Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (12 μέλη και 31 επισκέπτες)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Πρώτα δηλαδή την έβαλες να παρακολουθήσει να δει πως γίνεται και μετά δοκίμασε hands on να δει αν το κατάλαβε. Το επόμενο μάθημα θα είναι πως να πνίγει το κουνέλι? Αλλά σε αυτή την περίπτωση πως θα της το δείξεις πρώτα μόνος σου? Εκτός και είσαι ο Μοτούμπο ()
αχαχαχ

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Η αιώνια αντιπαράθεση μεταξύ αυτών που αν δεν γαμ... με την πρώτη, δεν θεωρούν άξια λόγου την όποια κορασίδα αναφέρεται εδώ, και μεταξύ αυτών που γουστάρουν να εκμαιεύσουν λίγο μέλι από κορίτσια που δεν είναι εκδιδόμενες πουτάνες. Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί...
Εγώ ανήκω στην 2η κατηγορία φυσικά, και θα διατυπώσω κι εγώ μια απορία με τη σειρά μου για σας της 1ης κατηγορίας: όλο το θέμα για σας δηλαδή είναι να αναφέρει η αγγελία τη λέξη μασάζ, έστω κι αν πρόκειται για την πιο τελειωμένη πουτάνα στη Φυλής? Καλά τα λέω?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Εχω βαρεθεί όλους του στυφούς εδώ μέσα. Εγω γουστάρω να πω καμιά μαλακία να γελάσουμε και δε γουστάρω αντιπαράθεση με τον κάθε στυφό που οτι γράψουμε θα πρέπει να το περνάμε κόσκινο μήπως και το πάρει στραβά!

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
Επειδή θα αρχίσετε να τσακώνεστε πάλι και θα φάτε 2-3 σελίδες λέω να σπάσω λίγο τον πάγο...
Συνεύρεση με τη συγκεκριμένη: Ήρθε στην ώρα της, ξανθιά 35-40 χρ. εμφανίσιμη μπορώ να πω. Μασαζάκι μέτριο με χειρομάλαξη στο τέλος. Δεν έκανα νύξη για παραπάνω γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. κόστος 25 γιούρια. Καλό vfm ειδικά αν προχωράει και παραπάνω.

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας!! θα μου πει καποιος,αν εχει εμπειρία με την Χρυσαυγή,θέλω να την επισκεφθώ! :) :) :)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μαν, 25 με έστω μέτριο μασάζ και χειρονακτική εργασία είναι στα υπόψην πάντα

Testaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
9
Πόντοι
0
Επειδή θα αρχίσετε να τσακώνεστε πάλι και θα φάτε 2-3 σελίδες λέω να σπάσω λίγο τον πάγο...
Συνεύρεση με τη συγκεκριμένη: Ήρθε στην ώρα της, ξανθιά 35-40 χρ. εμφανίσιμη μπορώ να πω. Μασαζάκι μέτριο με χειρομάλαξη στο τέλος. Δεν έκανα νύξη για παραπάνω γιατί δεν είχα πολύ όρεξη. κόστος 25 γιούρια. Καλό vfm ειδικά αν προχωράει και παραπάνω.

Χειρομάλαξη από μόνη της στο πρόγραμμα ή το ζήτησες;

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Χαχαχα... κι εγώ βαρέθηκα να βλέπω τους πλακατζήδες να αντιδρούν όταν κάποιοι στυφοί κάνουν πλάκα σ' αυτούς... Ωστόσο η ερώτηση μου παραμένει: για να είναι αποδεκτός ο σχολιασμός μασαζοκόριτσου πρέπει: 1) να τον παίρνει κανονικά απ' το 1ο ραντεβού (το anal είναι plus), 2) να έχουμε λεπτομερή τιμοκατάλογο μπουρδέλου, 3) να αναφέρεται ρητά η λέξη μασάζ στην αγγελία ανεξάρτητα αν πρόκειται για κοινό callgirl (χωρίς να έχω κάτι φυσικά εναντίον των cg)
Ορίστε λοιπόν τους κανόνες που νομίζετε ότι πρέπει να μπουν ούτως ώστε  να μην είμαστε εκτός νήματος όσοι ανώμαλοι γουστάρουμε έξτρα υπηρεσίες από κορίτσια που δεν είναι κοινές πόρνες...
Με τιμή...

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
καλα....μην ορκιζεσαι...συγκεκριμενη θεραπευτρια μου εκανε στο 4 ραντεβου φραπεδακι αφου την επεισα αρχικα να με κοιταει να τον μαλαττω μονος μου στο τελος εβαλε κ λιγο χερακι...κ επεται συνεχεια προβλεπω!
Για δες το p.m σου!

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.334
Πόντοι
1.720
με αφορμή το ραντεβού που έκανες να πω τα εξής
ένα καλό έως μέτριο μασάζ το πληρώνω μέχρι 25 άντε 30 ευρώ
αν πρόκειται να πληρώσω 50 ευρώ δεν αρκούμαι καν στο φραπέ
θέλω πιπα και όχι αερόπιπα
και θέλω να τον χώσω για 1-2 γύρους
την μόνη παραχώρηση που κάνω ειναι +10 χαρτζιλίκι αν πάρω κώλο

αν δεν βρω τέτοια περίπτωση δεν παραγγέλνω τεμάχιο
ο καθένας κουμαντάρει τα της τσέπης του

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
με αφορμή το ραντεβού που έκανες να πω τα εξής
ένα καλό έως μέτριο μασάζ το πληρώνω μέχρι 25 άντε 30 ευρώ
αν πρόκειται να πληρώσω 50 ευρώ δεν αρκούμαι καν στο φραπέ
θέλω πιπα και όχι αερόπιπα
και θέλω να τον χώσω για 1-2 γύρους
την μόνη παραχώρηση που κάνω ειναι +10 χαρτζιλίκι αν πάρω κώλο

αν δεν βρω τέτοια περίπτωση δεν παραγγέλνω τεμάχιο
ο καθένας κουμαντάρει τα της τσέπης του
Είσαι ο άνθρωπος μου! Συμφωνώ απόλυτα. Ώρες-ώρες νιώθω πολύ καρμίρης με τα ποσά που ακούω ότι ξοδεύουν άλλοι εδώ μέσα για ελάχιστες παροχές!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χαχαχα... κι εγώ βαρέθηκα να βλέπω τους πλακατζήδες να αντιδρούν όταν κάποιοι στυφοί κάνουν πλάκα σ' αυτούς... Ωστόσο η ερώτηση μου παραμένει: για να είναι αποδεκτός ο σχολιασμός μασαζοκόριτσου πρέπει: 1) να τον παίρνει κανονικά απ' το 1ο ραντεβού (το anal είναι plus), 2) να έχουμε λεπτομερή τιμοκατάλογο μπουρδέλου, 3) να αναφέρεται ρητά η λέξη μασάζ στην αγγελία ανεξάρτητα αν πρόκειται για κοινό callgirl (χωρίς να έχω κάτι φυσικά εναντίον των cg)
Ορίστε λοιπόν τους κανόνες που νομίζετε ότι πρέπει να μπουν ούτως ώστε  να μην είμαστε εκτός νήματος όσοι ανώμαλοι γουστάρουμε έξτρα υπηρεσίες από κορίτσια που δεν είναι κοινές πόρνες...
Με τιμή...

στις ερωτήσεις που σου έκανα δεν απάντησες όμως.........
Ακου κάτι απο εναν παλιό......η χειρομάλαξη είναι η φυσική κατάληξη ενός καλού μασαζ,χωρίς η κοπέλλα να θεωρείται πουτάνα.......

Τώρα,αν έχεις καταλάβει,σε σαιτ για μπουρδέλλα βρίσκεσαι και όχι στο κοσμοπόλιταν......το να κανεις 10 ραντεβού για να πείσεις μια κοπέλλα που εσυ θεωρείς οτι δεν είναι πουτάνα να στον παίξει,δείχνει πρωτον ότι εχεις κάποιο προβληματάκι,και δεύτερον ότι είσαι και λίγο αγαθός.......αυτή που παίζει πουλιά η παίρνει πίπες,μπορεί να στο κάνει και στο πρωτο ραντεβού,απλά σε είδε χαζοβιόλη και βρήκε τρόπο να σου φαει λεφτά.......
Αυτά τα κόλπα είναι γνωστά σε όλους,πολύ πριν γεννηθείς εσυ.....

