gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Ρε. Gary μπορει να ποσταρεις ξανα την γιουλη ξανα την αγγελια της γιουλης γιατι δεν μου την ανοιγει.
Ρε. Gary μπορει να ποσταρεις ξανα την γιουλη ξανα την αγγελια της γιουλης γιατι δεν μου την ανοιγει.
γράψε μια σύντομη κριτική
να ξέρουμε
για τη Σίλβια πες μαςενταξη δεν ειμαι καλος στις περιγραφες για αυτο αν
δεις δεν γραφω κριτικες.στην τελικη αυτα ειναι γουστα.
πχ εμενα η γιουλη μου αρεσε σε αλλον οχι.
δεν θελω να καψω την συλβια απλα δεν μου αρεσε.
πχ για μενα η ιουλια με 30ευρω ειναι vfm σε αυτα που προσφερει
για αλλον οχι.
για τη Σίλβια πες μας
δεν βοηθάς καθόλουμασαζ (αδιαφορο)
και σεξ στο 50αρικο
απλα ειναι β κατηγοριας σε σχεση με τις αλλες
Μπα πηγα να κοιμηθω με τοσο χαδι συν οτι γαργαλιομουνσε έλιωσε στην πίπα γιαυτό την ξαναπήρες
για δεν το λες?
τυχαία την βγάλαμε Σλουρπ?
ναι ρε μαλάκα, προμοτοράκο...αυτες που διαφημίζεις καινε κοσμο..και πορτοφόλια...
εμετός
γεγονός!οι ανδρικες περουκες και οι πυρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα
... topgun αποκλειεται να λες για την Γιουλη την γυμναστυριακη , η Γιουλη οχι απλα αναζητα το κωλογαμησι , ζει για να της σκαβουν το κωλο , εγω απ το πρωτο μας ραντεβου της εφαγα το σουφρι της , μπορει απο φατσα και βυζι να μην λεει κατω του μετριου , αλλα ο κωλος της λογο οτι ασχολειτε αρκετα χρονια με γυμναστικες και σκουατ ειναι κορυφη , εχει απ τους πιο στρογγυλους μπραζιλιαν κωλους εβερ , και ειναι κι ανθεκτικοτατος σε μπατσες και σκληρα σφαλιαριδια , ολες τις φορες που την πηρα που ειναι μονο 3ις διοτι δεν μου αρεσει οπτικα καμοια φορα δεν μου αρνηθηκε κωλογαμησι , εισαι σιγουρος οτι μιλας για την Γιουλη απο Νοτια μερια ???μαν εγω μια φορα που την ειχα παρει πιο παλια δεν ειχα σκισει πατουρα, αλλα κανα 2 φορες που εχουμε ξαναμιλησει ειναι κατηγορηματικη, οχι κωλο καλο τυπακι, μαλλον εχει τα θεματα της και αυτη
πράγματι η σούφρα της είναι κορυφαία... topgun αποκλειεται να λες για την Γιουλη την γυμναστυριακη , η Γιουλη οχι απλα αναζητα το κωλογαμησι , ζει για να της σκαβουν το κωλο , εγω απ το πρωτο μας ραντεβου της εφαγα το σουφρι της , μπορει απο φατσα και βυζι να μην λεει κατω του μετριου , αλλα ο κωλος της λογο οτι ασχολειτε αρκετα χρονια με γυμναστικες και σκουατ ειναι κορυφη , εχει απ τους πιο στρογγυλους μπραζιλιαν κωλους εβερ , και ειναι κι ανθεκτικοτατος σε μπατσες και σκληρα σφαλιαριδια , ολες τις φορες που την πηρα που ειναι μονο 3ις διοτι δεν μου αρεσει οπτικα καμοια φορα δεν μου αρνηθηκε κωλογαμησι , εισαι σιγουρος οτι μιλας για την Γιουλη απο Νοτια μερια ???
ναι ρε φιλε, τη γνωστη γιουλι λεω και εγω οντως πολυ δυνατη πατουρα, ομως δεν την ειχα σκισει... topgun αποκλειεται να λες για την Γιουλη την γυμναστυριακη , η Γιουλη οχι απλα αναζητα το κωλογαμησι , ζει για να της σκαβουν το κωλο , εγω απ το πρωτο μας ραντεβου της εφαγα το σουφρι της , μπορει απο φατσα και βυζι να μην λεει κατω του μετριου , αλλα ο κωλος της λογο οτι ασχολειτε αρκετα χρονια με γυμναστικες και σκουατ ειναι κορυφη , εχει απ τους πιο στρογγυλους μπραζιλιαν κωλους εβερ , και ειναι κι ανθεκτικοτατος σε μπατσες και σκληρα σφαλιαριδια , ολες τις φορες που την πηρα που ειναι μονο 3ις διοτι δεν μου αρεσει οπτικα καμοια φορα δεν μου αρνηθηκε κωλογαμησι , εισαι σιγουρος οτι μιλας για την Γιουλη απο Νοτια μερια ???
ρε παιδες εχουμε καμια φωτο να δουμε το σουφριδιναι ρε φιλε, τη γνωστη γιουλι λεω και εγω οντως πολυ δυνατη πατουρα, ομως δεν την ειχα σκισει
απ οσο ξερω φιλε δεν παιζουν σουφροφωτογραφιες, τωρα αν εχει κανας συναγωνιστης αγνωστορε παιδες εχουμε καμια φωτο να δουμε το σουφριδι
ρε παιδες εχουμε καμια φωτο να δουμε το σουφριδι
Έχεις p.m.