You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
συγγρου η καλλιθεα?...νομιζω πως αυτη δουλευει στο συγγρου 40-42 και τα κανει ολα με 80 εκει
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
σε μια που δεν εχει καν γδυθει, αρα δεν εχει κανει μπανιο μπροστα σου και ειναι εκδιδομενη,της γλυφεις το μουνι?Αυτη θελει κατευθειαν γλωσσα στο μουνι και δακτυλιασμα και αστην να παραπονιεται...Δεν επρεπε να την αφησεις την καριολα να σου κανει πνευματικες χαριτωμενιες...Την εχω δει +1 φορα ακομα γιατι της χρωστουσα ενα γαμησι που το εκανε μια χαρα. Αν και τρελλη τα εδωσε ολα, αρκει να την γλυψεις καλα πρωτα. Η γυναικα θελει πολυ πινελατο σπατουλαρισμα, πρωτα.
Παντως ποτε δεν μετανιωνουμε για τις καριολες, παντα θα πεφτουμε σε μπαζολια. Εγω την βρισκω με κασκαντεριλικια ζογκλερατα φιλε...Μετα απο 1 εβδομαδα φιλε μου θα το σκεφτεσαι και θα γελας...Θα δεις... ;)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
δεν ξερω τι γινεται με αλλους...εμενα γδυθηκε, πλυθηκε, της ειπα να ξαναβαλει τα ρουχα της..σε μια που δεν εχει καν γδυθει, αρα δεν εχει κανει μπανιο μπροστα σου και ειναι εκδιδομενη,της γλυφεις το μουνι?
Ο φιλος δεν μπηκε σε λεπτομερειες για το αν πλυθηκε η οχι. Εμενα την πρωτη φορα που την ειδα, καθησαμε στο δωματιο για καφε πρωτα (ετσι ηθελε) . Μετα τον καφε πηγε μονη της να πλυθει και με το που αρχισε να βαζει την ρομπα ,της ειπα οχι...Την δευτερη φορα, το ιδιο εγινε...
Στις κριτικες μου δεν μπαινω στην λεπτομερεια (για αλλους) του μπανιου.. Θα ηταν βαρετο για αναγνωστες...
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ηταν ευλογη η απορια μου,αφου ο ενας αναφερε οτι δεν ειχε καν γδυθει και εσυ ειπες οτι μην την αφησεις σε χλωρο κλαρι,βουρ στον πατσα με γλυφομουνι
Αυτη θελει κατευθειαν γλωσσα στο μουνι και δακτυλιασμα και αστην να παραπονιεται...Δεν επρεπε να την αφησεις την καριολα να σου κανει πνευματικες χαριτωμενιες...Την εχω δει +1 φορα ακομα γιατι της χρωστουσα ενα γαμησι που το εκανε μια χαρα. Αν και τρελλη τα εδωσε ολα, αρκει να την γλυψεις καλα πρωτα. Η γυναικα θελει πολυ πινελατο σπατουλαρισμα, πρωτα.
Παντως ποτε δεν μετανιωνουμε για τις καριολες, παντα θα πεφτουμε σε μπαζολια. Εγω την βρισκω με κασκαντεριλικια ζογκλερατα φιλε...Μετα απο 1 εβδομαδα φιλε μου θα το σκεφτεσαι και θα γελας...Θα δεις... ;)
Ναι μαν, έχεις δίκιο, εννοείται ότι γελάω και δε μετανιώνω. Τα κασκαντεριλίκια ειναι αλατοπίπερο...
Ναι μαν, έχεις δίκιο, εννοείται ότι γελάω και δε μετανιώνω. Τα κασκαντεριλίκια ειναι αλατοπίπερο...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ναι, το καταλαβα ρε φιλε...οκφανταζομαι καταλαβαινεις οτι ηταν ευλογη η απορια μου,αφου ο ενας αναφερε οτι δεν ειχε καν γδυθει και εσυ ειπες οτι μην την αφησεις σε χλωρο κλαρι,βουρ στον πατσα με γλυφομουνι
απλως σου ειπα οτι με εμενα πλυθηκε και τις 2 φορες....Απλα εχω ενα τρεμουλο με το μη-γυμνο. Αρα στις κριτικες μου και στα σχολια αποφευγω αυτην την εισαγωγη. Και βεβαια καταλαβα τον προβληματισμο σου...και εχεις δικιο ;)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Συγγρού είχε αναφερθεί...σαν η θεραπεύτρια που πήγαινε και οίκοι...συγγρου η καλλιθεα?...
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
την κυρα ελινα την πηρε κανεις ?
μασαζ+πιπα 40Ε
τα υπολοιπα μετα απο "ας μπετε"
μασαζ+πιπα 40Ε
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
μασαζ+πιπα 40Ε
ναι το εχουν βρει ολες τωρα
Τα υπολοιπα κατοπιν συννενοησης κ θα δουμε κκκκκκκ >
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
ενταξει το εχουν συστημα ορισμενες αλλα ας μην αποκλειουμε το γεγονος οτι καποιες κομπλαρουνναι το εχουν βρει ολες τωρα
Τα υπολοιπα κατοπιν συννενοησης κ θα δουμε κκκκκκκ >
οι αματερ τα εχουν αυτα δεν μπορουν να ξερουν και ποιος ειναι αυτος που τις παιρνει τηλεφωνο
και αυτη η συμπεριφορα συμβαινει με τις περισσοτερες που βαζουν αγγελια στα μασαζ και στις φυσικοθεραπειες
προσωπικα με εξιταρει
εχω δουλεια προς τα κει και ισως το κανω το κασκαντεριλικι μιας και κανει ραντεβου λακομπα και περιξ
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
εμ ετσι εξηγειται η λυσσα της για πιπα...
Η Τίνα όντως είναι πολύ καλή στη συμμετοχή, μικρό στήθος και λίγη κοιλίτσα. Και είναι από τη Ρουμανία... Αυτά και περαστικά μου. Τουλάχιστον με την Τίνα πέρασα καλά
old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Επιστήμων η κοπέλλα!Ααααααυτα ειναι...
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
μασαζ+πιπα 40Ε
δοκιμη εγινε χθες το απογευμα.αφου τοσες μερες δε μου καθοταν τιποτα,μολις ειδα το ποστ σου πηρα τηλ.αμεση ανταποκριση,και σε μια ωρα στο χωρο μου!ΜΟΥΦΑ κοινος..50 για κατω απο ωρα,κανει μασαζ με τα εσωρουχα,ειναι 50+ αλλα μπορω να πω οτι ειναι καλη εμφανισιακα για αυτη τη κατηγορια.φραπες,και χουφτομα,δαχκτιλιασματα πεσανε.της ειπα να τον παρει στο στομα "δε σε ξερω ακομα μαναρι μου"!!!!χαχαχαχα!ειναι λιγο τρελη παντως,αλλα ντ αλλον!αυτα..
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
τι ειπαμε ρε φιλε? Πρεπει να λες οτι εχεις καλο σκοπο...δεν πειραζει την επομενηδοκιμη εγινε χθες το απογευμα.αφου τοσες μερες δε μου καθοταν τιποτα,μολις ειδα το ποστ σου πηρα τηλ.αμεση ανταποκριση,και σε μια ωρα στο χωρο μου!ΜΟΥΦΑ κοινος..50 για κατω απο ωρα,κανει μασαζ με τα εσωρουχα,ειναι 50+ αλλα μπορω να πω οτι ειναι καλη εμφανισιακα για αυτη τη κατηγορια.φραπες,και χουφτομα,δαχκτιλιασματα πεσανε.της ειπα να τον παρει στο στομα "δε σε ξερω ακομα μαναρι μου"!!!!χαχαχαχα!ειναι λιγο τρελη παντως,αλλα ντ αλλον!αυτα..
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
βλεπω συνεχιζει και στελνει τις μπουρδες τηςΑαααααυτα ειναι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις