εχει δικο της νημα πλεον στα κωλ γκερλς,οτι πληροφοριες εκει πλεονΗ θεία ολγα δουλεύει η σταματησε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
ποιά είναι αυτή ρε παιδιά?Η θεία ολγα δουλεύει η σταματησε?
Την ξερεις απλα δεν την θυμασαι, καλυτρα ομως γιατι δεν ειναι του γουστου σου... ;)ποιά είναι αυτή ρε παιδιά?
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
ωχ υποψιάζομαι ποιά Όλγα είναιΤην ξερεις απλα δεν την θυμασαι, καλυτρα ομως γιατι δεν ειναι του γουστου σου... ;)
και απέκτησε δικό της νήμα ε?
ναι εγω δεν
ομως περί ορέξεως ..
ωχ υποψιάζομαι ποιά Όλγα είναι
και απέκτησε δικό της νήμα ε?
ναι εγω δεν
ομως περί ορέξεως ..
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Περιοχή η κυρία?
δεχεται στο χωρο της περιστερι αλλα ερχεται
και σπιτι αν θες
dim63
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα στην παρέαΑκόμη κάτι, μια Έλενα με αριθμό που τελειώνει σε 623 , Πολύ εκφυλη τι παίζει?
Ξέρουμε κατι για αυτήν την Έλενα ??
Λέω να δοκιμάσω !
Ποια ειναι αυτη φιλε?Αυστηρά μασάζ λέει και νότια γιατί μένει με τους δικόυς της και δεν απομακρυνεται...σεμνή δηλαδή με αρχές ....άλλο αν είναι σαν ξεκωλη παραλιακής. ...θέλει ξεκλείδωμα....πολύ καλό τούμπανο όμως
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
ακριβως ετσι!θελει ξεκλειδωμα,οποιος το καταφερει μπραβο του...Αυστηρά μασάζ λέει και νότια γιατί μένει με τους δικόυς της και δεν απομακρυνεται...σεμνή δηλαδή με αρχές ....άλλο αν είναι σαν ξεκωλη παραλιακής. ...θέλει ξεκλείδωμα....πολύ καλό τούμπανο όμως
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.951
- Πόντοι
- 2.846
Αυτην παιδες δεν την ξεκλειδωνει ουτε ο μεγας Χουντινι , πολυ δυσκολο το κοβω .... και τις 2 φορες που εχω μιλησει μαζι της και την ρωτησα για εκτονωση μου ειπε δεν το κανει και ειναι καθετη , μονο μασσαζ αυτο μου ειπε :S :S :S , τρελη καυλα αν κρινω απ τις ξεκωλε φωτος της στο Viber , κριμα παντως αν δεν μπορει να φαει πιτσα η κοπελαρα μας .... :S :S :S
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
chicha, αν ψαξεις στο αρχειο θα δεις, υπαρχουν μαρτυριες, τον τροπο τον εγραψα παραπανωΑυτην παιδες δεν την ξεκλειδωνει ουτε ο μεγας Χουντινι , πολυ δυσκολο το κοβω .... και τις 2 φορες που εχω μιλησει μαζι της και την ρωτησα για εκτονωση μου ειπε δεν το κανει και ειναι καθετη , μονο μασσαζ αυτο μου ειπε :S :S :S , τρελη καυλα αν κρινω απ τις ξεκωλε φωτος της στο Viber , κριμα παντως αν δεν μπορει να φαει πιτσα η κοπελαρα μας .... :S :S :S
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Βρε παιδιά μην γράφετε ότι θέλετε ,η Ελενα έχει ξανααναφερθεί παλαιότερα,ενα κοντοπούτανο μαυριδερό γύρω στα 35+ καλό μασαζ και φραπεδάκι στο τέλος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις