Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
2.
Η συγκεκριμενη δασκαλα (χαχαχα) διατηρει δικο της χωρο στο κεντρο της Αθηνας . Κοντή με μεγαλους βυζους και ετών περιπου 50+ μάλλον ρωσιδα, βουλγαρα δεν ρωτησα. Φοαραει ποδια ασπρη κοντη μεχρι το μουνι και απο μεσα στριγκ μαυρο (δασκαλα ειπαμε)Ο χωρος μετριος αλλα υποφερτος. Το μασαζ μετριο οχι κακό, γυμνος με πετεσετα  η οποια μετα το μπρουμητα και γυρνωντας μπροστα την εβγαλε η ιδια. Ξεκινησε ενα φραπε, αφου ανοιξε την μλπουζα και χυθηκαν εξω 5αρια βυζια. Με συνεχες φραπεδιαρισμα ηρθε η καταθεση την οποια οφείλω να ομολογησω η εν λογω κυρια ζητουσε επιμονα να δει να ξεχυνεται μπροστα της. Η καταθεση εγινε παντου χερια βυζια και οτι αλλο υπηρχε γυρω. Το κοστος της συναντησης 25 ευρω με προταση μαλιστα απο την ιδια να μειωθει στις επομενες συνεδριες. Μπορει να ξαναπαω λογω της υπαρξης χωρου, φθηνης τιμης και σχτικα μετριου μασαζ.

Αλλη απροσεκτη..Αν Googlareis το κινητο της σου βγαζει πρωτο πρωτο το ονομα της (Επιθετο λαικης τρεγουδιαρας)
Αν τη βρεις στο Fb θα κανεις σαν τον τυπο εδω

Athanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
20
Πόντοι
1
πωπω ειναι ακριβως οπως τα λεει ο meredi. Μεγαλα βυζια αλλα απο προσωπο αστα να πανε!  :vomit:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Συνάντηση σήμερα μέ τήν "κυρά Τίνα" πού λέει καί ο συναγωνιστής gari.Η κυρία είναι όπως τήν περιγράφει ο συναγωνιστής gari.Ξανθιά μέ μέτριο πρόσωπο,στήθος Νο 1,5 μέ ωραία ρόγα καί θηλή,πεταχτό κωλαράκι καί κοιλίτσα πού αχνοφαίνεται σημάδι καισαρικής.Είναι ευχάριστη καί γαμεύσιμη η κυρία.Τώρα γιά τό εκ Καλαμάτας πού λέει,θά διαφωνήσω.Εκτός καί άν υπάρχει Καλαμάτα στίς όμορες βαλκανικές χώρες.Στά τού αγώνα τώρα.Στοματικό μέ καλό γλύψιμο παντού καί σέξ γιά αρχή,συνέχεια μέ μασάζ καί επίλογος μέ σέξ.Τό μασάζ πού κάνει είναι κάτι μεταξύ πιέσεων-τριψίματος-μασάζ,αλλά είναι ευχάριστο.Στό σέξ η κυρία δίνεται μέ κάβλα.Κόστος 50 ευρώ χωρίς νά είναι μέ τό ρολόϊ στό χέρι.

ομολογω οτι δεν το πιστεψα οταν μου το ειπε γι αυτο και εβαλα διπλα το  :think:
απο τη στιγμη ομως που το σερβις ηταν καλο δεν με απασχολησε ιδιαιτερα απο που ειναι
αλλωστε εισαι οτι δηλωσεις σ αυτη τη χωρα
αρα ειναι καλαματιανη
κι απο μεσα απο την καλαματα  ;)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Το στοματικό τό κάνει χωρίς προφυλακτικό.Εγώ,δέν τελείωσα στό στόμα της.Όμως,από ότι είπε ο συναγωνιστής gari τά παίρνει στό στόμα.Στο ραντεβού ήρθε μέ κολάν,στενή μπλούζα,μποτάκια με μεσαίο τακούνι.
εγω δεν προλαβα καν να δω το σημαδι καισαρικης
με αφοπλισε με επιθετικη πιπα  ;)

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Τηλεφωνο στην Ρενα (ξερετε) να επιβεβαιώσω, αλλα τελικα μαλλον αληθεια ελεγε. Θα περιμενω λιγο ακομα...
θα παρω κι εγω τηλ να δω τι συμβαινει με τουτη
αγγελιες εξακολουθει και βαζει παντως

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
ομολογω οτι δεν το πιστεψα οταν μου το ειπε γι αυτο και εβαλα διπλα το  :think:
απο τη στιγμη ομως που το σερβις ηταν καλο δεν με απασχολησε ιδιαιτερα απο που ειναι
αλλωστε εισαι οτι δηλωσεις σ αυτη τη χωρα
αρα ειναι καλαματιανη
κι απο μεσα απο την καλαματα  ;)
:) Σωστός!                                                                                                                                                           

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Παρασκευή μετά τη βροχή κανονίζω ραντεβού στο prive με μία μασατζού, για την οποία έχει ανεβάσει κριτική ο zadren λίγο παραπάνω. Πρόκειται για μία νταρντανογυναίκα που μένει βόρεια, το παίζει αματσούρι και λέει ότι κάνει μασάζ. Καταρχήν προσυπογράφω ότι έχει αναφέρει ο zadren στην κριτική του, ότι δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος, να μην την αφήσεις να πάρει πρωτοβουλίες και να την αρχίσεις στα γρήγορα. Ε λοιπόν σε εμένα δεν έπιασε τίποτα από ολα αυτά. Έρχεται η κυρία στο δωμάτιο και μου λέει ότι δεν μπορεί κατευθείαν και να πούμε καμιά κουβέντα πρώτα (1ο λάθος). Ξεκινάμε μία ασυνάρτητη παπαρολογία όπου έφαγα 15 λεπτά. Μετά μου λέει ότι έχει τενοντίτιδα και δεν μπορεί να μου κάνει μασάζ,, πλην όμως μπορεί να μου κάνει ασκήσεις για πνευματική χαράλωση. Εγώ, αν και είχα ενημερωθεί από το post του zadren, δέχτηκα να ου κάνει πνευματικές ασκήσεις για να διώξουμε τις κακές επιρροές (2ο λάθος). Ξαπλώνω ανάασκελα και με την τσαπού έξω και αρχίζει με ύφος καθηγήτριας στη Σορβόννη "χαλάρωσε τα δάχτυλα του ποδιού σου", μετά από ένα λεπτό "χαλάρωσε τις φτέρνες", μετά από 2 λεπτά "χαλάρωσε τις γάμπες". Εντωμεταξύ είχα αρχίσει να κρυώνω, να βαριέμαι και να σιχτιρίζω τον εαυτό μου για το πόσο μλκας είχα πιαστεί. Όταν έφτασε να χαλαρώσω το σβέρκο δεν άντεξα και σηκώνομαι και την πετάω στο κρεβάτι. σημειωτέον αυτή ήταν με τα ρούχα όρθια εκτός κρεβατιού και έδινε εντολές χαλάρωσης. Την πετάω και παώ να της σκάσω κανά γλωσσόφυλο, οπότε τρώω την πρώτη πόρτα. "Δε φιλάω στο πρώτο ραντεβού". Πάω να τη δαχτυλιδιάσω και μου λέει "σιγά καλέ σιγά". Μα τι σιγά τη ςλέω, εδώ δεν ήρθαμε για να τα πούμε, αλλά για να πετάξω πάνω σου...Και τότε θίχτηκε και μου λέει φεύγω. Της απάντησα αμήν και πότε και περίμενα να εξαφανιστεί. Ήθελε και 60 γιούρια τρομάρα της.  Τέτοια φόλα δε θυμάμαι πότε είχα ξαναφάει. Μετά την τσατίλα είπα να πάρω την Τίνα που είχε γράψει ο Guru νομίζω. Οπότε της τηλεφωνώ και ήρθε. Αλλά επειδή η καντεμιά πλέον ηταν δεδομένη, πήγε σε άλλο δωμάτιο (δε θυμήθηκε το νούμερο που της είχα πει), δεν ήξερε από ποιο κινητό την είχα καλέσει και έφυγε. Πέρασε κανα 45 λεπτο από τότε που την είχα πάρει τηλ και δεν είχε φανεί. Οπότε της τηλεφωνώ και μου είπε ότι χτύπησε στο τάδε δωματιο και δεν της άνοιξα. Της λέω το σωστό και σε 10 λεπτά ήρθε. Η Τίνα όντως είναι πολύ καλή στη συμμετοχή, μικρό στήθος και λίγη κοιλίτσα. Και είναι από τη Ρουμανία... Αυτά και περαστικά μου. Τουλάχιστον με την Τίνα πέρασα καλά

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Παρασκευή μετά τη βροχή κανονίζω ραντεβού στο prive με μία μασατζού, για την οποία έχει ανεβάσει κριτική ο zadren λίγο παραπάνω. Πρόκειται για μία νταρντανογυναίκα που μένει βόρεια, το παίζει αματσούρι και λέει ότι κάνει μασάζ. Καταρχήν προσυπογράφω ότι έχει αναφέρει ο zadren στην κριτική του, ότι δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος, να μην την αφήσεις να πάρει πρωτοβουλίες και να την αρχίσεις στα γρήγορα. Ε λοιπόν σε εμένα δεν έπιασε τίποτα από ολα αυτά. Έρχεται η κυρία στο δωμάτιο και μου λέει ότι δεν μπορεί κατευθείαν και να πούμε καμιά κουβέντα πρώτα (1ο λάθος). Ξεκινάμε μία ασυνάρτητη παπαρολογία όπου έφαγα 15 λεπτά. Μετά μου λέει ότι έχει τενοντίτιδα και δεν μπορεί να μου κάνει μασάζ,, πλην όμως μπορεί να μου κάνει ασκήσεις για πνευματική χαράλωση. Εγώ, αν και είχα ενημερωθεί από το post του zadren, δέχτηκα να ου κάνει πνευματικές ασκήσεις για να διώξουμε τις κακές επιρροές (2ο λάθος). Ξαπλώνω ανάασκελα και με την τσαπού έξω και αρχίζει με ύφος καθηγήτριας στη Σορβόννη "χαλάρωσε τα δάχτυλα του ποδιού σου", μετά από ένα λεπτό "χαλάρωσε τις φτέρνες", μετά από 2 λεπτά "χαλάρωσε τις γάμπες". Εντωμεταξύ είχα αρχίσει να κρυώνω, να βαριέμαι και να σιχτιρίζω τον εαυτό μου για το πόσο μλκας είχα πιαστεί. Όταν έφτασε να χαλαρώσω το σβέρκο δεν άντεξα και σηκώνομαι και την πετάω στο κρεβάτι. σημειωτέον αυτή ήταν με τα ρούχα όρθια εκτός κρεβατιού και έδινε εντολές χαλάρωσης. Την πετάω και παώ να της σκάσω κανά γλωσσόφυλο, οπότε τρώω την πρώτη πόρτα. "Δε φιλάω στο πρώτο ραντεβού". Πάω να τη δαχτυλιδιάσω και μου λέει "σιγά καλέ σιγά". Μα τι σιγά τη ςλέω, εδώ δεν ήρθαμε για να τα πούμε, αλλά για να πετάξω πάνω σου...Και τότε θίχτηκε και μου λέει φεύγω. Της απάντησα αμήν και πότε και περίμενα να εξαφανιστεί. Ήθελε και 60 γιούρια τρομάρα της.  Τέτοια φόλα δε θυμάμαι πότε είχα ξαναφάει. Μετά την τσατίλα είπα να πάρω την Τίνα που είχε γράψει ο Guru νομίζω. Οπότε της τηλεφωνώ και ήρθε. Αλλά επειδή η καντεμιά πλέον ηταν δεδομένη, πήγε σε άλλο δωμάτιο (δε θυμήθηκε το νούμερο που της είχα πει), δεν ήξερε από ποιο κινητό την είχα καλέσει και έφυγε. Πέρασε κανα 45 λεπτο από τότε που την είχα πάρει τηλ και δεν είχε φανεί. Οπότε της τηλεφωνώ και μου είπε ότι χτύπησε στο τάδε δωματιο και δεν της άνοιξα. Της λέω το σωστό και σε 10 λεπτά ήρθε. Η Τίνα όντως είναι πολύ καλή στη συμμετοχή, μικρό στήθος και λίγη κοιλίτσα. Και είναι από τη Ρουμανία... Αυτά και περαστικά μου. Τουλάχιστον με την Τίνα πέρασα καλά
μη μου πεις οτι πληρωσες την εβελινα για το τιποτα ?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είναι Ρωσίδα,πάει σε χοτέλ και θελει 60 μόνο για το μασαζ.......δεν την εχω δοκιμασει,τηλεφωνικά μου τα ειπε αυτά......

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
νομιζω πως αυτη δουλευει στο συγγρου 40-42 και τα κανει ολα με 80 εκει

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

γνωρίζει κανείς τίποτα μου είπε 50 €  Μασαζ και επαφή !
ειναι η κυρα κατερινα / ρενα που κυνηγαμε να γαμησουμε κανα μηνα τωρα
εμενα μου ακυρωσε μια φορα
σε συναδελφο 3+

νεοτερες πληροφοριες του zadren λενε οτι θα απεχει απο πουτσο μεχρι τις γιορτες

εσενα σου εκλεισε ραντεβου ?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Παρασκευή μετά τη βροχή κανονίζω ραντεβού στο prive με μία μασατζού, για την οποία έχει ανεβάσει κριτική ο zadren λίγο παραπάνω. Πρόκειται για μία νταρντανογυναίκα που μένει βόρεια, το παίζει αματσούρι και λέει ότι κάνει μασάζ. Καταρχήν προσυπογράφω ότι έχει αναφέρει ο zadren στην κριτική του, ότι δηλαδή πρέπει να είσαι γρήγορος...Τουλάχιστον με την Τίνα πέρασα καλά
Αυτη θελει κατευθειαν γλωσσα στο μουνι και δακτυλιασμα και αστην να παραπονιεται...Δεν επρεπε να την αφησεις την καριολα να σου κανει πνευματικες χαριτωμενιες...Την εχω δει +1 φορα ακομα γιατι της χρωστουσα ενα γαμησι που το εκανε μια χαρα. Αν και τρελλη τα εδωσε ολα, αρκει να την γλυψεις καλα πρωτα. Η γυναικα θελει πολυ πινελατο σπατουλαρισμα, πρωτα.
Παντως ποτε δεν μετανιωνουμε για τις καριολες, παντα θα πεφτουμε σε μπαζολια. Εγω την βρισκω με κασκαντεριλικια ζογκλερατα φιλε...Μετα απο 1 εβδομαδα φιλε μου θα το σκεφτεσαι και θα γελας...Θα δεις... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom