gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
έχει σάπια δόντια η παντόφλα?εμφανιση! ειδικα τα δυο κεντρικα σαπια δοντια ειναι ολο γοητεια!
έχει σάπια δόντια η παντόφλα?εμφανιση! ειδικα τα δυο κεντρικα σαπια δοντια ειναι ολο γοητεια!
δεν ξερεις? εσυ την ανακαλυψες.έχει σάπια δόντια η παντόφλα?
η πρωτη φωτο με το φορεματακι ισχυει? αυτη ειναι?νανσυ.μεγαλη βιβλιογραφια.
την ανακάλυψα αλλά δεν την έχω δει από κοντάδεν ξερεις? εσυ την ανακαλυψες.
μεχρι εκει εναι τελεια!την ανακάλυψα αλλά δεν την έχω δει από κοντά
στο κουβεντιαστό μείναμε
την έχεις συναντήσει βρε θηρίο?μεχρι εκει εναι τελεια!
πμ εχειςτην έχεις συναντήσεις βρε θηρίο?
με ψάρωσες τωρα!
ευχαριστω!εμφανιση! ειδικα τα δυο κεντρικα σαπια δοντια ειναι ολο γοητεια!
Ευχαριστω.μια χαρά παίζει
βουρ και γράψε εδώ συνάδελφε
οι περισσότερες που ανέφερες είναι οικόσιτεςΕδώ και ενα χρόνο διαβάζω λαθραία το Φόρουμ και ήρθε η ώρα να δώσω κριτική για τα 5 κορίτσια που εχω δοκιμάσει.
Αναφέρω ότι γαμισια κτλπ δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα, γι αυτο υπάρχουν τα στούντιο και οι τελειωμενες γκομενες στα μπαρ.
Έψαχνα πολυ καλο μασάζ με φραπέ στο τέλος για πλήρη σωματική χαλάρωση.
1) Ειρήνη απο μαντζαρου μασάζ 9/10 δυνατό και επαγγελματικό. Φραπές 8/10 απο τη δεύτερη φορά και μετα άψογος με χουφτωματα κανονικά.
2) μεσογείων 208 3ος με τη Λι. Μασάζ 2/10. Φραπές 1/10 με ξενερωσε τόσο πολυ που της έκανα ισπανική και την εχυσα στη μάπα
3) Βίκυ-Στεφάνια μασάζ 9.5/10 δυνατό και πολυ χαλαρωτικό. Φραπές πολυ καλος χωρίς πίεση και χωρίς να κοιτά ταβάνι
4) ταντρα ζωε δεν εχω πάει ακόμα, φωνή καβλωτικη και χαλαρή, κριτικές Φόρουμ πολυ καλές
5) Ιουλία απο περιστέρι. Μασάζ 9.8/10 παίζει να ναι πραγματική φυσιοθεραπευτρεια. Φραπές 4/10 απλά διεκπαιρεοτικος με το ζόρι να βγάλει τη μπλούζα να μείνει με σουτιέν.
Ευχαριστώ για τα φώτα σας, ανταποδωσα επιτέλους.
Υ.Γ. όσοι θέλετε γαμισια καλύτερα σε Μαρία Μολδαβη ή Καρολίνα. Όσοι θέλετε πρωτίστως μασάζ ακουστε με και δεν θα χάσετε.
Over and out.
Εδώ και ενα χρόνο διαβάζω λαθραία το Φόρουμ και ήρθε η ώρα να δώσω κριτική για τα 5 κορίτσια που εχω δοκιμάσει.
Αναφέρω ότι γαμισια κτλπ δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα, γι αυτο υπάρχουν τα στούντιο και οι τελειωμενες γκομενες στα μπαρ.
1) Ειρήνη απο μαντζαρου μασάζ 9/10 δυνατό και επαγγελματικό. Φραπές 8/10 απο τη δεύτερη φορά και μετα άψογος με χουφτωματα κανονικά.
2) μεσογείων 208 3ος με τη Λι. Μασάζ 2/10. Φραπές 1/10 με ξενερωσε τόσο πολυ που της έκανα ισπανική και την εχυσα στη μάπα
3) Βίκυ-Στεφάνια μασάζ 9.5/10 δυνατό και πολυ χαλαρωτικό. Φραπές πολυ καλος χωρίς πίεση και χωρίς να κοιτά ταβάνι
4) ταντρα ζωε δεν εχω πάει ακόμα, φωνή καβλωτικη και χαλαρή, κριτικές Φόρουμ πολυ καλές
5) Ιουλία απο περιστέρι. Μασάζ 9.8/10 παίζει να ναι πραγματική φυσιοθεραπευτρεια. Φραπές 4/10 απλά διεκπαιρεοτικος με το ζόρι να βγάλει τη μπλούζα να μείνει με σουτιέν.
Υ.Γ. όσοι θέλετε γαμισια καλύτερα σε Μαρία Μολδαβη ή Καρολίνα. Όσοι θέλετε πρωτίστως μασάζ ακουστε με και δεν θα χάσετε.
Over and out.
Οικόςιτες ...χαχαχαχα ....... σαν κατοικίδια.οι περισσότερες που ανέφερες είναι οικόσιτες
εδώ το νήμα έχει να κάνει με κυρίες που πάνε στο απίτι ή σε ξενοδοχειο για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους
Εδώ και ενα χρόνο διαβάζω λαθραία το Φόρουμ και ήρθε η ώρα να δώσω κριτική για τα 5 κορίτσια που εχω δοκιμάσει.
γαμιεται η καρολινα?..πεφτω απο τα συννεφα!!!...πιλο ακους?...Εδώ και ενα χρόνο διαβάζω λαθραία το Φόρουμ και ήρθε η ώρα να δώσω κριτική για τα 5 κορίτσια που εχω δοκιμάσει.
Over and out.
εκτός από την Βίκυ-στεφανία όλες οι άλλες οικόσιτες είναιμπράβο για την ενημέρωση!!!
συνέχισε έτσι ;)
όσο για το σχόλιο περί του θέματος μασάζ κατ΄ οίκον, αναφέρεται και σε οικόσιτες και σε επισκέψεις σε σπίτια, οπότε όλα σωστά στην ενημέρωση του φίλου.
εκτός από την Βίκυ-στεφανία όλες οι άλλες οικόσιτες είναι
κάνω λάθος?
βέβαια δικαίωμα του να γράφει όπου και ότι θέλει
ΥΓ. αυτή η βίκυ-στεφανία τόσο χρυσοχέρα είναι ?
ΥΓ. αυτή η βίκυ-στεφανία τόσο χρυσοχέρα είναι ?
δεν γνωρίζω κάποιον που να έπαθε εγκεφαλικό με την πρωτοβουλία σουείναι οικόσιτες, ναι, αλλά αφού τις γνώρισα μέσω αυτού του thread, αποφάσισα να γράψω εδώ ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε πιο πίσω να δείτε σε ποιες αναφέρομαι
για την βίκυ-στεφανία ήμουν πάρα πολύ διστακτικός στην αρχή με αυτά που διάβαζα εδώ μέσα, αλλά κατόπιν δοκιμής έμεινα πολύ ευχαριστημένος
Υ.Γ. γενικά δεν μπαίνω στον κόπο να κάνω reply αλλά επειδή κάποιοι πάθανε εγκεφαλικά πολλαπλά που τόλμησα να αναφέρω οικόστιτες σε αυτό το thread (λες και είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά) διευκρινίζω το γιατί το έκανα
Υ.Γ.2. επόμενη δοκιμή θα είναι Θησέως 52 "αρωματοθεραποία", τα λέμε τότε
δεν γνωρίζω κάποιον που να έπαθε εγκεφαλικό με την πρωτοβουλία σου
μιας και έκανες την αρχή να βάζεις οικόσιτες με τις διευθύνσεις τους εδώ και στο επιτρέπουν
το νήμα θα καταλήξει σε "μασάζ όπου νάναι"
τεντωσέ το κι άλλο και γράψε και για όποιες άλλες κάνουν μασάζ αλλά τσιμπάνε πελάτες από το πεζοδρόμιο
επίσης γράψε και για όσες κάνουν μασάζ στο αυτοκίνητο ή πάνω στο μηχανάκι με υποκατηγορία το παπάκι