Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

kostasydraios

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
28
Πόντοι
0
Παρόλο που δεν εχω συμβάλει πολυ στο σίτε...Κυρίως επειδη οτι εχω δοκιμάσει ειναι χιλιοειπωμένο...Η αλήθεια ειναι οτι πλέον τα σίτε που προσφέρουν Μασαζ στο σπίτι ειναι παρα πολλα...Αρα αδύνατον να μην υπάρχουν υπηρεσίες που να μην ξεφεύγουν απο το καθαρά επαγγελματικό.Εγω εχω παρει απο 2 πρακτορεία (your massage και Athens massage) 5-6 φορες και παρα την προσπάθεια δεν έπαιξε κάτι παραπάνω.Προφανως δεν ειναι επιτυχία που σχεδόν πέταξα τα λεφτα μου...Αυτο που ψαχνω όμως ειναι ενα καλο μασάζ με μια μαλακια στο τέλος και δεν εχω πρόβλημα να μην συμβεί απο την πρωτη...Θα ηταν χρήσιμο αν κάποιος μπορούσε να αναφέρει κάποιο ονομα γιατι ειναι παρα πολλες για να πηγαίνεις στα τυφλά.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Εχω κλείσει για αύριο με την Elina, είχε προφίλ στο Facebook elina giorgos masaz αλλά έκλεισε. Γιώργος δεν υπάρχει απ ότι κατάλαβα, ελπιζω να είναι καλά

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
Εχω κλείσει για αύριο με την Elina, είχε προφίλ στο Facebook elina giorgos masaz αλλά έκλεισε. Γιώργος δεν υπάρχει απ ότι κατάλαβα, ελπιζω να είναι καλά

Την ειχα παρει σε χοτελ. Μετρια εμφανιση, ωραιο βυζι. Μικρη σε ηλικια.
Αφου μου εκανε μασαζ μπρουμυτα γυρισα ανασκελα. Φουλ καβλωμενος. Τελικα με αλλα 10 ευρος μου τον επαιξε. Συνολο 35. Μαλιστα της ζητησα κ εβγαλε εξω τις βυζαρες της.
Ολα αυτα στο ενα κ μοναδικο ραντεβου. Δε μ αρεσε εμφανησιακα κ δε ξαναπηρα.
Πιστευω ανετα προχωρουσε κ σε παραπανω αν την ξαναεπαιρνα.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
Την ειχα παρει σε χοτελ. Μετρια εμφανιση, ωραιο βυζι. Μικρη σε ηλικια.
Αφου μου εκανε μασαζ μπρουμυτα γυρισα ανασκελα. Φουλ καβλωμενος. Τελικα με αλλα 10 ευρος μου τον επαιξε. Συνολο 35. Μαλιστα της ζητησα κ εβγαλε εξω τις βυζαρες της.
Ολα αυτα στο ενα κ μοναδικο ραντεβου. Δε μ αρεσε εμφανησιακα κ δε ξαναπηρα.
Πιστευω ανετα προχωρουσε κ σε παραπανω αν την ξαναεπαιρνα.
και εγω ειχα μιλησει λιγο στο fb μαζι της αλλα τελικα δεν ειχα κανει ραντεβου, δε μου αρεσε πολυ στις φωτο  :think:

Jonh89

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Kαλησπερα,ειδα σε παλαιοτερες δημοσιευσεις,ενα προφιλ facebook,που ειχατε ανεβασει,και την λενε παγωνα μπουμπουλα, κανει ακομα μασαζ? γνωριζετε?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
του μουνιού το πανηγύρι 2399 επισκέψεις

την πήρα τηλ το μεσημέρι 3 φορές και τις τρεις κατειλημμένο  
που να βάλει και κώλο στο πρόγραμμα
πιο εύκολα βρίσκεις τον ομπάμα

Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
355
Πόντοι
21
Οσο αφορα για την παραπανω,συναντηση χθες στο μπιλ ευκολη μετα απο ευκολη συνεννοηση,μολδαβη ξανθια ψηλη 29 ετων απο οτι μου ειπε και ετσι φαινοταν,ξανθια και ψηλη κοπελα με ωραιο κορμι και ωραιο στηθος ,απο μασαζ  τιποτα ,κατι ψευτοχαδια,απο διαθεση για σεξ αρκετα καλη βαθια πιπα και στα του σεξ καθοδηγηση σε οποιασταση ηθελα.μου ειπε μια εκτονωση,της ειπα οτι θελω και δευτερη,δεν μου την αρνηθηκε με την προοπτικη να της δωσω κατι παραπανω στο επομενο ραντεβου.καλο τυπακι γενικα με καλα ελληνικα και ωραιο σοσιαλ.προτεινεται στο πενηνταρι αλλα με  δυο εκτονωσεις.η συναντηση κρατησε 40 λεπτα μιας και ημουν γρηγορος.αυτα απο μενα.δεν θα την εβαζα στην κατηγορια του μασαζ παντος.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.979
Πόντοι
1.706
Οσο αφορα για την παραπανω,συναντηση χθες στο μπιλ ευκολη μετα απο ευκολη συνεννοηση,μολδαβη ξανθια ψηλη 29 ετων απο οτι μου ειπε και ετσι φαινοταν,ξανθια και ψηλη κοπελα με ωραιο κορμι και ωραιο στηθος ,απο μασαζ  τιποτα ,κατι ψευτοχαδια,απο διαθεση για σεξ αρκετα καλη βαθια πιπα και στα του σεξ καθοδηγηση σε οποιασταση ηθελα.μου ειπε μια εκτονωση,της ειπα οτι θελω και δευτερη,δεν μου την αρνηθηκε με την προοπτικη να της δωσω κατι παραπανω στο επομενο ραντεβου.καλο τυπακι γενικα με καλα ελληνικα και ωραιο σοσιαλ.προτεινεται στο πενηνταρι αλλα με  δυο εκτονωσεις.η συναντηση κρατησε 40 λεπτα μιας και ημουν γρηγορος.αυτα απο μενα.δεν θα την εβαζα στην κατηγορια του μασαζ παντος.
[/quote)
Σορυ, για ποιαν μιλαμε τωρα?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Οσο αφορα για την παραπανω,συναντηση χθες στο μπιλ ευκολη μετα απο ευκολη συνεννοηση,μολδαβη ξανθια ψηλη 29 ετων απο οτι μου ειπε και ετσι φαινοταν,ξανθια και ψηλη κοπελα με ωραιο κορμι και ωραιο στηθος ,απο μασαζ  τιποτα ,κατι ψευτοχαδια,απο διαθεση για σεξ αρκετα καλη βαθια πιπα και στα του σεξ καθοδηγηση σε οποιασταση ηθελα.μου ειπε μια εκτονωση,της ειπα οτι θελω και δευτερη,δεν μου την αρνηθηκε με την προοπτικη να της δωσω κατι παραπανω στο επομενο ραντεβου.καλο τυπακι γενικα με καλα ελληνικα και ωραιο σοσιαλ.προτεινεται στο πενηνταρι αλλα με  δυο εκτονωσεις.η συναντηση κρατησε 40 λεπτα μιας και ημουν γρηγορος.αυτα απο μενα.δεν θα την εβαζα στην κατηγορια του μασαζ παντος.
σωραίος!
όμως δυό μανίκια 50Ε μην ξεφύγεις από κει
κρίμα είναι

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
κανονικά πρέπει να ανοίξει καρτέλα στα call girls διότι όπως έγραψε κι ο συναγωνιστής μετά από μένα, το μασάζ δεν το έχει
κύριε διαχειριστά εύχομαι να πράξετε τα δέοντα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
συν ότι θέλει την συγκαταθεσή της
μην βρούμε κανα μπελά

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.495
Πόντοι
456
Απο αύριο θα έχει ξεπεράσει τα 3.000 + προβολές σε xe !  :rockon:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
και τώρα πού την βρίσκουμε;

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Απο αύριο θα έχει ξεπεράσει τα 3.000 + προβολές σε xe !  :rockon:
σίγουρα
είναι και κορίτσι βελούδο με ωραίο δέρμα
αυτό το ρωσορουμάνικο που έχουν οι Μολδαβές
και πίπα για υποτροφία

alexherpk

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
63
Πόντοι
0
Ηράκλειο παίζει τίποτα απο μασατζίδικα ρε παλικάρια?

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1

Πάντως ted από τότε που άρχισες να γράφεις σταμάτησα να διαβάζω για  Στεφανια,  Ναταλια κλπ συγγενείς !!!

Χάσαμε τις καλύτερες !!!  :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom