You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Σωστός.Προσωπικά όποια μέ στήνει,τήν βγάζω αφίσσα εδώ καί δέν τήν παίρνω ποτέ ξανά τηλέφωνο.Γιά αυτό λέω πάμε γιά άλλα.Γραψτε την ρε στ'αρχιδια σας την μαλακω αυτη και σταματηστε να ασχολειστε με το μπαζο... Και τις υπολοιπες καριολες που παιζουν παιχνιδακια...
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Τα εχω πει για τη συγκεκριμένη. Είμαι παθών και μαθών.Τηλέφωνο χθές στήν Γιούλη κατά τής 12 τό μεσημέρι καί μού λέει ότι είναι φούλ καί δέν μπορεί.Ετσι με δική της προτροπή κλείνουμε γιά σήμερα στής 10 τό πρωί.Της λέω "νά σε πάρω κατά τής 9,νά φιξάρουμε τό ραντεβού?".Μού απαντά "Οχι είναι σίγουρο,πάρε με κατά τής 09:30 νά μού φδώσεις αριθμό δωματίου".Πρίν κλείσω δωμάτιο τήν παίρνω τηλέφωνο στής 09:30 δέν απαντά.Ξαναπαίρνω στής 09:40 κλειστό τό τηλέφωνο της,στης 09:45 τό τηλέφωνο της πάλι κλειστό.Περιμένω νά τριτώσει τό στήσιμο!Πάμε γιά άλλα.
Τηλέφωνο χθές στήν Γιούλη κατά τής 12 τό μεσημέρι καί μού λέει ότι είναι φούλ καί δέν μπορεί.Ετσι με δική της προτροπή κλείνουμε γιά σήμερα στής 10 τό πρωί.Της λέω "νά σε πάρω κατά τής 9,νά φιξάρουμε τό ραντεβού?".Μού απαντά "Οχι είναι σίγουρο,πάρε με κατά τής 09:30 νά μού φδώσεις αριθμό δωματίου".Πρίν κλείσω δωμάτιο τήν παίρνω τηλέφωνο στής 09:30 δέν απαντά.Ξαναπαίρνω στής 09:40 κλειστό τό τηλέφωνο της,στης 09:45 τό τηλέφωνο της πάλι κλειστό.Περιμένω νά τριτώσει τό στήσιμο!Πάμε γιά άλλα.
η αγγελία δεν υπάρχει πια .
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
θα την εμφανισει ξαναη αγγελία δεν υπάρχει πια .
το κανει συχνα απο τοτε που πρωτοεμφανιστηκε
να αποσυρει την αγγελια κατα διαστηματα
α, και το άλλο , μην κάνετε "αποστειρωμένο" , είπαμε, 29 μεγάλοι πορνολόγοι-στατιστικολόγοι απεφάνθησαν εγκύρως και οριστικώς, "οι πιθανότητες είναι υπερ μας", με άλλα λόγια , πρωκτολειχία και γλωσσόφιλα με τις πόρνες, δεν υπάρχει κάτι ασφαλέστερο από αυτό.
αλλη μια που θελει συναντηση to-know-us-better
την λενε εβελινα και ειναι 38χρ
λεει οτι εχει κανονικο σωμα
ζηταει 60 για μασαζ με υπονοουμενα για σεξ αφου σε γνωρισει
βαζει καιρο αγγελιες και με διαφορα τηλεφωνα
κινειται περιξ νεας ιωνιας
εγω αγαπητέ zarden δεν την εκτίμησα την κα εβελίνα ...με εμένα δεν είχε τενοντίτιδα(τρομάρα της ) ...και επιχείρησε ενα μασσάζ που δεν το κατάλαβα ποτέ!!!
τόσο άέρινο ήταν...
μετά απο κάνα 15λεπτο...και καβλωμένος απ' το σκατομασσάζ...μου τον έπαιξε..τρομάρα της!!! ΟΥΤΕ αυτό δεν μπορούσε να κάνει...
ΈΧΥΣΑ επειδή ....δεν την άντεχα άλλο...
πέταξα τα 60 και ΜΠΟΥΧΟΣ.....
την άλλη φορά μου είπε θα κάνουμε και σεξ..ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ..
Είναι αρκετός καιρός που εφαγα το πακέτο...(αλλά είχα μέρες να μπω)!!!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Γεια σου ρε καλε φιλε Αδακε... ;) εμενα φιλε δεν μου αρεσουν τα λαδοπαιχνιδια. Αλλα μαζι της περασα πολυ καλα. Την εχω δει 2 φορες. Την δευτερη επεσε πολυ σκισιμο φιλε μου...Στο κρεββατι ειναι απο τις πολυ καλες περπτωσεις. Μιλφονι με τα ολα του... Ο χειρισμος πρεπει να ειναι γρηγορος και κατευθειαν στο γλυφομουνι. Τοτε μονο σωζεις την κατασταση και περνας καλα γιατι απλως καβλωνει αγρια...εγω αγαπητέ zarden δεν την εκτίμησα την κα εβελίνα ...με εμένα δεν είχε τενοντίτιδα(τρομάρα της ) ...και επιχείρησε ενα μασσάζ που δεν το κατάλαβα ποτέ!!!
τόσο άέρινο ήταν...
μετά απο κάνα 15λεπτο...και καβλωμένος απ' το σκατομασσάζ...μου τον έπαιξε..τρομάρα της!!! ΟΥΤΕ αυτό δεν μπορούσε να κάνει...
ΈΧΥΣΑ επειδή ....δεν την άντεχα άλλο...
πέταξα τα 60 και ΜΠΟΥΧΟΣ.....
την άλλη φορά μου είπε θα κάνουμε και σεξ..ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ..
Είναι αρκετός καιρός που εφαγα το πακέτο...(αλλά είχα μέρες να μπω)!!!
κατα 90% η Σαντυ ειναι η ιδια κοπελα που δουλευε μαζι με τη Φαιδρα, για οσους ξερουν ;)
ωραια κριτικη zad !
ναι αλλα αυτη της Φαιδρας νομιζω δεν ηταν ελληνιδα - μεγαλο τουβλο
αμα ειναι αυτη οντως..τρωει ακυρο
ασε που δεν ξερει κ μασαζ
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
δεν ρωτησα αν ηταν ελληνιδα η οχι
Να σου πω, αν ηταν κατι αλλο 2ης γενιας δεν θα το καταλαβαινα εγω. Συν οτι δεν ξερω απο μασατζουδες απο στουντιο μιας και δεν εχω εμπειριες.
Αρα αυτη η σαντυ μπορει και να μην ειναι βερα... ;)
Να σου πω, αν ηταν κατι αλλο 2ης γενιας δεν θα το καταλαβαινα εγω. Συν οτι δεν ξερω απο μασατζουδες απο στουντιο μιας και δεν εχω εμπειριες.
Αρα αυτη η σαντυ μπορει και να μην ειναι βερα... ;)
κλεισμενο ραντεβου αυριο 11 το πρωι ενημερωση θα υπαρχει μετα της 13 με 13 30
στα νοτια τελικα παιζει μαγαζι ανοικτο ή μονο απο αγγελίες μπορούμε να λαδωθούμε ?
στα νοτια τελικα παιζει μαγαζι ανοικτο ή μονο απο αγγελίες μπορούμε να λαδωθούμε ?
mixaj
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2010
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
χοντρη ρωσσιδα που βαζει αγγελιες 3 χρονια τωρα
εχει και μια φιλη που κανουν ντουετο
μπλιαχ
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ρε γκαρι μου θυμιζει τζακουζι και κοκκινα...ειναι αυτη ρε μεγαλε? Αν ειναι να ριξω μια κριτικη-ενημερωση για το λαο...χοντρη ρωσσιδα που βαζει αγγελιες 3 χρονια τωρα
εχει και μια φιλη που κανουν ντουετο
μπλιαχ
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Πρέπει νά είναι gilf.Στήν αγγελία στήν δεύτερη φωτό πού είναι στά 4,φαίνεται η ηλικία της καί δίνει τό έναυσμα,νά μήν συναντήσεις τήν γιαγιάκα.Από ότι βλέπω,συστήνεται γιά τέστ στύσεως!
