Παρασκευή μετά τη βροχή κανονίζω ραντεβού στο prive με μία μασατζού, για την οποία έχει ανεβάσει κριτική ο zadren λίγο παραπάνω. Πρόκειται για μία νταρντανογυναίκα που μένει βόρεια, το παίζει αματσούρι και λέει ότι κάνει μασάζ. Καταρχήν προσυπογράφω ότι έχει αναφέρει ο zadren στην κριτική του, ότι δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος, να μην την αφήσεις να πάρει πρωτοβουλίες και να την αρχίσεις στα γρήγορα. Ε λοιπόν σε εμένα δεν έπιασε τίποτα από ολα αυτά. Έρχεται η κυρία στο δωμάτιο και μου λέει ότι δεν μπορεί κατευθείαν και να πούμε καμιά κουβέντα πρώτα (1ο λάθος). Ξεκινάμε μία ασυνάρτητη παπαρολογία όπου έφαγα 15 λεπτά. Μετά μου λέει ότι έχει τενοντίτιδα και δεν μπορεί να μου κάνει μασάζ,, πλην όμως μπορεί να μου κάνει ασκήσεις για πνευματική χαράλωση. Εγώ, αν και είχα ενημερωθεί από το post του zadren, δέχτηκα να ου κάνει πνευματικές ασκήσεις για να διώξουμε τις κακές επιρροές (2ο λάθος). Ξαπλώνω ανάασκελα και με την τσαπού έξω και αρχίζει με ύφος καθηγήτριας στη Σορβόννη "χαλάρωσε τα δάχτυλα του ποδιού σου", μετά από ένα λεπτό "χαλάρωσε τις φτέρνες", μετά από 2 λεπτά "χαλάρωσε τις γάμπες". Εντωμεταξύ είχα αρχίσει να κρυώνω, να βαριέμαι και να σιχτιρίζω τον εαυτό μου για το πόσο μλκας είχα πιαστεί. Όταν έφτασε να χαλαρώσω το σβέρκο δεν άντεξα και σηκώνομαι και την πετάω στο κρεβάτι. σημειωτέον αυτή ήταν με τα ρούχα όρθια εκτός κρεβατιού και έδινε εντολές χαλάρωσης. Την πετάω και παώ να της σκάσω κανά γλωσσόφυλο, οπότε τρώω την πρώτη πόρτα. "Δε φιλάω στο πρώτο ραντεβού". Πάω να τη δαχτυλιδιάσω και μου λέει "σιγά καλέ σιγά". Μα τι σιγά τη ςλέω, εδώ δεν ήρθαμε για να τα πούμε, αλλά για να πετάξω πάνω σου...Και τότε θίχτηκε και μου λέει φεύγω. Της απάντησα αμήν και πότε και περίμενα να εξαφανιστεί. Ήθελε και 60 γιούρια τρομάρα της. Τέτοια φόλα δε θυμάμαι πότε είχα ξαναφάει. Μετά την τσατίλα είπα να πάρω την Τίνα που είχε γράψει ο Guru νομίζω. Οπότε της τηλεφωνώ και ήρθε. Αλλά επειδή η καντεμιά πλέον ηταν δεδομένη, πήγε σε άλλο δωμάτιο (δε θυμήθηκε το νούμερο που της είχα πει), δεν ήξερε από ποιο κινητό την είχα καλέσει και έφυγε. Πέρασε κανα 45 λεπτο από τότε που την είχα πάρει τηλ και δεν είχε φανεί. Οπότε της τηλεφωνώ και μου είπε ότι χτύπησε στο τάδε δωματιο και δεν της άνοιξα. Της λέω το σωστό και σε 10 λεπτά ήρθε. Η Τίνα όντως είναι πολύ καλή στη συμμετοχή, μικρό στήθος και λίγη κοιλίτσα. Και είναι από τη Ρουμανία... Αυτά και περαστικά μου. Τουλάχιστον με την Τίνα πέρασα καλά