Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Τα λέω λίγο πιο αναλυτικά, γιατί πολλές απορίες μαζεμένες βλέπω.
1) Ένας γύρος έγινε. Δεν έκανα προσπάθεια για 2ο.
2) Για anal δεν έγινε κουβέντα
3) Πολύ φλώρος έχω γίνει τελευταία
4) Αν κάνει και 2ο γύρω προσωπικά την προτιμώ από Μαρία σλουρπ.
5) Αν δίνει και κώλο την παντρεύομαι (λέμε τώρα)
εντάξει το κωλαράκι ας το προσπεράσουμε προς το παρόν

η πίπα της είναι καλύτερη από της Μαριασλούρπ?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
εντάξει το κωλαράκι ας το προσπεράσουμε προς το παρόν

η πίπα της είναι καλύτερη από της Μαριασλούρπ?
  Μια  χαρα ειναι η πιπα  της Καρολινας  .... με  μπολικο  σαλιο ,  λαρυγγωτη  μεχρι μεσα , κανει και τα deepthroat  της ,  και εχει και  καραμελωμα και στα διδυμα , απλα δεν κανει  τοσο  εντονα  σλουρπ  οσο η Μαρια , κατα  τα  αλλα ειναι πολυ κοντα οι  πιπες  τους  απλα η Μαρια  δεν ειναι  ΝουΔου αυτο μονο ....  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
 Μια  χαρα ειναι η πιπα  της Καρολινας  .... με  μπολικο  σαλιο ,  λαρυγγωτη  μεχρι μεσα , κανει και τα deepthroat  της ,  και εχει και  καραμελωμα και στα διδυμα , απλα δεν κανει  τοσο  εντονα  σλουρπ  οσο η Μαρια , κατα  τα  αλλα ειναι πολυ κοντα οι  πιπες  τους  απλα η Μαρια  δεν ειναι  ΝουΔου αυτο μονο ....  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
ρε συ θα με πνίξεις  :2funny: :2funny: :2funny:
είναι συριζαία δηλαδη? τι σου είπε ότι ψήφισε? :pipa2:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
ρε συ θα με πνίξεις  :2funny: :2funny: :2funny:
είναι συριζαία δηλαδη?  :pipa2:
  Δεν  ξερω  πρεπει  να το τσεκαρω αυτο για να το πω ....  στο επομενο ραντεβου  μετα τα σλουρπ  θα την  ρωτησω  τι  γνωμη εχει για τον  Αλεξη και να μου πει  τι  ψηφισε ,  αμα μου πει  Τσυριζα  θα φαει πολυ  βιτσα  παντως  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
  Δεν  ξερω  πρεπει  να το τσεκαρω αυτο για να το πω ....  στο επομενο ραντεβου  μετα τα σλουρπ  θα την  ρωτησω  τι  γνωμη εχει για τον  Αλεξη και να μου πει  τι  ψηφισε ,  αμα μου πει  Τσυριζα  θα φαει πολυ  βιτσα  παντως  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
όχι βία
μόνο πίπα λαρυγκάτη!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα το ξαναπώ....το οτι μια γκόμενα ήταν επι 1 χρόνο σε μασατζίδικο και εκανε μετά βιας 2-3 ραντεβού την ημερα,και με αμφιλεγόμενες κριτικές,ενω τωρα που δουλευει ανεξάρτητη πέσατε όλοι να ζητάτε πληροφορίες,δεν το καταλαβαινω....αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!  :rockon: :rockon: :rockon:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Θα το ξαναπώ....το οτι μια γκόμενα ήταν επι 1 χρόνο σε μασατζίδικο και εκανε μετά βιας 2-3 ραντεβού την ημερα,και με αμφιλεγόμενες κριτικές,ενω τωρα που δουλευει ανεξάρτητη πέσατε όλοι να ζητάτε πληροφορίες,δεν το καταλαβαινω....αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!  :rockon: :rockon: :rockon:
ένας παράγοντας που κάνει την διαφορά είναι και η διανομή κατ'οίκον
προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ στο μασατζίδικο που δούλευε
όσο καλές κριτικές κι αν είχε και η αιτία είναι ότι μου πέφτει μακριά
σαν και μένα υπάρχουν αρκετοι τους οποίους ξεκίνησε να εξυπηρετεί τώρα

η δική μου φιλοσοφία είναι απλή και νομίζω κατανοητή
κοπελιά αφού θα πληρώσω για να σε γαμήσω τότε έλα μέχρι την πόρτα μου
αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει ακόμη την Καρολίνα
διότι δεν έρχεται στην πόρτα μου την ημέρα και ώρα που θέλω και μπορώ

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Καρολινααααααα μ ακουυυυυυς;; ξενέρωσε τους όλους! Αν δε σε γαμαω εγω δε θα σε γαμαει κανεις!

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.499
Πόντοι
456

:2funny: :2funny: :cheesy:  :hi: :hi:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Θα το ξαναπώ....το οτι μια γκόμενα ήταν επι 1 χρόνο σε μασατζίδικο και εκανε μετά βιας 2-3 ραντεβού την ημερα,και με αμφιλεγόμενες κριτικές,ενω τωρα που δουλευει ανεξάρτητη πέσατε όλοι να ζητάτε πληροφορίες,δεν το καταλαβαινω....αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!  :rockon: :rockon: :rockon:
ελα andy,το κουρασαμε...ο ΜΟΝΟΣ που μπορει να μιλησει με σιγουρια ειναι ο piloforis.την εχει ξεμουνιασει,και το παιζει κινεζος.
Υ.Γ αφεντικος.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Κλαμααααααααα

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
δίνει και πωπό το μωρό?
Και βέβαια δίνει, με το ανάλογο τίμημα, το #όπου σε πιάσει#. Αν το έχει φιξάρει τώρα με την αγγελία δεν ξέρω.Την έχω πάρει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά το επαναλαμβανόμενο, #έλα μωρό μου!!  χύσε μωρό μου!!#, της πρώτης φοράς, δεν θα το ξεχάσω! :2funny:  :2funny: Είχε γίνει ανέκδοτο στα καφέ της περιοχής.  :2funny:

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
Μα είναι δυνατόν ?? Απο το τηλ. ?? :uglystupid: Απο κοντά και όμορφα αν δίνει  :kissass:
γνωριζομαστε απο τοτε που δουλευε μπακνανα , δεν ειμαι αγνωστος!! θα μπορουσε να αφησει ενα υπονοουμενο αν δινει!!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Και βέβαια δίνει, με το ανάλογο τίμημα, το #όπου σε πιάσει#. Αν το έχει φιξάρει τώρα με την αγγελία δεν ξέρω.Την έχω πάρει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά το επαναλαμβανόμενο, #έλα μωρό μου!!  χύσε μωρό μου!!#, της πρώτης φοράς, δεν θα το ξεχάσω! :2funny:  :2funny: Είχε γίνει ανέκδοτο στα καφέ της περιοχής.  :2funny:
εδω την εχουμε κανει ανεκδοτο σε ολοκληρο φορουμ!

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
γνωριζομαστε απο τοτε που δουλευε μπακνανα , δεν ειμαι αγνωστος!! θα μπορουσε να αφησει ενα υπονοουμενο αν δινει!!!
Παίχτη μου δεν έχω λόγο να πω ψέμματα. Πρώτη φορά ήταν στο Πωσειδώνος 67, που ήταν και το πρώτο που δούλεψε, κατά δήλωσή της. Και τότε έλεγε ότι δεν κάνει,αλλά με το κατάλληλο τίμημα γινόταν. Άλλες εποχές, το μαρούλι ήταν ποιό άφθονο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom