Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
144
Πόντοι
6
τη καλαματιανη!!!!χαχαχαχαχαχα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
οκ, εκει δεν εφτασα ακομα...sorry my friend δεν μπορω να σου πω... :hi:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
144
Πόντοι
6
δεν τη βρισκω στο τηλ,αν τη βρω θα τεσταρο...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Αυτη θελει κατευθειαν γλωσσα στο μουνι και δακτυλιασμα και αστην να παραπονιεται...Δεν επρεπε να την αφησεις την καριολα να σου κανει πνευματικες χαριτωμενιες...Την εχω δει +1 φορα ακομα γιατι της χρωστουσα ενα γαμησι που το εκανε μια χαρα. Αν και τρελλη τα εδωσε ολα, αρκει να την γλυψεις καλα πρωτα. Η γυναικα θελει πολυ πινελατο σπατουλαρισμα, πρωτα.
Παντως ποτε δεν μετανιωνουμε για τις καριολες, παντα θα πεφτουμε σε μπαζολια. Εγω την βρισκω με κασκαντεριλικια ζογκλερατα φιλε...Μετα απο 1 εβδομαδα φιλε μου θα το σκεφτεσαι και θα γελας...Θα δεις... ;)
σε μια που δεν εχει καν γδυθει, αρα δεν εχει κανει μπανιο μπροστα σου και ειναι εκδιδομενη,της γλυφεις το μουνι? :think:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
σε μια που δεν εχει καν γδυθει, αρα δεν εχει κανει μπανιο μπροστα σου και ειναι εκδιδομενη,της γλυφεις το μουνι? :think:
δεν ξερω τι γινεται με αλλους...εμενα γδυθηκε, πλυθηκε, της ειπα να ξαναβαλει τα ρουχα της..
Ο φιλος δεν μπηκε σε λεπτομερειες για το αν πλυθηκε η οχι. Εμενα την πρωτη φορα που την ειδα, καθησαμε στο δωματιο για καφε πρωτα (ετσι ηθελε) . Μετα τον καφε πηγε μονη της να πλυθει και με το που αρχισε να βαζει την ρομπα ,της ειπα οχι...Την δευτερη φορα, το ιδιο εγινε...
Στις κριτικες μου δεν μπαινω στην λεπτομερεια (για αλλους) του μπανιου.. Θα ηταν βαρετο για αναγνωστες...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ηταν ευλογη η απορια μου,αφου ο ενας αναφερε οτι δεν ειχε καν γδυθει και εσυ ειπες οτι μην την αφησεις σε χλωρο κλαρι,βουρ στον πατσα με γλυφομουνι :rockon: :rockon:

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
993
Πόντοι
86
Αυτη θελει κατευθειαν γλωσσα στο μουνι και δακτυλιασμα και αστην να παραπονιεται...Δεν επρεπε να την αφησεις την καριολα να σου κανει πνευματικες χαριτωμενιες...Την εχω δει +1 φορα ακομα γιατι της χρωστουσα ενα γαμησι που το εκανε μια χαρα. Αν και τρελλη τα εδωσε ολα, αρκει να την γλυψεις καλα πρωτα. Η γυναικα θελει πολυ πινελατο σπατουλαρισμα, πρωτα.
Παντως ποτε δεν μετανιωνουμε για τις καριολες, παντα θα πεφτουμε σε μπαζολια. Εγω την βρισκω με κασκαντεριλικια ζογκλερατα φιλε...Μετα απο 1 εβδομαδα φιλε μου θα το σκεφτεσαι και θα γελας...Θα δεις... ;)

Ναι μαν, έχεις δίκιο, εννοείται ότι γελάω και δε μετανιώνω. Τα κασκαντεριλίκια ειναι αλατοπίπερο...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ηταν ευλογη η απορια μου,αφου ο ενας αναφερε οτι δεν ειχε καν γδυθει και εσυ ειπες οτι μην την αφησεις σε χλωρο κλαρι,βουρ στον πατσα με γλυφομουνι :rockon: :rockon:
ναι, το καταλαβα ρε φιλε...οκ
απλως σου ειπα οτι με εμενα πλυθηκε και τις 2 φορες....Απλα εχω ενα τρεμουλο με το μη-γυμνο. Αρα στις κριτικες μου και στα σχολια αποφευγω αυτην την εισαγωγη. Και βεβαια καταλαβα τον προβληματισμο σου...και εχεις δικιο ;)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
ναι το εχουν βρει ολες τωρα
Τα υπολοιπα κατοπιν συννενοησης κ θα δουμε κκκκκκκ >:(
ενταξει το εχουν συστημα ορισμενες αλλα ας μην αποκλειουμε το γεγονος οτι καποιες κομπλαρουν
οι αματερ τα εχουν αυτα δεν μπορουν να ξερουν και ποιος ειναι αυτος που τις παιρνει τηλεφωνο
και αυτη η συμπεριφορα συμβαινει με τις περισσοτερες που βαζουν αγγελια στα μασαζ και στις φυσικοθεραπειες

προσωπικα με εξιταρει
εχω δουλεια προς τα κει και ισως το κανω το κασκαντεριλικι μιας και κανει ραντεβου λακομπα και περιξ

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
...
Η Τίνα όντως είναι πολύ καλή στη συμμετοχή, μικρό στήθος και λίγη κοιλίτσα. Και είναι από τη Ρουμανία... Αυτά και περαστικά μου. Τουλάχιστον με την Τίνα πέρασα καλά
εμ ετσι εξηγειται η λυσσα της για πιπα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Ααααααυτα ειναι... :2funny: :2funny:

Drak.jpg

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
144
Πόντοι
6
την κυρα ελινα την πηρε κανεις ?
μασαζ+πιπα 40Ε
τα υπολοιπα μετα απο "ας μπετε"

δοκιμη εγινε χθες το απογευμα.αφου τοσες μερες δε μου καθοταν τιποτα,μολις ειδα το ποστ σου πηρα τηλ.αμεση ανταποκριση,και σε μια ωρα στο χωρο μου!ΜΟΥΦΑ κοινος..50 για κατω απο ωρα,κανει μασαζ με τα εσωρουχα,ειναι 50+ αλλα μπορω να πω οτι ειναι καλη εμφανισιακα για αυτη τη κατηγορια.φραπες,και χουφτομα,δαχκτιλιασματα πεσανε.της ειπα να τον παρει στο στομα "δε σε ξερω ακομα μαναρι μου"!!!!χαχαχαχα!ειναι λιγο τρελη παντως,αλλα ντ αλλον!αυτα..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
δοκιμη εγινε χθες το απογευμα.αφου τοσες μερες δε μου καθοταν τιποτα,μολις ειδα το ποστ σου πηρα τηλ.αμεση ανταποκριση,και σε μια ωρα στο χωρο μου!ΜΟΥΦΑ κοινος..50 για κατω απο ωρα,κανει μασαζ με τα εσωρουχα,ειναι 50+ αλλα μπορω να πω οτι ειναι καλη εμφανισιακα για αυτη τη κατηγορια.φραπες,και χουφτομα,δαχκτιλιασματα πεσανε.της ειπα να τον παρει στο στομα "δε σε ξερω ακομα μαναρι μου"!!!!χαχαχαχα!ειναι λιγο τρελη παντως,αλλα ντ αλλον!αυτα..
τι ειπαμε ρε φιλε? Πρεπει να λες οτι εχεις καλο σκοπο...δεν πειραζει την επομενη  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom