Συναδελφοι εχω μπερδευτεί...Ελενα ηταν μια μελαχρινη με βυζαρες απο πειραια που δεν έκανε τπτ εκτος μασαζ..Αυτή λέτε?
Όχι, άλλη είναι αυτή που λές έσυ. Αυτή που λές εσυ είναι μια πιο μικρούλα
Συναδελφοι εχω μπερδευτεί...Ελενα ηταν μια μελαχρινη με βυζαρες απο πειραια που δεν έκανε τπτ εκτος μασαζ..Αυτή λέτε?
Βρε παιδιά μην γράφετε ότι θέλετε ,η Ελενα έχει ξανααναφερθεί παλαιότερα,ενα κοντοπούτανο μαυριδερό γύρω στα 35+ καλό μασαζ και φραπεδάκι στο τέλος
Σε εμένα όχι υην πρώτη φορά ,χάιδευε γύρω-γύρω και τον έπαιξα μόνος την δεύτερη φορά ναιΠαίζει φραπέ από την πρώτη συνάντηση θες να πεις. ...επιβεβαιωμενο
κ ποσα έδωσες για να σε χαϊδέψει κ να τον παίξεις εν τελει μόνος σου;Σε εμένα όχι υην πρώτη φορά ,χάιδευε γύρω-γύρω και τον έπαιξα μόνος την δεύτερη φορά ναι
κ ποσα έδωσες για να σε χαϊδέψει κ να τον παίξεις εν τελει μόνος σου;
έδωσε συνέντευξη η δικιά σουναι ναι σιγα σιγα εβαζε καινουρια συστατικα στη πιτσα μη χεσω! η αγγελια γιοκ by the way?
ρε εχει θρασος λεμε η γκομεναέδωσε συνέντευξη η δικιά σου
την διάβασες?
.... συνεντευξη , αληθεια το λες ??? Στειλε πμ το λινκ gariέδωσε συνέντευξη η δικιά σου
την διάβασες?
.... συνεντευξη , αληθεια το λες ??? Στειλε πμ το λινκ gari
από όσα μου είπε ο σμπίρος μου ξαλαφρώνει πολύ κόσμο στο άλλο γνωστο μέροςρε εχει θρασος λεμε η γκομενα
Ολα για τη ΝουΔου , κερναει πιπες για το κομμα η τυπισσα .... εχει οραμα η κοπελαρα μας απ το Ριοαπό όσα μου είπε ο σμπίρος μου ξαλαφρώνει πολύ κόσμο στο άλλο γνωστο μέρος
με αντάλαγμα όχι χρηματικό διότι έχει πολλές φιλοδοξίες
προκαταβολικά σου λέω να μην γελάσεις καθόλου
...του αγιου δημητριου..Ολα για τη ΝουΔου , κερναει πιπες για το κομμα η τυπισσα .... εχει οραμα η κοπελαρα μας απ το Ριο
πέφτει πολύ σμπρώξιμο σας λέωΟλα για τη ΝουΔου , κερναει πιπες για το κομμα η τυπισσα .... εχει οραμα η κοπελαρα μας απ το Ριο
γνησια βραζιλιάνα!...του αγιου δημητριου..
ε ναι!!..οπως ολες.γνησια βραζιλιάνα!
από μέσα από το Ρίοε ναι!!..οπως ολες.