Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gorbas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2008
Like
22
Πόντοι
0
Συναγωνιστές info για Γιούλη. Μασάζ δεν πήρα αλλά δοκίμασα όλα τα άλλα. Πατούρα βραζιλιάνικη με πολύ καλή για μένα αίσθηση και να σημειώσω ότι είμαι φυσιολογικού μεγέθους. Τσιμπούκι συμπαθητικό χωρίς περιποίηση διδύμων. Γενικά καλά πέρασα και θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνε πρωτοβουλίες.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συναγωνιστές info για Γιούλη. Μασάζ δεν πήρα αλλά δοκίμασα όλα τα άλλα. Πατούρα βραζιλιάνικη με πολύ καλή για μένα αίσθηση και να σημειώσω ότι είμαι φυσιολογικού μεγέθους. Τσιμπούκι συμπαθητικό χωρίς περιποίηση διδύμων. Γενικά καλά πέρασα και θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνε πρωτοβουλίες.

σωστος ο παιχτης

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
  Πολυ  σωστος ο  gorbas και μπραβο  του που μοιραστηκε την  εμπειρια  του με  εμας ,  ευγε  gorba  :hi: :hi: :hi:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Δοκίμασα κι εγώ την Τίνα (εκ Ρουμανίας και όχι Καλαμάτας) πλ Αττικής. Πολύ καλή γλείφει παντού και υπομονετικό στοματικό τελειωτικό χωρίς να βάλει καθόλου χέρι. Για μασάζ δεν μπορώ να πω γιατί δε ζήτησα :)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
δωρακι ποσο? νοτια ειναι αυτη ειπαμε?

SportingLisbon13

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
118
Πόντοι
0
Συναγωνιστες  ψάχνω ένα όμορφο κορίτσι για καλό μασαζακι  και κανένα τσιμπουκι  έχετε να προτείνετε κατι; μου αρέσουν τα μεγάλα βυζια οποίος μπορεί ας μου στείλει ένα π.μ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για beverly μασαζ κατι παραπανω ξερουμε;

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
τελευταία φορά που την γάμευσα ήταν πέρσι
δεν μου είχε ανακοινώσει κώλο
μετά το πρώτο γύρο και βγαίνοντας από το ντους την βλέπω στο κρεβάτι τουρλωμένη να δακτυλιάζει την τρούπα της
ε δεν ήθελα και πολλά μετά από λίγο μπήκα ολόκληρος
δεν έβγαλε άχνα
τον κατάπιε
καταβόθρα
εμένα αδερφέ την πρώτη φορά μόλις τις είπα για  κωλο μου λέει όχι τον έχεις μεγάλο.οκ λέω.την δεύτερη φορά τις λέω να στο χώσω από πίσω μου λέει βάλτο αλλά λίγο όχι βαθιά.μην στα ποληλογω τον πείρε όλο μέσα στο τέλος άνετα τρελό κωλι

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.586
Πόντοι
216
για beverly μασαζ κατι παραπανω ξερουμε;
η νεκταρια με τραβαει να κανω κανα χαλαρωτικο η κανα ashiatsu αλλα τους βλεπω τυπικους σε εμαιλ κ.τ.λ και φοβαμαι καμια φολα..

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
δωρακι ποσο? νοτια ειναι αυτη ειπαμε?
 Νοτια  ειναι  αυτη , εκει στα  μερη σου , δεν  ακουμπαει  ουτε καν  την βαση  απ τα στανταρ  σου  , οποτε  μην  την  κοιτας  καν , ειναι  για  μερακληδηκες  καταστασεις  η  Γιουλη ....  :bottom: :bottom: :2on1: :2on1: :2on1: ,  δεν εχει καμοια  σχεση  με τα ρωσσιδια  και τις μιλφαρες  απο mamba που  τρωως , θα  πονεσει η κοιλιτσα σου  ετσι  και την  δεις  :coffee: :coffee: :coffee:

hardrider72

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
φίλε μου τηλ Γιουλη σε pm? ευχαριστω

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Δοκίμασα κι εγώ την Τίνα (εκ Ρουμανίας και όχι Καλαμάτας) πλ Αττικής. Πολύ καλή γλείφει παντού και υπομονετικό στοματικό τελειωτικό χωρίς να βάλει καθόλου χέρι. Για μασάζ δεν μπορώ να πω γιατί δε ζήτησα :)
ας συνεχίσουμε να την λέμε Καλαματιανή για να ξέρουμε για ποια μιλάμε

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
όπως ακριβωσ τα λες τωρα το εκ ρουμανιας χλωμο το κοβω περισσοτερο αλβανια μου φερνει βεβαια πολύ καλες υπηρεσιες

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.422
Πόντοι
41.813
απο εμφανιση τι λεει η Τινα οσοι την ειδατε?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

Stories

Νέο!