topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.109
- Πόντοι
- 736
δωστε κωλο στο λαοΟ Σεπτέμβριος είναι σταθερά και διαχρονικά ο μήνας αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού με κώλο μέσα πάντα
δωστε κωλο στο λαοΟ Σεπτέμβριος είναι σταθερά και διαχρονικά ο μήνας αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού με κώλο μέσα πάντα
έκανα λάθος άλλη θειά είχα στο νουλοιπον...η ελλη ειναι η ρουμανα.φατσα επιοικως μετρια.ωραιο στηθος,2,5-3 μαξ.προγραμμα καλο σε gfe ρυθμους...απλα πρεπει οπωσδηποτε να ξαναδει τιν τιμη που εχει,γιατι ειναι απαγορευτικη,για αυτα που προσφερει...
λοιπον...η ελλη ειναι η ρουμανα.φατσα επιοικως μετρια.ωραιο στηθος,2,5-3 μαξ.προγραμμα καλο σε gfe ρυθμους...απλα πρεπει οπωσδηποτε να ξαναδει τιν τιμη που εχει,γιατι ειναι απαγορευτικη,για αυτα που προσφερει...
κατι ακουσα για 80αρια.... :S :SΌντος βυζάρες. Πόσα θέλει για την ενοικίαση?
κατι ακουσα για 80αρια.... :S :S
λοιπον...η ελλη ειναι η ρουμανα.φατσα επιοικως μετρια.ωραιο στηθος,2,5-3 μαξ.προγραμμα καλο σε gfe ρυθμους...απλα πρεπει οπωσδηποτε να ξαναδει τιν τιμη που εχει,γιατι ειναι απαγορευτικη,για αυτα που προσφερει...
μα φιλε μου,ΔΕΝ ειναι μασερ....βιζιτα ειναι που κρυβεται πισω απο το μασαζ.την πρωτη φορα,την αφηνεις να κανει μασαζ.απο την δευτερη και μετα κανονικα βουρ στο ψητο.αφου και αυτη, αυτο θελει.σωστός......
και δεν σε τρελλαίνει με το σέρβις της ..ούτε με το μασσάζ της..
και τα δυο ολα κομπλε...αχαχαχαχαχΓια το ένα ή και τα 2?
χαχαχαχ
Καλό! Δε πα να βάλω εγω κανά ζευγάρι καλύτερα
μα φιλε μου,ΔΕΝ ειναι μασερ....βιζιτα ειναι που κρυβεται πισω απο το μασαζ.την πρωτη φορα,την αφηνεις να κανει μασαζ.απο την δευτερη και μετα κανονικα βουρ στο ψητο.αφου και αυτη, αυτο θελει.
δίκιο έχεις αλλά βάζει αγγελίες στα μασάζ μόνο!!!
ισως αυτό να την κάνει να αισθάνεται λιγότερο πουτάνα....
ρε παιδια τι ρολο βαραει αυτη
ευχάριστη συνάντηση με την κοπέλα της αγγελίας
είναι δεν είναι 30 χρονών και διαθέτει πολύ ωραίο κορμί
βύζος γεμάτος, ρόγα κρεμάστρα και λαχταριστό κωλί, που όμως δεν δίνει ενώ φαίνεται δουλεμένο
καθαρότατη, ευγενέστατη και πρόθυμη να σε ικανοποιήσει
το μασάζ της είναι υποτυπώδες, σαν κάτι χαζά χαϊδέματα που μας κάνουν οι γκόμενες μετά το γαμήσι
απ την άλλη η πίπα είναι εξαιρετική, σαλιαριστή, με κανονικό μπανιάρισμα
το σούβλισμα γίνεται σε όλες τις στάσεις, έκτος πρωκτού όπως προανέφερα
κόστος 50 ευρω
φερθείτε ευγενικά γιατί το αξίζει
"...πότε τον παίρνεις, πότε τον τρως, αχ είναι λιιιίγος ο μισθός, πότε τον παίρνεις, πότε τον τρως..."Πήρα τηλ, μου είπε το πρόγραμμά της στα 50 ευρώ, μια ώρα με εκτόνωση αλλά ουσιαστικά λέγοντας πλαγίως ότι είναι φουλ πρόγραμμα και να επιβεβαιώσω ότι έστω από το τηλ ήταν ευγενέστατη. Δεν έχει δικό της χώρο, έρχεται σπίτι ή σε ξενοδοχείο. Προσωπικά θα την τιμήσω μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά λογικά τέλη της επόμενης εβδομάδας που θα μπει και ο μισθός!
"...πότε τον παίρνεις, πότε τον τρως, αχ είναι λιιιίγος ο μισθός, πότε τον παίρνεις, πότε τον τρως..."
Συγγνώμη μου ήρθε αυθόρμητα το τραγούδι!
...και την βολευει κεντρο ποιο πολυ.Πήρα τηλ, μου είπε το πρόγραμμά της στα 50 ευρώ, μια ώρα με εκτόνωση αλλά ουσιαστικά λέγοντας πλαγίως ότι είναι φουλ πρόγραμμα και να επιβεβαιώσω ότι έστω από το τηλ ήταν ευγενέστατη. Δεν έχει δικό της χώρο, έρχεται σπίτι ή σε ξενοδοχείο. Προσωπικά θα την τιμήσω μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά λογικά τέλη της επόμενης εβδομάδας που θα μπει και ο μισθός!
και ΒΠ πάει κάποιες ώρες...και την βολευει κεντρο ποιο πολυ.
για πες......maser gia καρτντασια
γνωστη μπαζο και πετσετα
πεταμεναλ λεφτα μην παει κανενας