Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε παιδες να πω κατι...ειμαστε τοσοι εδω μεσα,και δε μπορουμε να βρουμε 10 λαδοκορες της προκοπης...
τι θα γινει,θα κανουμε "μαγκα"τη βικη-στεφανια....καλα λεει η παριμοια,στους τυφλους κυβερνα ο μονοφθαλμος..
τοσα κοριτσια παιζουν εξω γυρω στο 50αρικο,εγω 3 εχω παρει,εχω γραψει και για της 3...
κατ οικον ετσι,μην αρχιζουμε και λεμε συγγρου,κυψελη,κλπ...
ρε σεις,πειτε με ποιες εχετε παει,δε θα σας φαμε τη "γκομενα"αυτες ειναι κοινοχρηστες!
ποτε θα το καταλαβετε αυτο...και σας το λεω εγω που ειμαι μεγας αγαπουλης,δε ντρεπομαι να το πω!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλημερα ποιος αλητηριος ειχε ραντεβου σημερα 9 με 10 στο μπιλ εκανε τιποτα οπως ειπαμε η μονο φραπε με το κοντοπουτανο την στεφανια
πολλα ξερεις εσυ...  :grin:

hardrider72

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
ρε παιδες να πω κατι...ειμαστε τοσοι εδω μεσα,και δε μπορουμε να βρουμε 10 λαδοκορες της προκοπης...
τι θα γινει,θα κανουμε "μαγκα"τη βικη-στεφανια....καλα λεει η παριμοια,στους τυφλους κυβερνα ο μονοφθαλμος..
τοσα κοριτσια παιζουν εξω γυρω στο 50αρικο,εγω 3 εχω παρει,εχω γραψει και για της 3...
ρε σεις,πειτε με ποιες εχετε παει,δε θα σας φαμε τη "γκομενα"αυτες ειναι κοινοχρηστες!
ποτε θα το καταλαβετε αυτο...και σας το λεω εγω που ειμαι μεγας αγαπουλης,δε ντρεπομαι να το πω!
Μαν πες μου σε πμ για αυτές που πήρες κατ΄οίκον αν μπορεις?

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Μαν πες μου σε πμ για αυτές που πήρες κατ΄οίκον αν μπορεις?

φιλε μου δε χρειαζετε,ολα γραμενα εδω ειναι,αν παρακολουθεις λιγο το νημα,ολα θα τα δεις...
δεν πιστευεις πως ειναι καιρος,να αναφερονται περισοτερα πραγματα εδω,παρα σε πμ?
βικη,μια απο το αθενς μασαζ εχω παρει,και μια θεια απο χε,δε θυμαμαι ονομα..

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
ΜΗΝ TO ψαχνεις ρε φιλε εχουν χορηγους εδω μεσα πολυ συγκεκριμενους...... παρατηρησε ποσοι τις υπερασπιζονται μονιμα λες και ειναι γκομενες τους συγγενεις τους κλπ

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλησπερα μαγκες ενδιαφερομαι για μασαζ στο Πειραια + :zfuck: αν μπορειτε στειλτε μου κανα πμ να χαρω

Ευχαριστω
Καλησπέρα...
Καταρχάς είσαστε σε λάθος νήμα.

Δεύτερον αφού είσαστε γνώστης
Καλησπερα φιλαρακια νεος στο site αλλα γνωστης στο πειραια δεν υπαρχει τιποτα απο μασαζ ? παλια πηγαινα σε ενα στη φιλωνος αλλα τελος η κανα καλο σε πειραια κορυδαλλο νικαια??
....εμείς οι αδαής είμαστε αυτοί που περιμένουμε να μάθουμε από εσάς

Και τρίτον, για τις Ελπίδα του μασατζίδικου στην Ιερα οδό 259,που πήρατε παλιά όταν δούλευε  σε  στούντιο
Ελπιδα που ειναι στη πορτα μαζι με τη ψηλη πανε πακετο  την ειχα παρει πριν κανα 6μηνο σε studio στη θησεως απεναντι απο ένα 24ωρο γυμναστηριο πολυ καλο το ψηλο 
.... δεν είδα να γράφετε κάποια κριτική ή να ενημερώνετε στο αντίστοιχο νήμα.

Για τα μασατζίδικα του Περαιά λοιπόν που ρωτάτε, έχω γράψει αρκετές πληροφορίες στα κατάλληλα νήματα, μπορείτε να πληροφορηθείτε από εκεί όλα αυτά που θέλετε να μάθετε

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ετσι, Terry... ;)

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
με την πιτσιρικα απο πλατεια αττικης παιζει κανενα τηλ τελικα η αγγελια

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ΜΗΝ TO ψαχνεις ρε φιλε εχουν χορηγους εδω μεσα πολυ συγκεκριμενους...... παρατηρησε ποσοι τις υπερασπιζονται μονιμα λες και ειναι γκομενες τους συγγενεις τους κλπ
τι εννοεις? ποιοι ειναι αυτοι??

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6

:hi:παρακολουθω το σαιτ σχεδον απ την αρχη του,επελεξα να γραφω τον τελευταιο χρονο,γιατι πολυ απλα ειχα πολυ χρονο!!λογο ανεργιας.
αλλα ρε σεις λεμε για της γυναικες...εμεις ειμαστε χειροτερη!!!μην μπαινετε σε αντιπαρεθεσεις,δεν υπαρχει λογος...ολοι για τον ιδιο σκοπο ειμαστε εδω,θελω να πιστευω,και εκτος αυτου ρε παιδες,ολοι ειστε πισω απο μια οθονη!!!!δε σας παρεξηγη κανενας!εχουμε καταντηση να βλεπουμε πιο πολους τσακομους,παρα ενημερωσεις!!!εδω θελω να ριξω και ενα φαουλ στους μοντ...αυτη τη στιγμη ειναι online 188 μελη και 1418 επισκεπτες.οι καλυτεροι του χωριου για μενα...

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Εχει συναντήσει κάποιος συμφορουμίτης τήν κυρία .Πήρα 3 φορές τηλέφωνο καί δέν απαντά.

δεν την εχω δει αλλα εχω παρει τηλ παλιοτερα,δεν μου αρεσε ο τροπος της...δεν προχωρησα...αλλα δεν εχεις να χασεις κατι φιλε,μονο λιγα ευρω,αν σε περνει προχωρα1

afentis the one

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2015
Like
4
Πόντοι
0
δεν την εχω δει αλλα εχω παρει τηλ παλιοτερα,δεν μου αρεσε ο τροπος της...δεν προχωρησα...αλλα δεν εχεις να χασεις κατι φιλε,μονο λιγα ευρω,αν σε περνει προχωρα1
Αν μού απαντήσει θά δώ τί θά κάνω.Ευχαριστώ.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ρε συ...συνελθε. Τι εχεις?? Τι δουλεια ρε εχουν οι μοντ με την αναλογια επισκεπτων-μελων?? :2funny:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε συ...συνελθε. Τι εχεις?? Τι δουλεια ρε εχουν οι μοντ με την αναλογια επισκεπτων-μελων?? :2funny:

οχι ζαντ δε με καταλαβες,για τους τσακωμους ελεγα,για μενα δεν θα πρεπε να το επιτρεπουν...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
τσακωμοι εδω μεσα δεν υπαρχουν...μονο καποιες παρεξηγησεις...οσο εδω μεσα βρισκονται μαλακες που προκαλουν, αυτες θα υπαρχουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom