SEXY_TED
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Μελέτησε λίγο το φόρουμ αδελφέ, όλο και κάτι θα βρεις... Α! κι επειδή το είπες, χωρίς χρήματα δεν κινείτε τίποτα σε αυτή τη ζωή!Ξέρεις κάποια συγκεκριμένη που βοηθάει???
Μελέτησε λίγο το φόρουμ αδελφέ, όλο και κάτι θα βρεις... Α! κι επειδή το είπες, χωρίς χρήματα δεν κινείτε τίποτα σε αυτή τη ζωή!Ξέρεις κάποια συγκεκριμένη που βοηθάει???
Απαγορευονται προφιλ απο το φατσοβιβλιο
Γενικά μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά τ συγκεκριμένο δεν ήταν επαγγελματικό προφίλ, ήταν προσωπικό, οπότε καλώς παρενέβη ο συναγωνιστής crazy Ivan.Γιατί να απαγορεύεται όταν το λέει, το δείχνει και διαφημίζει τι κάνει? Δεν είναι προσωπικό fb. Επαγγελματικό είναι. Εκτός αν υπάρχουν άλλοι κρυφοί λόγοι για την απαγόρευση, οπότε θα πρέπει να τους μάθουμε.
Γενικά μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά τ συγκεκριμένο δεν ήταν επαγγελματικό προφίλ, ήταν προσωπικό, οπότε καλώς παρενέβη ο συναγωνιστής crazy Ivan.
Πραγματικά πιστεύεις ότι σε κάποια από αυτές τις φωτογραφίες απεικονειζεται η ίδια?Καλησπέρα σε άπαντες τους συναγωνιστές,
Με πολλά χρόνια πείρα στο BDSM ως Master, πιστεύω οτι γνωρίζω πολύ καλά όλα τα περί εχεμύθειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα τολμούσα ποτέ να αναρτήσω προσωπικό προφίλ. Το προφίλ της Λέτας είναι ημιεπαγγελματικο κατα την γνώμη μου αλλά τονίζει ξεκάθαρα την ιδιοτητά της . Δυστυχώς δεν έχω λάβει καμια απάντηση ή αποδοχή φιλίας απο αυτήν και παρατήρησα ότι το προφίλ είναι ανενεργό από καιρό και για αυτό το λόγο το ανάρτησα μήπως και καποιος την γνωρίζει, μιάς και είναι μουνάρα και πιστεύω ότι, εκτός απο εμένα, λογικά θα αρέσει σε πολλούς απο εμάς , μιάς και διάβασα με ηρεμία όλο το thread και δεν βρήκα την παραμικρή αναφορά για αυτήν.
Ζητώ συγνώμη αν είναι γενικός κανόνας η μη ανάρτηση οποιουδήποτε προφίλ FB
Ποιος ξέρει, έτσι κι αλλιώς το προφίλ είναι ανενεργό.Πραγματικά πιστεύεις ότι σε κάποια από αυτές τις φωτογραφίες απεικονειζεται η ίδια?
Με τακούνια; Ο Χριστός και η Παναγία... Το λες από προσωπική πείρα, γιατί έχει ακουστεί ότι είναι μανούλα να τραβάει χρήμα δίνοντας άφθονο λάγνο κοπανιστό αέρα...
Για τη Γιώτα έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Ένα κατατοπιστικότατο ρεπορτάζ από τον θρυλικό "ρεπόρτερ". Ψάξε το νήμα παλιότερα και θα βρεις πληροφορίες.
mymassage και spamassage Ίλιον. Δεν θυμάσαι τους καβγάδες του ρεπόρτερ για την απόδειξη;Δεν υπάρχει Γιωτα στο ροστερ. Για ποια λες?
Καλά κανείς δεν έχει πάρει αυτήν την υπηρεσία με 2 κοπέλες μαζί???Ρε συναγωνιστές δεν έχει αναφερθεί ποτέ εδώ (τουλάχιστον εγώ δεν το είδα) κάτι που διαφημίζεται πάρα πολύ από τα αντίστοιχα γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ: 4 hands massage! Εγώ πάντως δεν έχω πάρει ποτέ την εν λόγω υπηρεσία. Θα ήταν καλή μια ενημέρωση από κάποιον παθόντα, κι ακόμα καλύτερη αν έχουμε και καμιά πληροφορία για extra υπηρεσίες από ζεύγος μασαζοκοριτσιών, κι αν ναι υποδείξτε κανένα δίδυμο! Ακόμα και σε p.m. εννοείται!
Ρε συναγωνιστές δεν έχει αναφερθεί ποτέ εδώ (τουλάχιστον εγώ δεν το είδα) κάτι που διαφημίζεται πάρα πολύ από τα αντίστοιχα γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ: 4 hands massage! Εγώ πάντως δεν έχω πάρει ποτέ την εν λόγω υπηρεσία. Θα ήταν καλή μια ενημέρωση από κάποιον παθόντα, κι ακόμα καλύτερη αν έχουμε και καμιά πληροφορία για extra υπηρεσίες από ζεύγος μασαζοκοριτσιών, κι αν ναι υποδείξτε κανένα δίδυμο! Ακόμα και σε p.m. εννοείται!
Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά θα προτιμούσα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει την εν λόγω υπηρεσία!Πιστεύω θα καταλήξεις να κλαις διπλά τα λεφτά σου
Μεγάλε η συνάντηση που έγινε? σε Χοτελι σε σπιτελι ή σε χωρο που διαθετει?ευχάριστη συνάντηση με την κοπέλα της αγγελίας
είναι δεν είναι 30 χρονών και διαθέτει πολύ ωραίο κορμί
βύζος γεμάτος, ρόγα κρεμάστρα και λαχταριστό κωλί, που όμως δεν δίνει ενώ φαίνεται δουλεμένο
καθαρότατη, ευγενέστατη και πρόθυμη να σε ικανοποιήσει
το μασάζ της είναι υποτυπώδες, σαν κάτι χαζά χαϊδέματα που μας κάνουν οι γκόμενες μετά το γαμήσι
απ την άλλη η πίπα είναι εξαιρετική, σαλιαριστή, με κανονικό μπανιάρισμα
το σούβλισμα γίνεται σε όλες τις στάσεις, έκτος πρωκτού όπως προανέφερα
κόστος 50 ευρω
φερθείτε ευγενικά γιατί το αξίζει
γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο να την ρωτήσεις?Μεγάλε η συνάντηση που έγινε? σε Χοτελι σε σπιτελι ή σε χωρο που διαθετει?
καμμιά κρίση και ξεραϊλαΕρημιά και ξεραΐλα στο νήμα... Μάλλον περνάει κρίση το άθλημα! :'(
Εγώ πάντως που έγραψα την εν λόγω ατάκα δεν πήρα! Ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένο θεσμό του νήματος..!καμμιά κρίση και ξεραϊλα
χθες το βράδυ σας φούρνισα ψωμάκι αχνιστό με την αγγελία να δέχεται επισκέψεις συνεχώς
από 77 χθες σε 678 σήμερα και δεν γράφει κανένας τίποτα
γιατί μην μου πείτε ότι από τους 600+ δεν την πήρε κανένας ?
τι φοβάστε? μην μάθει ο πολύς λαός για την ευκαιρία?
φυσικά ευχαριστώ δεν περιμένω, δεν είμαι αφελής
αλλά θέλω να δω ποιός απ όλους θα βγει να γράψει κριτική για την κοπέλα