καμιά photo και σε μένα φίλε μου (p.m) ...με ενδιαφέρει λόγω ...περιοχής (γεωγραφικά και ...ανατομικα ! )κ γω κ γω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καμιά photo και σε μένα φίλε μου (p.m) ...με ενδιαφέρει λόγω ...περιοχής (γεωγραφικά και ...ανατομικα ! )
κ γ τον μπαμπη περιμενω
Συναγωνιστές info για Γιούλη. Μασάζ δεν πήρα αλλά δοκίμασα όλα τα άλλα. Πατούρα βραζιλιάνικη με πολύ καλή για μένα αίσθηση και να σημειώσω ότι είμαι φυσιολογικού μεγέθους. Τσιμπούκι συμπαθητικό χωρίς περιποίηση διδύμων. Γενικά καλά πέρασα και θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνε πρωτοβουλίες.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Συναγωνιστές info για Γιούλη. Μασάζ δεν πήρα αλλά δοκίμασα όλα τα άλλα. Πατούρα βραζιλιάνικη με πολύ καλή για μένα αίσθηση και να σημειώσω ότι είμαι φυσιολογικού μεγέθους. Τσιμπούκι συμπαθητικό χωρίς περιποίηση διδύμων. Γενικά καλά πέρασα και θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνε πρωτοβουλίες.
σωστος ο παιχτης
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 2.846
Πολυ σωστος ο gorbas και μπραβο του που μοιραστηκε την εμπειρια του με εμας , ευγε gorbaΣυναγωνιστές info για Γιούλη. Μασάζ δεν πήρα αλλά δοκίμασα όλα τα άλλα. Πατούρα βραζιλιάνικη με πολύ καλή για μένα αίσθηση και να σημειώσω ότι είμαι φυσιολογικού μεγέθους. Τσιμπούκι συμπαθητικό χωρίς περιποίηση διδύμων. Γενικά καλά πέρασα και θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνε πρωτοβουλίες.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
δωρακι ποσο? νοτια ειναι αυτη ειπαμε?Συναγωνιστές info για Γιούλη. Μασάζ δεν πήρα αλλά δοκίμασα όλα τα άλλα. Πατούρα βραζιλιάνικη με πολύ καλή για μένα αίσθηση και να σημειώσω ότι είμαι φυσιολογικού μεγέθους. Τσιμπούκι συμπαθητικό χωρίς περιποίηση διδύμων. Γενικά καλά πέρασα και θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνε πρωτοβουλίες.
SportingLisbon13
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες ψάχνω ένα όμορφο κορίτσι για καλό μασαζακι και κανένα τσιμπουκι έχετε να προτείνετε κατι; μου αρέσουν τα μεγάλα βυζια οποίος μπορεί ας μου στείλει ένα π.μ
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
εμένα αδερφέ την πρώτη φορά μόλις τις είπα για κωλο μου λέει όχι τον έχεις μεγάλο.οκ λέω.την δεύτερη φορά τις λέω να στο χώσω από πίσω μου λέει βάλτο αλλά λίγο όχι βαθιά.μην στα ποληλογω τον πείρε όλο μέσα στο τέλος άνετα τρελό κωλιτελευταία φορά που την γάμευσα ήταν πέρσι
δεν μου είχε ανακοινώσει κώλο
μετά το πρώτο γύρο και βγαίνοντας από το ντους την βλέπω στο κρεβάτι τουρλωμένη να δακτυλιάζει την τρούπα της
ε δεν ήθελα και πολλά μετά από λίγο μπήκα ολόκληρος
δεν έβγαλε άχνα
τον κατάπιε
καταβόθρα
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.586
- Πόντοι
- 216
η νεκταρια με τραβαει να κανω κανα χαλαρωτικο η κανα ashiatsu αλλα τους βλεπω τυπικους σε εμαιλ κ.τ.λ και φοβαμαι καμια φολα..για beverly μασαζ κατι παραπανω ξερουμε;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 2.846
Νοτια ειναι αυτη , εκει στα μερη σου , δεν ακουμπαει ουτε καν την βαση απ τα στανταρ σου , οποτε μην την κοιτας καν , ειναι για μερακληδηκες καταστασεις η Γιουλη .... , δεν εχει καμοια σχεση με τα ρωσσιδια και τις μιλφαρες απο mamba που τρωως , θα πονεσει η κοιλιτσα σου ετσι και την δειςδωρακι ποσο? νοτια ειναι αυτη ειπαμε?
hardrider72
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
φίλε μου τηλ Γιουλη σε pm? ευχαριστωΣυναγωνιστές info για Γιούλη. Μασάζ δεν πήρα αλλά δοκίμασα όλα τα άλλα. Πατούρα βραζιλιάνικη με πολύ καλή για μένα αίσθηση και να σημειώσω ότι είμαι φυσιολογικού μεγέθους. Τσιμπούκι συμπαθητικό χωρίς περιποίηση διδύμων. Γενικά καλά πέρασα και θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνε πρωτοβουλίες.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
ας συνεχίσουμε να την λέμε Καλαματιανή για να ξέρουμε για ποια μιλάμεΔοκίμασα κι εγώ την Τίνα (εκ Ρουμανίας και όχι Καλαμάτας) πλ Αττικής. Πολύ καλή γλείφει παντού και υπομονετικό στοματικό τελειωτικό χωρίς να βάλει καθόλου χέρι. Για μασάζ δεν μπορώ να πω γιατί δε ζήτησα
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.018
- Πόντοι
- 96
.. τις δυο πριν σελιδες τις κοιταξες?φίλε μου τηλ Γιουλη σε pm? ευχαριστω
όπως ακριβωσ τα λες τωρα το εκ ρουμανιας χλωμο το κοβω περισσοτερο αλβανια μου φερνει βεβαια πολύ καλες υπηρεσιεςΔοκίμασα κι εγώ την Τίνα (εκ Ρουμανίας και όχι Καλαμάτας) πλ Αττικής. Πολύ καλή γλείφει παντού και υπομονετικό στοματικό τελειωτικό χωρίς να βάλει καθόλου χέρι. Για μασάζ δεν μπορώ να πω γιατί δε ζήτησα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
απο εμφανιση τι λεει η Τινα οσοι την ειδατε?
πουλακι μου εδω εισαι?
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
στη φάτσα μέτριααπο εμφανιση τι λεει η Τινα οσοι την ειδατε?
το σώμα καλούτσικο αν εξαιρέσεις την μπυροκοιλίτσα
δεν σε χαλάει όμως γιατί στήνεται ωραία
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612