Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Και το ονομα αυτης Μαργαριτα περι τα 25 ετη ωραιο σωμα αθλητικο.
χρονος : 1 ωρα
τοπος : Αναβυσσος ( διαμερισμα )
στοιχεια :  ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ....
          ηρθε στο δρομο για να καθοδηγήσει στο διαμερισμα οσο περπατουσαμε μου ειπε οτι εχει σπουδασει σχετικα με ενεργεια σωματος και προσθεσε και το μασαζ οπου παει πολυ καλα.
Επισης γνωρισα και τον συνεργατη της ( εκπληξηηηηη) οπου αν ηθελα υπηρχε και 4 χερια , ευγενικα ειπα την επομενη φορα . Γιωργος ο συνεργατης περι την ιδια ηλικια εμεινε στο σαλονακι την μια ωρα.
Αν και διαθετει μπανιο δεν μου εγινε ερωτηση αν θα ηθελα. Το μασαζ γινεται σε κρεβατι διπλο οπου εχει στρωθει μια πετσετα και υπαρχει αλλη μια για το σωμα. Δεν εγινε αναφορα για εσώρουχο οποτε γυμνος μηπως και τυχη τιποτα αλλα ματαια.
Το μασαζ αξιζει τα 40€ αλλα ως εκει .
Παει κ σολο σε σπιτια, αμα εχεις ορεξη για ψηστηρι το φραπεδακι παιζει...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Συνάντηση σήμερα μέ τήν "κυρά Τίνα" πού λέει καί ο συναγωνιστής gari.Η κυρία είναι όπως τήν περιγράφει ο συναγωνιστής gari.Ξανθιά μέ μέτριο πρόσωπο,στήθος Νο 1,5 μέ ωραία ρόγα καί θηλή,πεταχτό κωλαράκι καί κοιλίτσα πού αχνοφαίνεται σημάδι καισαρικής.Είναι ευχάριστη καί γαμεύσιμη η κυρία.Τώρα γιά τό εκ Καλαμάτας πού λέει,θά διαφωνήσω.Εκτός καί άν υπάρχει Καλαμάτα στίς όμορες βαλκανικές χώρες.Στά τού αγώνα τώρα.Στοματικό μέ καλό γλύψιμο παντού καί σέξ γιά αρχή,συνέχεια μέ μασάζ καί επίλογος μέ σέξ.Τό μασάζ πού κάνει είναι κάτι μεταξύ πιέσεων-τριψίματος-μασάζ,αλλά είναι ευχάριστο.Στό σέξ η κυρία δίνεται μέ κάβλα.Κόστος 50 ευρώ χωρίς νά είναι μέ τό ρολόϊ στό χέρι.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συνάντηση σήμερα μέ τήν "κυρά Τίνα" πού λέει καί ο συναγωνιστής gari.Η κυρία είναι όπως τήν περιγράφει ο συναγωνιστής gari.Ξανθιά μέ μέτριο πρόσωπο,στήθος Νο 1,5 μέ ωραία ρόγα καί θηλή,πεταχτό κωλαράκι καί κοιλίτσα πού αχνοφαίνεται σημάδι καισαρικής.Είναι ευχάριστη καί γαμεύσιμη η κυρία.Τώρα γιά τό εκ Καλαμάτας πού λέει,θά διαφωνήσω.Εκτός καί άν υπάρχει Καλαμάτα στίς όμορες βαλκανικές χώρες.Στά τού αγώνα τώρα.Στοματικό μέ καλό γλύψιμο παντού καί σέξ γιά αρχή,συνέχεια μέ μασάζ καί επίλογος μέ σέξ.Τό μασάζ πού κάνει είναι κάτι μεταξύ πιέσεων-τριψίματος-μασάζ,αλλά είναι ευχάριστο.Στό σέξ η κυρία δίνεται μέ κάβλα.Κόστος 50 ευρώ χωρίς νά είναι μέ τό ρολόϊ στό χέρι.

σωστος :fuck2:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
απο οτι καταλαβα,το προγραμμα της ειναι 50 ευρω,2 φορες σεξ?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.484
Πόντοι
506
Τι κρίμα να μην υπάρχει μεταμεσονύχτιο μασαζάκι  :-

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
απο οτι καταλαβα,το προγραμμα της ειναι 50 ευρω,2 φορες σεξ?
Ναί,ετσι είναι.Από τό τηλέφωνο τής τό είχα πεί καί μού απάντησε."Αν εσύ μπορείς γιά δύο φορές,εγώ δέν εχω πρόβλημα"

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.503
Πόντοι
456
Ναί,ετσι είναι.Από τό τηλέφωνο τής τό είχα πεί καί μού απάντησε."Αν εσύ μπορείς γιά δύο φορές,εγώ δέν εχω πρόβλημα"

Κράτα πες εσύ το 50αρι και σε πιτσίλιμα να βρισκόμαστε..  :wanker: :wanker: :wanker:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ειναι αποστειρωμενο, φιλε? Πως ηρθε ντυμενη στο ραντεβου?

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
ειναι αποστειρωμενο, φιλε? Πως ηρθε ντυμενη στο ραντεβου?
Το στοματικό τό κάνει χωρίς προφυλακτικό.Εγώ,δέν τελείωσα στό στόμα της.Όμως,από ότι είπε ο συναγωνιστής gari τά παίρνει στό στόμα.Στο ραντεβού ήρθε μέ κολάν,στενή μπλούζα,μποτάκια με μεσαίο τακούνι.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Το στοματικό τό κάνει χωρίς προφυλακτικό.Εγώ,δέν τελείωσα στό στόμα της.Όμως,από ότι είπε ο συναγωνιστής gari τά παίρνει στό στόμα.Στο ραντεβού ήρθε μέ κολάν,στενή μπλούζα,μποτάκια με μεσαίο τακούνι.
οκ, τελιkα αυτες ολες ιδιο καλουπι εχουν...tnx

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Τώρα γιά τό εκ Καλαμάτας πού λέει,θά διαφωνήσω.Εκτός καί άν υπάρχει Καλαμάτα στίς όμορες βαλκανικές χώρες.

Σωστά. Αν ήταν από την Καλαμάτα εξάλλου, θα δούλευε στο μουσείο της Ακρόπολης, δε θα έτρεχε για μασάζ και πίπες.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Σωστά. Αν ήταν από την Καλαμάτα εξάλλου, θα δούλευε στο μουσείο της Ακρόπολης, δε θα έτρεχε για μασάζ και πίπες.

Παντως επειδη ειναι λιγο απροσεκτη με τα προσωπικα της δεδομένα.... Πιο πιθανο να ειναι  απο την Καλαματα παρα τις Βαλκανικες χωρες

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Παντως επειδη ειναι λιγο απροσεκτη με τα προσωπικα της δεδομένα.... Πιο πιθανο να ειναι  απο την Καλαματα παρα τις Βαλκανικες χωρες
και αυτη απροσεχτη??? omg :rockon:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εμενα στ'αρχιδια μου απο που ειναι...Αρκει να γεμισει τα σεξουαλικα μου κενα. Τι παραμυθι παμε να ανοιξουμε παλι. Αφηστε τα αυτα για Π.Ραλλη. Αυτοι τα γνωριζουν, εμεις ειμαστε για αλλα πραγματα εδω.
Τηλεφωνο στην Ρενα (ξερετε) να επιβεβαιώσω, αλλα τελικα μαλλον αληθεια ελεγε. Θα περιμενω λιγο ακομα...

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Παντως επειδη ειναι λιγο απροσεκτη με τα προσωπικα της δεδομένα.... Πιο πιθανο να ειναι  απο την Καλαματα παρα τις Βαλκανικες χωρες
Οταν υπάρχει επαφή σωματική,ενίοτε υπάρχει καί συναισθηματική.Τότε λοιπόν,γινόμαστε "απρόσεκτοι" καί εμείς καί εκείνες.Ας μένουν τά προσωπικά δεδομένα μεταξύ εκείνων πού τά συζήτησαν καί νά μην δημοσιοποιούνται.                                                                                                                                                                   
Εμενα στ'αρχιδια μου απο που ειναι...Αρκει να γεμισει τα σεξουαλικα μου κενα. Τι παραμυθι παμε να ανοιξουμε παλι. Αφηστε τα αυτα για Π.Ραλλη. Αυτοι τα γνωριζουν, εμεις ειμαστε για αλλα πραγματα εδω.
Σωστός γιά άλλη μιά φορά.Η αναφορά μου στά περί καταγωγής τής "κυρά Τίνας",εγινε γιά τήν ιστορία καί μόνο.Δέν εχω προβλήματα μέ την καταγωγή τών κυριών τού χώρου.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Σωστός γιά άλλη μιά φορά.Η αναφορά μου στά περί καταγωγής τής "κυρά Τίνας",εγινε γιά τήν ιστορία καί μόνο.Δέν εχω προβλήματα μέ την καταγωγή τών κυριών τού χώρου.
Εγω εχω γενικα προβληματα καταγωγης, αλλα οχι τοσο χοανοτικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom