2funny:...κλαιω...

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
αν πάρεις να μας ενημερώσεις......

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ελληνίδα σίγουρα όχι 39 ετών, μάλλον 45-46. Ψηλή, περιποιημένη αλλα με σπαςμένο πρόςωπο, παραπανίσια κιλά, χαλάρωση σε όλο το σώμα και λίγη κυτταρίτιδα. Επικοινωνιακή, δεν είναι κακή στον αγώνα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, καλή πίπα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες. Ειδικά αν συνεχίζει να ζητάει 100 ευρώ τα οποία είναι εξωπραγματικά για την συγκεκριμένη.
Αυτά πριν ένα χρόνο περίπου.

100??
k να σαι κ πανω απο 45??

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ελληνίδα σίγουρα όχι 39 ετών, μάλλον 45-46. Ψηλή, περιποιημένη αλλα με σπαςμένο πρόςωπο, παραπανίσια κιλά, χαλάρωση σε όλο το σώμα και λίγη κυτταρίτιδα. Επικοινωνιακή, δεν είναι κακή στον αγώνα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, καλή πίπα αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες. Ειδικά αν συνεχίζει να ζητάει 100 ευρώ τα οποία είναι εξωπραγματικά για την συγκεκριμένη.
Αυτά πριν ένα χρόνο περίπου.
και εχει και μια φιλη,που οταν δεν μπορει αυτη,στελνει την αλλη.ευτηχως το λεει ομως..

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.915
Πόντοι
2.846
Λοιπόν αγαπητέ gari, παραθέτω εντυπώσεις απο τηλεφωνική επικοινωνία...η τύπισα μιλάμε εχει πολύ μεγάλο τουπέ...εκει που την ρωτούσα αν κανει τίποτα άλλο ξαφνικα κλεινη,την ξαναπαίρνω και ρωτάω έπεσε η γραμμή, και απαντάει όχι εγώ στο έκλεισα, σου είπα μόνο μασάζ και ξανα μασάζ τι άλλο θέλεις να κάνω...με υφάκι του στυλ αντε παράτα μας, μωρή κάρια δηλαδή στο ξενοδοχείο θα πας και θα του πεις του αλλου που θα τον εχει πετάξει έξω,μόνο μασαζ κάνω??? κι αν σε ενοχλεί που μάλλον ολοι ζητάνε και κάτι άλλο,τι βάζεις αγγελια??? το καθε ξεκωλο ανατολικού μπλόκ που το έχουν σπιτώσει και δηλώνει και κάτοικος γλυφάδας!!! που την ήξερες μωρή την γλυφάδα απο τα βουνά της στέπας που κατέβηκες????? αει σιχτήρ.....
 ... Κι  εγω  το ιδιο  θα την  ξεχεζα  αν μου ελεγε τις  ιδιες  παπαριες , πολυ  σωστος ο thiras , μεγα  respeact απο εμενα  :hi: :hi: :hi: :hi:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Η κυρα Ίνα πλέον το κλείνει δε το σηκώνει καν! The pizza effect!

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Η κυρα Ίνα πλέον το κλείνει δε το σηκώνει καν! The pizza effect!

χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω συζητήσεις,βλέποντας τέτειες συμπεριφορες απο κάθε λογής γιαβας λουμπλιού...αναρωτιουνται μετά γιατί η κάθε βερόνικα ζητάει τα 250.....

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καμία σχέση παικτουρα μου. Απλά απο το πουθενά η κυριουλα εκεί που θα είχε μερικά τηλέφωνα τη βδομάδα βρέθηκε με πολλά την ημέρα κ φυσικό ειναι να φρικαρε κ να μη μπορεί να το διαχειριστεί

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Καμία σχέση παικτουρα μου. Απλά απο το πουθενά η κυριουλα εκεί που θα είχε μερικά τηλέφωνα τη βδομάδα βρέθηκε με πολλά την ημέρα κ φυσικό ειναι να φρικαρε κ να μη μπορεί να το διαχειριστεί

έτσι ειναι...  Long live bou.com......

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω συζητήσεις,βλέποντας τέτειες συμπεριφορες απο κάθε λογής γιαβας λουμπλιού...αναρωτιουνται μετά γιατί η κάθε βερόνικα ζητάει τα 250.....
Eννοείται ότι εμείς φταίμε και τις κάνουμε μαγκίτισσες. Βέβαια πιστεύω ότι μία τέτοια ζήτηση είναι προσωρινή, και έχει ημερομηνία γρήγορης λήξης. Δότι αν κάποια δεν αξίζει τον ντόρο που γίνεται, τότε εφόσον γραφτεί αρνητική κριτική από αξιόπιστο μέλος, γρήγορα το τηλεφωνάκι της θα πάψει να χτυπά με τον τρόπο που χτυπούσε. Να πω επίσης ότι όταν πριν λίγο καιρό παρότρυνα όλους μας να διαπραγματευόμαστε την αμοιβή τους, μου την έπεσαν τύποι που επιχειρηματολογούσαν για το αντίθετο. Τελικά το νταβατζηλίκι δεν κρύβεται

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Δεν ξέρω αν είμαι οφ τοπικ, αλλά έχει περάσει κανείς τελευταία από Σολωμού 54? Παίζει τίποτα?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
αυτο ομως δε γινεται να συνεχιστει! βρισκει καποιος αστερακι κ πλακωνουν ολοι κ το καιμε!η κυρα Ινα την ειχε τη φραπεδια ανετα η οποια μπορει να εξελισσοταν κ σε μπριζολα δε ξερουμε!τωρα δε σηκωνει καν το κινητο.....λοιπον οι σοβαροι παικτες λιγο πολυ ξερουμε ποιοι ειναι.στο επομενο καλο ειναι να μοιραστει με πμ κ ας μην ειμαι στη λιστα των πμ δε πειραζει.... τα σεβη μου   :hi: 

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Εγώ παρατήρησα πως από όταν είπες θα πας να την δεις έγινε ο κακός χαμός. .....ευτυχώς που έχω καβαντζωσει την Καριδα, πριν καεί και αυτή. ....και αρπάζει και εύκολα....λόγω λίπους

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Gari ελπίζω να λέμε για την ίδια. Τις εικόνες με τα πορνοτάκουνα και το σωλήνα δεν τις έχω δει. Εγώ ξέρω την φωτογραφία που έχει βάλει στη χ.ε.
τσεκαρε τα τηλεφωνα σε γνωστο κοινωνικό δίκτυο
για την ίδια λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom