jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
δικος μου εισαι
αμεσως εσυ
δικος μου εισαι
αμεσως εσυ
ε να πω κι εγω τον πονο μου.
...τα λεμε αργοτερα,κλεινω τωρα
πολλα ξερεις εσυ...καλημερα ποιος αλητηριος ειχε ραντεβου σημερα 9 με 10 στο μπιλ εκανε τιποτα οπως ειπαμε η μονο φραπε με το κοντοπουτανο την στεφανια
Μαν πες μου σε πμ για αυτές που πήρες κατ΄οίκον αν μπορεις?ρε παιδες να πω κατι...ειμαστε τοσοι εδω μεσα,και δε μπορουμε να βρουμε 10 λαδοκορες της προκοπης...
τι θα γινει,θα κανουμε "μαγκα"τη βικη-στεφανια....καλα λεει η παριμοια,στους τυφλους κυβερνα ο μονοφθαλμος..
τοσα κοριτσια παιζουν εξω γυρω στο 50αρικο,εγω 3 εχω παρει,εχω γραψει και για της 3...
κατ οικον ετσι,μην αρχιζουμε και λεμε συγγρου,κυψελη,κλπ...
ρε σεις,πειτε με ποιες εχετε παει,δε θα σας φαμε τη "γκομενα"αυτες ειναι κοινοχρηστες!
ποτε θα το καταλαβετε αυτο...και σας το λεω εγω που ειμαι μεγας αγαπουλης,δε ντρεπομαι να το πω!
Μαν πες μου σε πμ για αυτές που πήρες κατ΄οίκον αν μπορεις?
ΜΗΝ TO ψαχνεις ρε φιλε εχουν χορηγους εδω μεσα πολυ συγκεκριμενους...... παρατηρησε ποσοι τις υπερασπιζονται μονιμα λες και ειναι γκομενες τους συγγενεις τους κλπρε παιδες να πω κατι...ειμαστε τοσοι εδω μεσα,και δε μπορουμε να βρουμε 10 λαδοκορες της προκοπης...
τι θα γινει,θα κανουμε "μαγκα"τη βικη-στεφανια....καλα λεει η παριμοια,στους τυφλους κυβερνα ο μονοφθαλμος..
τοσα κοριτσια παιζουν εξω γυρω στο 50αρικο,εγω 3 εχω παρει,εχω γραψει και για της 3...
κατ οικον ετσι,μην αρχιζουμε και λεμε συγγρου,κυψελη,κλπ...
ρε σεις,πειτε με ποιες εχετε παει,δε θα σας φαμε τη "γκομενα"αυτες ειναι κοινοχρηστες!
ποτε θα το καταλαβετε αυτο...και σας το λεω εγω που ειμαι μεγας αγαπουλης,δε ντρεπομαι να το πω!
Καλησπέρα...Καλησπερα μαγκες ενδιαφερομαι για μασαζ στο Πειραια + αν μπορειτε στειλτε μου κανα πμ να χαρω
Ευχαριστω
....εμείς οι αδαής είμαστε αυτοί που περιμένουμε να μάθουμε από εσάςΚαλησπερα φιλαρακια νεος στο site αλλα γνωστης στο πειραια δεν υπαρχει τιποτα απο μασαζ ? παλια πηγαινα σε ενα στη φιλωνος αλλα τελος η κανα καλο σε πειραια κορυδαλλο νικαια??
.... δεν είδα να γράφετε κάποια κριτική ή να ενημερώνετε στο αντίστοιχο νήμα.Ελπιδα που ειναι στη πορτα μαζι με τη ψηλη πανε πακετο την ειχα παρει πριν κανα 6μηνο σε studio στη θησεως απεναντι απο ένα 24ωρο γυμναστηριο πολυ καλο το ψηλο
τι εννοεις? ποιοι ειναι αυτοι??ΜΗΝ TO ψαχνεις ρε φιλε εχουν χορηγους εδω μεσα πολυ συγκεκριμενους...... παρατηρησε ποσοι τις υπερασπιζονται μονιμα λες και ειναι γκομενες τους συγγενεις τους κλπ
ΜΗΝ TO ψαχνεις ρε φιλε εχουν χορηγους εδω μεσα πολυ συγκεκριμενους...... παρατηρησε ποσοι τις υπερασπιζονται μονιμα λες και ειναι γκομενες τους συγγενεις τους κλπ
Εχει συναντήσει κάποιος συμφορουμίτης τήν κυρία .Πήρα 3 φορές τηλέφωνο καί δέν απαντά.
Αν μού απαντήσει θά δώ τί θά κάνω.Ευχαριστώ.δεν την εχω δει αλλα εχω παρει τηλ παλιοτερα,δεν μου αρεσε ο τροπος της...δεν προχωρησα...αλλα δεν εχεις να χασεις κατι φιλε,μονο λιγα ευρω,αν σε περνει προχωρα1
ρε συ...συνελθε. Τι εχεις?? Τι δουλεια ρε εχουν οι μοντ με την αναλογια επισκεπτων-μελων??
οχι ζαντ δε με καταλαβες,για τους τσακωμους ελεγα,για μενα δεν θα πρεπε να το επιτρεπουν...