gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
έχει ωραίο σώμα και ωραίο σκαφτό κώλοΥπάρχει tag με το όνομα σε φωτογραφία.Είναι κορμάρα πάντως!
απλά βυζί μηδέν
εκεί πρέπει να τσοντάρουμε όλοι μαζί
έχει ωραίο σώμα και ωραίο σκαφτό κώλοΥπάρχει tag με το όνομα σε φωτογραφία.Είναι κορμάρα πάντως!
κορμαρα.έχει ωραίο σώμα και ωραίο σκαφτό κώλο
απλά βυζί μηδέν
εκεί πρέπει να τσοντάρουμε όλοι μαζί
Μαγκες την πατησα εγω πριν από λιγο. Η γκομενα είναι σαν πρεζακι. Μαλλον την εχει πατησει και άλλος συνάδελφος. Όπως μπηκε της ειπα τον πουλο, ελα όμως που δεν εφευγε από το σπιτι. Στο τελος της εδωσα 20 ευρω και την απειλησα ότι θα φωνάξω την αστυναμια. Αει συχτηρι. Θα παρω την Αννα για να ρεφάρω τωρα εχω μεινει με το πουλι στο χερι
είσαι σίγουρος?Με μια αγγελια χρεωσε 2 ατομα...
μπράβο ΠίλοΤι καυλα ειναι η ίνα!! Παίρνω αύριο όπως κ δηποτες
αορατε τι εννοεις?Με μια αγγελια χρεωσε 2 ατομα...
της μίλησα πριν τα Χριστούγεννα και μου είπε ότι έγραψαgari ελα λιγο να τα πουμε για την Ινα πριν πεσω....της μιλησες κ σου ειπε αυτα που εγραψες? κ τι λεει ο τυπος οτι με μια αγγελια χρεωσε 2 ατομα,δε καταλαβαινω.
δηλαδη πως ηταν ρε φιλε ?? απο φατσα ? απο σωμα ? βρωμιαρα ? ασχημε ? ......Μαγκες σκιαχτηκα λεμε. Δεν ξεκολουσε με τιποτα η καργια
όρμα αν είσαι γείτοναςGari απο φατσα το Ρωσακι λεει πολλα , πρεπει να δοκιμαστει παρ'αυτα γιατι 30/με υπονοουμενα εχει πολλες προοπτικες
οτι η αγγελια της εχει 2 τηλεφωνα.αορατε τι εννοεις?
Sorry ρε μαγγες,μηπως ειναι βρωμα η δουλεια,αλλο τηλ στην περιγραφη και αλλο πανω στην προβολη τηλεφωνου...υπάρχει κι άλλη Ινα νεότερη
ετών 39
τα τηλέφωνα τα τσεκάρετε στο γνωστό το μέρος
μασάζ με φραπεδάκι 30 ευρώ με υπονοούμενα για μπριζολίτσα
υπάρχει κανένας γείτονας της να πάει να δοκιμάσει
να μην κατεβαίνουμε εμείς από τα βουνά?
υπάρχει κι άλλη Ινα νεότερη
ετών 39
τα τηλέφωνα τα τσεκάρετε στο γνωστό το μέρος
μασάζ με φραπεδάκι 30 ευρώ με υπονοούμενα για μπριζολίτσα
υπάρχει κανένας γείτονας της να πάει να δοκιμάσει
να μην κατεβαίνουμε εμείς από τα βουνά?