sfakiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 26
καλο ειναι κ χτισιμο που κ που
εμπειρια
Αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις....!
καλο ειναι κ χτισιμο που κ που
εμπειρια
κανονικα μασαζ μιαμιση ωρα γυρισμα πιασιμο με το χερι παρτον λιγο στο στομα ελα δεν θα το μαθε κανεις τον πλακωνει σαλιο φτυσιματα ρουγηγματα δεν αφησε τιποτα της ελα λιγο να στον βαλω οχι δεν κανω ελα βρε μεταξυ μας ειμαστε αντε ενταξει με προφυλακτικο ομω ς ναι βρε κανονικα αλλα το φαουλ ειναι δεν εκανε μπανιο μετα απο μιαμιση ωρα μασαζ ιδρωσε και ηταν λιγο που με χαλασε ξερεις η μυρωδια αλλα στενο μουνακι και ενα αλλο ο κουραδοκοπτης φιλαρακια ειναι πειραγμενος δεν ξερω εχει φιλο το δινει και αυτο παραπανω δωρακι δεν το ρωτησα.και στο τελος μην το πης σε κανεναν δεν θελω να το μαθουν.και ενα αλλο στα τεσσερα απλωνει η λεκανη πλαθης κουλουρακια αν καταλαβατε το μεγεθος.
οποιος εχει κινητο της 'η εστω την αγγελια ας το στειλει με πμχαχαχαχα η παρθενα μεσηλικη
οποιος εχει κινητο της 'η εστω την αγγελια ας το στειλει με πμ
ναι για δες αν προκειται για την κυρα συλβιαγκαρι μου θυμιζει μια φολα που ειχα φαει εγω πριν κανα πενταμηνο...δεν εχω κρατησει στοιχεια αλλα ειχα γραψει εδω,αμα βρω το ποστ θα σου πω με σιγουρια.
ναι για δες αν προκειται για την κυρα συλβια
Αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις....!
ναι για δες αν προκειται για την κυρα συλβια
ντυσου spaiderman και τραβα...εδω ειμαστε εμεις..δεν ειναι αυτη που ελεγα τελικα...τωρα μονο μια δοκιμη μενει!αν δεν εχει καπιος αλλος εμπειρια...
ντυσου spaiderman και τραβα...εδω ειμαστε εμεις..
εγω, οτι κασκαντεριλικι ανωνυμο εκανα το εκανα...και δεν νομιζω να ειπα ποτε οτι μου αρεσουν μονο τα gilfs...ολες οι γυναικες μια χαρα ειναι...αρκει να μου βγαζουν αυτο που μου αρεσει...ασε ρε,να μου βγει καμια θεια παλι!!δεν ειμαι και καλος στο τρεξιμο!να πας εσυ,που γουσταρεις και τα gilf!!! ;) ;)
εγω, οτι κασκαντεριλικι ανωνυμο εκανα το εκανα...και δεν νομιζω να ειπα ποτε οτι μου αρεσουν μονο τα gilfs...ολες οι γυναικες μια χαρα ειναι...αρκει να μου βγαζουν αυτο που μου αρεσει...
καλημερα ποιος αλητηριος ειχε ραντεβου σημερα 9 με 10 στο μπιλ εκανε τιποτα οπως ειπαμε η μονο φραπε
εγω, οτι κασκαντεριλικι ανωνυμο εκανα το εκανα...και δεν νομιζω να ειπα ποτε οτι μου αρεσουν μονο τα gilfs...ολες οι γυναικες μια χαρα ειναι...αρκει να μου βγαζουν αυτο που μου αρεσει...
εγω δε μπορω ζαντ,εχω θεμα με την ηλικια...αμα η αλλη εχει σαρανταρηση...δεν το χω,νιωθω αβολα...με της πιτσιρικες τα λεω πιο καλα!
αφου ειμαι και αγαπουλης!!!
εγω δε μπορω ζαντ,εχω θεμα με την ηλικια...αμα η αλλη εχει σαρανταρηση...δεν το χω,νιωθω αβολα...με της πιτσιρικες τα λεω πιο καλα!
αφου ειμαι και αγαπουλης!!!
τι εγινε φιλε? κατι σε πειραξε?