Υπάρχουν κοπέλλες που πηδήχτηκαν την πρωτη φορά με κάποιον,ενω παραμύθιασαν για 3-4 ραντεβού κάποιον άλλον για να του παίξουν μια μαλακία......διάβασε λίγο το σαιτ και θα βρεις άπειρες τετοιες περιπτώσεις....

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
στις ερωτήσεις που σου έκανα δεν απάντησες όμως.........
Ακου κάτι απο εναν παλιό......η χειρομάλαξη είναι η φυσική κατάληξη ενός καλού μασαζ,χωρίς η κοπέλλα να θεωρείται πουτάνα.......

Τώρα,αν έχεις καταλάβει,σε σαιτ για μπουρδέλλα βρίσκεσαι και όχι στο κοσμοπόλιταν......το να κανεις 10 ραντεβού για να πείσεις μια κοπέλλα που εσυ θεωρείς οτι δεν είναι πουτάνα να στον παίξει,δείχνει πρωτον ότι εχεις κάποιο προβληματάκι,και δεύτερον ότι είσαι και λίγο αγαθός.......αυτή που παίζει πουλιά η παίρνει πίπες,μπορεί να στο κάνει και στο πρωτο ραντεβού,απλά σε είδε χαζοβιόλη και βρήκε τρόπο να σου φαει λεφτά.......
Αυτά τα κόλπα είναι γνωστά σε όλους,πολύ πριν γεννηθείς εσυ.....

Υπάρχουν κοπέλλες που πηδήχτηκαν την πρωτη φορά με κάποιον,ενω παραμύθιασαν για 3-4 ραντεβού κάποιον άλλον για να του παίξουν μια μαλακία......διάβασε λίγο το σαιτ και θα βρεις άπειρες τετοιες περιπτώσεις....
Κατ' αρχάς δεν θυμάμαι να μου έκανες ερωτήσεις και να απέφυγα να απαντήσω, αν συνέβη τότε μάλλον δεν θα το είδα. Αν θες μπορείς να τις επαναλάβεις εδώ και μετά χαράς να σου απαντήσω αν γνωρίζω.
Επί του θέματος τώρα: τι εννοείς να ακούσω κάποιον "παλιό"? παλιό στο site εννοείς? Αν εννοείς αυτό, που μάλλον αυτό εννοείς γιατί κατά τα άλλα ήμουν 224 σειρά..., δεν λέει κάτι επί της ουσίας μιάς και το άθλημα του αγοραίου σεξ το εξασκώ επί 3 δεκαετίες, συνεπώς...
Σε ότι αφορά το ότι "η χειρομάλαξη είναι η φυσική κατάληξη ενός καλού μασάζ, χωρίς η κοπέλα να θεωρείται πουτάνα", κακώς κατά την άποψη μου το θεωρείς κάτι σαν άρθρο του συντάγματος ένα πράγμα. Και φυσικά για εμάς, και βέβαια και για μένα, είναι έτσι (ή μάλλον θα έπρεπε να είναι έτσι!), αλλά δεν σημαίνει ότι είναι έτσι και για τις κοπέλες που κάνουν μασάζ.
Προφανώς και γνωρίζω ότι κάποιες απ' αυτές το παίζουν μυξοπαρθένες προκειμένου να αποσπάσουν φράγκα, ενώ στην πραγματικότητα τα κάνουν όλα και με το παραπάνω και απ' το 1ο ραντεβού αν το χειριστείς κατάλληλα το θέμα. Γιατί μου το αναφέρεις αυτό? Πότε το αμφισβήτησα? Και από που κι ως που βγάζεις τέτοια αυθαίρετα συμπεράσματα για μένα? Γνωριζόμαστε? Τους χαρακτηρισμούς "χαζοβιόλη" και τα ρέστα πάρ' τους πίσω μεγάλε...!
Εσύ μπορείς να μου απαντήσεις για ποιο λόγο όταν κάποιος αναφερθεί σε γκόμενα από τέτοιο γραφείο του γίνεται πέσιμο από 3,4 συγκεκριμένους τύπους μεταξύ αυτών και της αφεντιάς σου? Σε διόρισε κανείς συνήγορο του ορθού μασάζ? Κι από πότε ρε μεγάλε το γαμήσι με γυφτάκια και τελειωμένα μπάζα λέγεται μασάζ? Επειδή η κάθε τελειωμένη πουτάνα βάζει στον τίτλο της αγγελίας τη λέξη μασάζ? Γιατί για κάτι τέτοιες βλέπω να γίνεται αναφορά από σένα και τους ομοίους σου, μια και μου συνέστησες να τσεκάρω το νήμα πιο πίσω...  :tickedoff:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736
Γειά σου Ted,  για να καταλάβω αυτές που ανα φέρεσαι εσύ εδώ και κάνα μήνα από τα γραφεία είναι επαγγέλματιες και κάνουν φοβέρο  μασάζ?  Το έχουν σπουδάσει και έτσι? ? Δεν πας πουθενά αλλού να πουλήσεις καμιά παπατζα?  Wink sorry που έστειλα πμ εδώ νομιζα  πως έγραφα.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Γειά σου Ted,  για να καταλάβω αυτές που ανα φέρεσαι εσύ εδώ και κάνα μήνα από τα γραφεία είναι επαγγέλματιες και κάνουν φοβέρο  μασάζ?  Το έχουν σπουδάσει και έτσι? ? Δεν πας πουθενά αλλού να πουλήσεις καμιά παπατζα?   Wink sorry που έστειλα πμ εδώ νομιζα  πως έγραφα.
ΟΚ σου απαντώ κι εδώ: Γειά σου κι εσένα,
οι περισσότερες ΟΧΙ δεν είναι επαγγελματίες μασέζ, και ΟΧΙ δεν κάνουν κανένα φοβερό μασάζ, και πιθανότατα ΟΧΙ δεν το έχουν σπουδάσει. Τι θες να πεις μ' αυτό? Ότι?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Ο καθενας κανει κουμαντο στη τσεπη τ αναλογα κμ τ γουστα τ...
Οι μισες στα σαιτ κανουν απο  :jerking: μεχρι  :knockinb:
οι αλλες μισες ή τπτ ή τα παντα με ΠΟΛΛΑ!
Αυτες στα σαιτ ΔΕΝ θελουν δημοσιοτητα γιατι εχουν τη φατσα τους φορα-παρτιδα
κ θ εχουν προβλημα, πραγμα λογικο για αυτο κ η περιορισμενη ροη πληροφοριων.
Δεν υπαρχει λογος για πεσιματα κ αντιδικιες...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Ο καθενας κανει κουμαντο στη τσεπη τ αναλογα κμ τ γουστα τ...
Οι μισες στα σαιτ κανουν απο  :jerking: μεχρι  :knockinb:
οι αλλες μισες ή τπτ ή τα παντα με ΠΟΛΛΑ!
Αυτες στα σαιτ ΔΕΝ θελουν δημοσιοτητα γιατι εχουν τη φατσα τους φορα-παρτιδα
κ θ εχουν προβλημα, πραγμα λογικο για αυτο κ η περιορισμενη ροη πληροφοριων.
Δεν υπαρχει λογος για πεσιματα κ αντιδικιες...

:thumbsup: :thumbsup:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736
ΟΚ σου απαντώ κι εδώ: Γειά σου κι εσένα,
οι περισσότερες ΟΧΙ δεν είναι επαγγελματίες μασέζ, και ΟΧΙ δεν κάνουν κανένα φοβερό μασάζ, και πιθανότατα ΟΧΙ δεν το έχουν σπουδάσει. Τι θες να πεις μ' αυτό? Ότι?
θέλω να πω ότι αν είναι να σκάω 50ευρα σε κοπελίτσες που δεν ξέρουν ούτε μασάζ ούτε κάνουν τίποτα παραπάνω και δεν εννοώ να τους σκάσω καμιά περιουσια ,προτιμώ με 50 ευρώ να έχω και μασαζ όχι κάτι το εξαιρετικό, ανάλογα την κοπέλα βέβαια,  και να ρίξω και κάνα μανίκι.  Είναι απλά τα πράγματα. .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom