Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Ξέρεις κάποια συγκεκριμένη που βοηθάει??? :wanker:
Μελέτησε λίγο το φόρουμ αδελφέ, όλο και κάτι θα βρεις... Α! κι επειδή το είπες, χωρίς χρήματα δεν κινείτε τίποτα σε αυτή τη ζωή!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Απαγορευονται προφιλ απο το φατσοβιβλιο

Γιατί να απαγορεύεται όταν το λέει, το δείχνει και διαφημίζει τι κάνει? Δεν είναι προσωπικό fb. Επαγγελματικό είναι. Εκτός αν υπάρχουν άλλοι κρυφοί λόγοι για την απαγόρευση, οπότε θα πρέπει να τους μάθουμε.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Γιατί να απαγορεύεται όταν το λέει, το δείχνει και διαφημίζει τι κάνει? Δεν είναι προσωπικό fb. Επαγγελματικό είναι. Εκτός αν υπάρχουν άλλοι κρυφοί λόγοι για την απαγόρευση, οπότε θα πρέπει να τους μάθουμε.
Γενικά μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά τ συγκεκριμένο δεν ήταν επαγγελματικό προφίλ, ήταν προσωπικό, οπότε καλώς παρενέβη ο συναγωνιστής crazy Ivan.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Γενικά μπορεί να έχεις και δίκιο, αλλά τ συγκεκριμένο δεν ήταν επαγγελματικό προφίλ, ήταν προσωπικό, οπότε καλώς παρενέβη ο συναγωνιστής crazy Ivan.

Πλάκα κάνεις... Να σου στο στείλω με πμ? Καθαρά επαγγελματικό. Το λέει η κοπέλα. Μασάζ και το τονίζει. Μη τρελαθούμε πια...

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε άπαντες τους συναγωνιστές,

Με πολλά χρόνια πείρα στο BDSM ως Master, πιστεύω οτι γνωρίζω πολύ καλά όλα τα περί εχεμύθειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα τολμούσα ποτέ να αναρτήσω προσωπικό προφίλ. Το προφίλ της Λέτας είναι ημιεπαγγελματικο κατα την γνώμη μου αλλά τονίζει ξεκάθαρα την ιδιοτητά της . Δυστυχώς δεν έχω λάβει καμια απάντηση ή αποδοχή φιλίας απο αυτήν και παρατήρησα ότι το προφίλ είναι ανενεργό από καιρό και για αυτό το λόγο το ανάρτησα μήπως και καποιος την γνωρίζει,  μιάς και είναι μουνάρα και πιστεύω ότι, εκτός απο εμένα, λογικά θα αρέσει σε πολλούς απο εμάς , μιάς και διάβασα με ηρεμία όλο το thread και δεν βρήκα την παραμικρή αναφορά για αυτήν.

Ζητώ συγνώμη αν είναι γενικός κανόνας η μη ανάρτηση οποιουδήποτε προφίλ FB

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε άπαντες τους συναγωνιστές,

Με πολλά χρόνια πείρα στο BDSM ως Master, πιστεύω οτι γνωρίζω πολύ καλά όλα τα περί εχεμύθειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα τολμούσα ποτέ να αναρτήσω προσωπικό προφίλ. Το προφίλ της Λέτας είναι ημιεπαγγελματικο κατα την γνώμη μου αλλά τονίζει ξεκάθαρα την ιδιοτητά της . Δυστυχώς δεν έχω λάβει καμια απάντηση ή αποδοχή φιλίας απο αυτήν και παρατήρησα ότι το προφίλ είναι ανενεργό από καιρό και για αυτό το λόγο το ανάρτησα μήπως και καποιος την γνωρίζει,  μιάς και είναι μουνάρα και πιστεύω ότι, εκτός απο εμένα, λογικά θα αρέσει σε πολλούς απο εμάς , μιάς και διάβασα με ηρεμία όλο το thread και δεν βρήκα την παραμικρή αναφορά για αυτήν.

Ζητώ συγνώμη αν είναι γενικός κανόνας η μη ανάρτηση οποιουδήποτε προφίλ FB
Πραγματικά πιστεύεις ότι σε κάποια από αυτές τις φωτογραφίες απεικονειζεται η ίδια?

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Ερημιά και ξεραΐλα στο νήμα... Μάλλον περνάει κρίση το άθλημα!  :'( :think:

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Με τακούνια; Ο Χριστός και η Παναγία...  :lheel: Το λες από προσωπική πείρα, γιατί έχει ακουστεί ότι είναι μανούλα να τραβάει χρήμα δίνοντας άφθονο λάγνο κοπανιστό αέρα...
Για τη Γιώτα έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Ένα κατατοπιστικότατο ρεπορτάζ από τον θρυλικό "ρεπόρτερ". Ψάξε το νήμα παλιότερα και θα βρεις πληροφορίες.

Δεν υπάρχει Γιωτα στο ροστερ. Για ποια λες?

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές δεν έχει αναφερθεί ποτέ εδώ (τουλάχιστον εγώ δεν το είδα) κάτι που διαφημίζεται πάρα πολύ από τα αντίστοιχα γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ: 4 hands massage! Εγώ πάντως δεν έχω πάρει ποτέ την εν λόγω υπηρεσία. Θα ήταν καλή μια ενημέρωση από κάποιον παθόντα, κι ακόμα καλύτερη αν έχουμε και καμιά πληροφορία για extra υπηρεσίες από ζεύγος μασαζοκοριτσιών, κι αν ναι υποδείξτε κανένα δίδυμο! Ακόμα και σε p.m. εννοείται!  :2on1:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές δεν έχει αναφερθεί ποτέ εδώ (τουλάχιστον εγώ δεν το είδα) κάτι που διαφημίζεται πάρα πολύ από τα αντίστοιχα γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ: 4 hands massage! Εγώ πάντως δεν έχω πάρει ποτέ την εν λόγω υπηρεσία. Θα ήταν καλή μια ενημέρωση από κάποιον παθόντα, κι ακόμα καλύτερη αν έχουμε και καμιά πληροφορία για extra υπηρεσίες από ζεύγος μασαζοκοριτσιών, κι αν ναι υποδείξτε κανένα δίδυμο! Ακόμα και σε p.m. εννοείται!   :2on1:
Καλά κανείς δεν έχει πάρει αυτήν την υπηρεσία με 2 κοπέλες μαζί??? :huh:

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές δεν έχει αναφερθεί ποτέ εδώ (τουλάχιστον εγώ δεν το είδα) κάτι που διαφημίζεται πάρα πολύ από τα αντίστοιχα γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ: 4 hands massage! Εγώ πάντως δεν έχω πάρει ποτέ την εν λόγω υπηρεσία. Θα ήταν καλή μια ενημέρωση από κάποιον παθόντα, κι ακόμα καλύτερη αν έχουμε και καμιά πληροφορία για extra υπηρεσίες από ζεύγος μασαζοκοριτσιών, κι αν ναι υποδείξτε κανένα δίδυμο! Ακόμα και σε p.m. εννοείται!   :2on1:

Πιστεύω θα καταλήξεις να κλαις διπλά τα λεφτά σου

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
ευχάριστη συνάντηση με την κοπέλα της αγγελίας
είναι δεν είναι 30 χρονών και διαθέτει πολύ ωραίο κορμί
βύζος γεμάτος, ρόγα κρεμάστρα και λαχταριστό κωλί, που όμως δεν δίνει ενώ φαίνεται δουλεμένο
καθαρότατη, ευγενέστατη και πρόθυμη να σε ικανοποιήσει
το μασάζ της είναι υποτυπώδες, σαν κάτι χαζά χαϊδέματα που μας κάνουν οι γκόμενες μετά το γαμήσι
απ την άλλη η πίπα είναι εξαιρετική, σαλιαριστή, με κανονικό μπανιάρισμα
το σούβλισμα γίνεται σε όλες τις στάσεις, έκτος πρωκτού όπως προανέφερα
κόστος 50 ευρω
φερθείτε ευγενικά γιατί το αξίζει

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
90 επισκέψεις μέσα σε μιά ώρα
ρε προσέξτε θα το τρομάξετε το κορίτσι
:2funny:

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ευχάριστη συνάντηση με την κοπέλα της αγγελίας
είναι δεν είναι 30 χρονών και διαθέτει πολύ ωραίο κορμί
βύζος γεμάτος, ρόγα κρεμάστρα και λαχταριστό κωλί, που όμως δεν δίνει ενώ φαίνεται δουλεμένο
καθαρότατη, ευγενέστατη και πρόθυμη να σε ικανοποιήσει
το μασάζ της είναι υποτυπώδες, σαν κάτι χαζά χαϊδέματα που μας κάνουν οι γκόμενες μετά το γαμήσι
απ την άλλη η πίπα είναι εξαιρετική, σαλιαριστή, με κανονικό μπανιάρισμα
το σούβλισμα γίνεται σε όλες τις στάσεις, έκτος πρωκτού όπως προανέφερα
κόστος 50 ευρω
φερθείτε ευγενικά γιατί το αξίζει
Μεγάλε η συνάντηση που έγινε? σε Χοτελι σε σπιτελι ή σε χωρο που διαθετει?

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Ερημιά και ξεραΐλα στο νήμα... Μάλλον περνάει κρίση το άθλημα!  :'( :think:
καμμιά κρίση και ξεραϊλα
χθες το βράδυ σας φούρνισα ψωμάκι αχνιστό με την αγγελία να δέχεται επισκέψεις συνεχώς
από 77 χθες σε 678 σήμερα και δεν γράφει κανένας τίποτα
γιατί μην μου πείτε ότι από τους 600+ δεν την πήρε κανένας ?
τι φοβάστε? μην μάθει ο πολύς λαός για την ευκαιρία?

φυσικά ευχαριστώ δεν περιμένω, δεν είμαι αφελής
αλλά θέλω να δω ποιός απ όλους θα βγει να γράψει κριτική για την κοπέλα
:sunglasses:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
καμμιά κρίση και ξεραϊλα
χθες το βράδυ σας φούρνισα ψωμάκι αχνιστό με την αγγελία να δέχεται επισκέψεις συνεχώς
από 77 χθες σε 678 σήμερα και δεν γράφει κανένας τίποτα
γιατί μην μου πείτε ότι από τους 600+ δεν την πήρε κανένας ?
τι φοβάστε? μην μάθει ο πολύς λαός για την ευκαιρία?

φυσικά ευχαριστώ δεν περιμένω, δεν είμαι αφελής
αλλά θέλω να δω ποιός απ όλους θα βγει να γράψει κριτική για την κοπέλα
:sunglasses:
Εγώ πάντως που έγραψα την εν λόγω ατάκα δεν πήρα! Ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένο θεσμό του νήματος..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom