στις ερωτήσεις που σου έκανα δεν απάντησες όμως.........
Ακου κάτι απο εναν παλιό......η χειρομάλαξη είναι η φυσική κατάληξη ενός καλού μασαζ,χωρίς η κοπέλλα να θεωρείται πουτάνα.......
Τώρα,αν έχεις καταλάβει,σε σαιτ για μπουρδέλλα βρίσκεσαι και όχι στο κοσμοπόλιταν......το να κανεις 10 ραντεβού για να πείσεις μια κοπέλλα που εσυ θεωρείς οτι δεν είναι πουτάνα να στον παίξει,δείχνει πρωτον ότι εχεις κάποιο προβληματάκι,και δεύτερον ότι είσαι και λίγο αγαθός.......αυτή που παίζει πουλιά η παίρνει πίπες,μπορεί να στο κάνει και στο πρωτο ραντεβού,απλά σε είδε χαζοβιόλη και βρήκε τρόπο να σου φαει λεφτά.......
Αυτά τα κόλπα είναι γνωστά σε όλους,πολύ πριν γεννηθείς εσυ.....
Υπάρχουν κοπέλλες που πηδήχτηκαν την πρωτη φορά με κάποιον,ενω παραμύθιασαν για 3-4 ραντεβού κάποιον άλλον για να του παίξουν μια μαλακία......διάβασε λίγο το σαιτ και θα βρεις άπειρες τετοιες περιπτώσεις....
Κατ' αρχάς δεν θυμάμαι να μου έκανες ερωτήσεις και να απέφυγα να απαντήσω, αν συνέβη τότε μάλλον δεν θα το είδα. Αν θες μπορείς να τις επαναλάβεις εδώ και μετά χαράς να σου απαντήσω αν γνωρίζω.
Επί του θέματος τώρα: τι εννοείς να ακούσω κάποιον "παλιό"? παλιό στο site εννοείς? Αν εννοείς αυτό, που μάλλον αυτό εννοείς γιατί κατά τα άλλα ήμουν 224 σειρά..., δεν λέει κάτι επί της ουσίας μιάς και το άθλημα του αγοραίου σεξ το εξασκώ επί 3 δεκαετίες, συνεπώς...
Σε ότι αφορά το ότι "η χειρομάλαξη είναι η φυσική κατάληξη ενός καλού μασάζ, χωρίς η κοπέλα να θεωρείται πουτάνα", κακώς κατά την άποψη μου το θεωρείς κάτι σαν άρθρο του συντάγματος ένα πράγμα. Και φυσικά για εμάς, και βέβαια και για μένα, είναι έτσι (ή μάλλον θα έπρεπε να είναι έτσι!), αλλά δεν σημαίνει ότι είναι έτσι και για τις κοπέλες που κάνουν μασάζ.
Προφανώς και γνωρίζω ότι κάποιες απ' αυτές το παίζουν μυξοπαρθένες προκειμένου να αποσπάσουν φράγκα, ενώ στην πραγματικότητα τα κάνουν όλα και με το παραπάνω και απ' το 1ο ραντεβού αν το χειριστείς κατάλληλα το θέμα. Γιατί μου το αναφέρεις αυτό? Πότε το αμφισβήτησα? Και από που κι ως που βγάζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα για μένα? Γνωριζόμαστε? Τους χαρακτηρισμούς "χαζοβιόλη" και τα ρέστα πάρ' τους πίσω μεγάλε...!
Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις για ποιο λόγο όταν κάποιος αναφερθεί σε γκόμενα από τέτοιο γραφείο του γίνεται πέσιμο από 3,4 συγκεκριμένους τύπους μεταξύ αυτών και της αφεντιάς σου? Σε διόρισε κανείς συνήγορο του ορθού μασάζ? Κι από πότε ρε μεγάλε το γαμήσι με γυφτάκια και τελειωμένα μπάζα λέγεται μασάζ? Επειδή η κάθε τελειωμένη πουτάνα βάζει στον τίτλο της αγγελίας τη λέξη μασάζ? Γιατί για κάτι τέτοιες βλέπω να γίνεται αναφορά από σένα και τους ομοίους σου, μια και μου συνέστησες να τσεκάρω το νήμα πιο πίσω...