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
ειχα κλεισει ραντεβου μαζι της στο παλιο kissos hotel δε μου ερχεται πως το λενε τωρα πριν 3 χρονιαρε γκαρι μου θυμιζει τζακουζι και κοκκινα...ειναι αυτη ρε μεγαλε? Αν ειναι να ριξω μια κριτικη-ενημερωση για το λαο...
σωθηκα επειδη δεν τις περιμενω στο δωματιο αλλα προτιμω να τις συναντω εξω ή στο λομπι
δεν ηταν για τα γουστα μου
εγω ειμαι του απλου δωματιου τζακουζι γιοκ
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Λοιπον φιλοι μου, εχω νεωτερα απο Ρενα-Κατερινα.
Επειδη τις τελευταιες 2 εβδομαδες προσπαθω να την συναντησω και δεν πιανει το τηλεφωνο, μολις της μιλησα και ειπε οτι κανει διαλειμμα λιγων εβδομαδων. ( ) Αρα μας βλεπω να δοκιμαζουμε τα Χριστουγεννα. Το τηλεφωνο δεν το πιανει λεει γιατι αλλαξε δουλεια ( ) και δεν μπορει...
Άντε σουφεξε!!!
Θα πάρεις χριστουγεννιάτικο δώρο!!
Και το ονομα αυτης Μαργαριτα περι τα 25 ετη ωραιο σωμα αθλητικο.κλεισμενο ραντεβου αυριο 11 το πρωι ενημερωση θα υπαρχει μετα της 13 με 13 30
χρονος : 1 ωρα
τοπος : Αναβυσσος ( διαμερισμα )
στοιχεια : ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ....
ηρθε στο δρομο για να καθοδηγήσει στο διαμερισμα οσο περπατουσαμε μου ειπε οτι εχει σπουδασει σχετικα με ενεργεια σωματος και προσθεσε και το μασαζ οπου παει πολυ καλα.
Επισης γνωρισα και τον συνεργατη της ( εκπληξηηηηη) οπου αν ηθελα υπηρχε και 4 χερια , ευγενικα ειπα την επομενη φορα . Γιωργος ο συνεργατης περι την ιδια ηλικια εμεινε στο σαλονακι την μια ωρα.
Αν και διαθετει μπανιο δεν μου εγινε ερωτηση αν θα ηθελα. Το μασαζ γινεται σε κρεβατι διπλο οπου εχει στρωθει μια πετσετα και υπαρχει αλλη μια για το σωμα. Δεν εγινε αναφορα για εσώρουχο οποτε γυμνος μηπως και τυχη τιποτα αλλα ματαια.
Το μασαζ αξιζει τα 40€ αλλα ως εκει .
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
προσοχη την επομενη φορα, μαγκα ;)Και το ονομα αυτης Μαργαριτα περι τα 25 ετη ωραιο σωμα αθλητικο.
χρονος : 1 ωρα
τοπος : Αναβυσσος ( διαμερισμα )
στοιχεια : ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ....
ηρθε στο δρομο για να καθοδηγήσει στο διαμερισμα οσο περπατουσαμε μου ειπε οτι εχει σπουδασει σχετικα με ενεργεια σωματος και προσθεσε και το μασαζ οπου παει πολυ καλα.
Επισης γνωρισα και τον συνεργατη της ( εκπληξηηηηη) οπου αν ηθελα υπηρχε και 4 χερια , ευγενικα ειπα την επομενη φορα . [size=10pt][size=10pt]Γιωργος ο συνεργατης[/size][/size] περι την ιδια ηλικια εμεινε στο σαλονακι την μια ωρα.
Αν και διαθετει μπανιο δεν μου εγινε ερωτηση αν θα ηθελα. Το μασαζ γινεται σε κρεβατι διπλο οπου εχει στρωθει μια πετσετα και υπαρχει αλλη μια για το σωμα. Δεν εγινε αναφορα για εσώρουχο οποτε γυμνος μηπως και τυχη τιποτα αλλα ματαια.
Το μασαζ αξιζει τα 40€ αλλα ως εκει .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63