gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Που είναι αυτή?ναι .αμα σε συμπαθησει θα πιπιλησεις κιολας.
Κέντρο?
Που είναι αυτή?ναι .αμα σε συμπαθησει θα πιπιλησεις κιολας.
Κατεχακη. Ψάχνω και γω το τηλ. ή το linkΠου είναι αυτή?
Κέντρο?
κατεχακη απο πισω.θα βρω τηλεφωνο και θα στειλω πιο μετα οποιος θελει.Που είναι αυτή?
Κέντρο?
ΕΓΩ δεν παω.μπορει να ειναι κανενα κουτακι,και μετα αντε φυγε απο κει..κατεχακη απο πισω.θα βρω τηλεφωνο και θα στειλω πιο μετα οποιος θελει.
παλι τα ιδια η γαριδα.ΕΓΩ δεν παω.μπορει να ειναι κανενα κουτακι,και μετα αντε φυγε απο κει..
Υ.Γ.γαριδα αγνοειται παλι.την βλεπω να κανει εμφανιση στο rising star.
ειναι αρπακτικοκατεχακη απο πισω.θα βρω τηλεφωνο και θα στειλω πιο μετα οποιος θελει.
.... Ζαν Μπαπτιστα δωσε λιγο τα φωτα σου .... να ανεβουμε Κατεχακη η δεν αξιζει ??? Θεωρω λιγο υπερβολη να ανεβω μεχρι εκει πανω για να πιασω μεχρι βυζα και να παρω μεχρι φραπε , αιντε κι ενα πιπετο με + εξτρα , ειναι + εξτρατζου η κυρια ??? ειναι αυτης της λογικης ??? .... αν ειναι να φυγω μαδημενος για ενα μπουκιτσι να το ξερω στην τελικη πριν ανεβω :- :- :-ειναι αρπακτικο
αστο μαν.δεν κανει για αυτο που ψαχνεις..... Ζαν Μπαπτιστα δωσε λιγο τα φωτα σου .... να ανεβουμε Κατεχακη η δεν αξιζει ??? Θεωρω λιγο υπερβολη να ανεβω μεχρι εκει πανω για να πιασω μεχρι βυζα και να παρω μεχρι φραπε , αιντε κι ενα πιπετο με + εξτρα , ειναι + εξτρατζου η κυρια ??? ειναι αυτης της λογικης ??? .... αν ειναι να φυγω μαδημενος για ενα μπουκιτσι να το ξερω στην τελικη πριν ανεβω :- :- :-
Οποιος γνωριζει δωστε τα φωτα σας παιδες , ψαχνω ενα καλο αλλα και χαλαρωτικο μασσαζ να βγαλω και κανα γουστο ....
Οπτικα ομως τον αξιζει τον παρα ... ??? , να κανεις ενα ,δυο ραντεβου ωστε μετα να τρως καλα και να σε εχει σαν σουλτανο στο χαρεμι της ???θελει πολυ χρημα
υποψιάζομαι το δεύτεροΟπτικα ομως τον αξιζει τον παρα ... ??? , να κανεις ενα ,δυο ραντεβου ωστε μετα να τρως καλα και να σε εχει σαν σουλτανο στο χαρεμι της ???
Δηλαδη ειναι ωαραιο αερατο μιλφ ???,με ωραια προσωπαρα με τους βυζους της και με τα ολα της ... ???, η ειναι κανα περασμενο ναυαγιο που νομιζει οτι ειναι μουνος και ψαχνει να δαγκασει τα τελευταια κι οτι περασει στο διαβα της ... δωσε λιγο εικονα αν θες
.... ε για να μενει ακομα Κατεχακη , μαλλον το δευτερο , αυτη παιζει και στα ρεπα της να την ξερω οπτικα και απο Σκαραβαιο .... αν ειναι απ τα δυνατα ναυαγια ....υποψιάζομαι το δεύτερο
δεν είμαστε για τέτοιες περιπτώσεις αυτή την εποχή.... ε για να μενει ακομα Κατεχακη , μαλλον το δευτερο , αυτη παιζει και στα ρεπα της να την ξερω οπτικα και απο Σκαραβαιο .... αν ειναι απ τα δυνατα ναυαγια ....
ρε να τον παμε στη λιλιανα να του τον παιξει με 1000 ευρω????αστο μαν.δεν κανει για αυτο που ψαχνεις.
ποια είναι αυτή η ευκαιρία και την έκρυβες τόσο καιρό? ;)ρε να τον παμε στη λιλιανα να του τον παιξει με 1000 ευρω????
.... πελατη θελει η γομενο ??? μωρε εγω να παω και να ξαναπαω δεν εχω θεμα .... απλα δεν ειμαι για να πεταω 50αρικα για να πιανω την μια φορα βυζι και την αλλη μπουτι , τελειωσανε αυτα η τα ιδρωνεις τα λεφτα σου η παμε στην διπλανη , η αλλη στο Κολωνακι σου φτιανει και μιλφει μετα το αναλ στο 80αρι , μην τρελαθουμε κιολας με την καθε μαλακο που ψαχνει για χορηγο , ..... ελεος μην τις μαθαινουμε ετσι παιδες διοτι στο τελος το τσιμουκι ακα θα θεωρειτε πολυτελεια .θελει να πας και να ξαναπας δεν ειναι για τετοια αυτο το καιρο εκτος αν σε κεφαρει και σε αφησει για ψιλο πραγματα.
ναι δε το συζηταω την αλλη που αναφερεις κολωνακι ειναι η μερα με τη νυχτα..... πελατη θελει η γομενο ??? μωρε εγω να παω και να ξαναπαω δεν εχω θεμα .... απλα δεν ειμαι για να πεταω 50αρικα για να πιανω την μια φορα βυζι και την αλλη μπουτι , τελειωσανε αυτα η τα ιδρωνεις τα λεφτα σου η παμε στην διπλανη , η αλλη στο Κολωνακι σου φτιανει και μιλφει μετα το αναλ στο 80αρι , μην τρελαθουμε κιολας με την καθε μαλακο που ψαχνει για χορηγο , ..... ελεος μην τις μαθαινουμε ετσι παιδες διοτι στο τελος το τσιμουκι ακα θα θεωρειτε πολυτελεια .
εγω πηγα,στην λιλιανα.της εδωσα 458 ευρω,για 5,50 λεπτα.καλα ειναι?....ρε να τον παμε στη λιλιανα να του τον παιξει με 1000 ευρω????
το εκανα ηδη.εσπασα το ροδι...ποια είναι αυτή η ευκαιρία και την έκρυβες τόσο καιρό? ;)
ξέρεις πόσοι θα σπεύσουν?