Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πήρα τηλεφωνο κι εγω την κοπελίτσα που ανακάλυψε ο gari. Στο τηλεφωνο ακουγόταν κάπως βαριεστημένη. Παρόλαυτα εκλεισα ραντεβου μαζί της για αυριο. Ελπίζω να περασω καλά όπως και οι συναγωνιστές που την πήραν.
Θα επανέλθω με εντυπώσεις...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.781
Πόντοι
41.813
μιάς και ρωτούν συναγωνιστές με πμ και σίγουρα θα ρωτήσουν και άλλοι
τούτη η κοπελίτσα είναι όμορφη δεν πρόκειται για τραμπάκουλα
μόνο κώλο δεν μου έδωσε

απ την άλλη έχει δεχτεί 1261 επισκέψεις η αγγελία της σε 3 μέρες
και κανένας δεν γάμησε ώστε να γράψει την γνώμη του εδώ?

μούγκα στη στρούγκα  ;)

αξιος για αλλη μια φορα συναγωνιστη και συγχαρητηρια για την ανακαλυψη και για την ενημερωση.
η κοπελλα τιμηθηκε,εμφανισιακα ειναι οπως εχουν πει κι οι υπολοιποι οσοι την πηραν.

ΑΛΛΑ μαλλον εγω ημουν ο <<τυχερος>> της ολης δημοσιοποιησης εδω. η κοπελλα δε μπορει να διαχειριστει τα ραντεβου της. μαζι μου ηταν τοσο βιαστικη,στα ορια της ξεπετας μπορω να πω αφου ειχε κολλητα αλλο ραντεβου μετα απο μενα. μπηκαμε στο δωματιο κι αρχισε αμεσως τρεχοντας για μπανιο, τρεχοντας <<μασαζ>> και γενικα τρεχοντας ολα. επειδη την ψυλλιαστηκα τη δουλεια,τη ρωτησα και μου το επιβεβαιωσε οτι ειχε κολλητα αλλο ραντεβου σε απεναντι ξενοδοχειο. τσαντιστηκα και την εδιωξα στο μισαωρο αφου δε μπορουσα να λειτουργησω ετσι και πηγε χαμενο ενα 50αρι. αστειο ποσον βεβαια αλλα δε γαμιεται. παμε για αλλα

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
αξιος για αλλη μια φορα συναγωνιστη και συγχαρητηρια για την ανακαλυψη και για την ενημερωση.
η κοπελλα τιμηθηκε,εμφανισιακα ειναι οπως εχουν πει κι οι υπολοιποι οσοι την πηραν.

ΑΛΛΑ μαλλον εγω ημουν ο <<τυχερος>> της ολης δημοσιοποιησης εδω. η κοπελλα δε μπορει να διαχειριστει τα ραντεβου της. μαζι μου ηταν τοσο βιαστικη,στα ορια της ξεπετας μπορω να πω αφου ειχε κολλητα αλλο ραντεβου μετα απο μενα. μπηκαμε στο δωματιο κι αρχισε αμεσως τρεχοντας για μπανιο, τρεχοντας <<μασαζ>> και γενικα τρεχοντας ολα. επειδη την ψυλλιαστηκα τη δουλεια,τη ρωτησα και μου το επιβεβαιωσε οτι ειχε κολλητα αλλο ραντεβου σε απεναντι ξενοδοχειο. τσαντιστηκα και την εδιωξα στο μισαωρο αφου δε μπορουσα να λειτουργησω ετσι και πηγε χαμενο ενα 50αρι. αστειο ποσον βεβαια αλλα δε γαμιεται. παμε για αλλα
και εγω αυτο το θεωρω απο τις χειροτερες μαλακιες που μπορουν να γινουν. Ισως επειδη η κοπελα εχει αρχισει προσφατα, λογικα θα μαθει να τα διαχειριζεται καλυτερα τα ραντεβου αλλιως τον πουλο  :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Προλαβες μπαγασα!!!
Μεσα σ ολα εισακ :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εντυπωσεις απο γιουλη??
Αξιζει??

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.781
Πόντοι
41.813
Προλαβες μπαγασα!!!
Μεσα σ ολα εισακ :hi:

τρωω πορτα αλλου ρε κι ειπα να παω δω. κι εδω την πατησα. ρε σου λεω με εχει ματιασει αυτη. θα αρχισω να σκεφτομαι οτι μπορει να μη μου ξανασηκωθει ποτε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τρωω πορτα αλλου ρε κι ειπα να παω δω. κι εδω την πατησα. ρε σου λεω με εχει ματιασει αυτη. θα αρχισω να σκεφτομαι οτι μπορει να μη μου ξανασηκωθει ποτε

πες  βρε συ :gay:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.371
Πόντοι
5.006
οποιος βιαζεται σκονταφτει.να πω οτι δεν εισαι εμπειρος ασε να καταλαγιασει λιγο ο θορυβος και μετα ορμα. :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.781
Πόντοι
41.813

ασε που ουτε το στανταρακι μου στα μασαζ (ξερεις ποια) ;) δε σηκωνει ουτε το τηλ.
με εχουν μουτζωσει φιλε. ουτε σε μασαζ ουτε σε cg τιποτα και πουθενα δε μου καθεται

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ασε που ουτε το στανταρακι μου στα μασαζ (ξερεις ποια) ;) δε σηκωνει ουτε το τηλ.
με εχουν μουτζωσει φιλε. ουτε σε μασαζ ουτε σε cg τιποτα και πουθενα δε μου καθεται

Ρε τι γινεται >:(

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.781
Πόντοι
41.813

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720

δεν ήταν βιαστική όταν την συνάντησα
αλλά μάλλον έγινε ώστε να μας βολέψει όλους  :fuck1:
όπως γράφει ο συναγωνιστής παρακάτω άσε να κάτσει η σκόνη και δοκιμάζεις ξανά
στο pines την πήγες?
ρωτάω γιατι ΒΠ είσαι αν δεν κάνω λάθος

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
και εγω αυτο το θεωρω απο τις χειροτερες μαλακιες που μπορουν να γινουν. Ισως επειδη η κοπελα εχει αρχισει προσφατα, λογικα θα μαθει να τα διαχειριζεται καλυτερα τα ραντεβου αλλιως τον πουλο  :rockon:
θα μάθει κι αυτή όπως έμαθαν τόσες και τόσες που άλλαξαν επαγγελματικό προσανατολισμό
επίσης είναι μικρή και θα μάθει εύκολα

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Νέες αφίξεις στο citylux! Χωρίς φώτο ακόμα βέβαια... και μεταγραφή της Άννας Π. στο yourmassage. Τι να σημαίνει αυτό άραγε... :think:

tsitsinoua-48-

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
281
καλα....μην ορκιζεσαι...συγκεκριμενη θεραπευτρια μου εκανε στο 4 ραντεβου φραπεδακι αφου την επεισα αρχικα να με κοιταει να τον μαλαττω μονος μου στο τελος εβαλε κ λιγο χερακι...κ επεται συνεχεια προβλεπω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom