Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Αντωνη, σε ευχαριστω...  :hi: αλλα το θεμα ειναι ΠΟΙΑ θα σε κοιταει με τετοιο βλεμμα...Δεν εχω αποψη γιατι απο μασατζεριες δεν εχω εμπειρια φιλε...Ειμαι σιγουρος ομως απο αυτα που εχω διαβασει οτι θα υπαρχουν...

Μπορείς να δοκιμάσεις και με τη Jessica στη Συγγρού. Μια χαρά το πάει

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

Για να μην σας κρατω σε αγωνια, μια χαρα κοπελα (ματια Julian Lennon πολυ καυλωτικα) σωμα απο τα πολυ καλα γενικα μια ομορφη κοπελα που θα γυρισει το λαιμουδακι μας στο δρομο. 3 ομορφα τατουαζ ( το ενα να θυμαται το αγορι της-τρομαρα του). Καλο παιχνιδι για τους περισσοτερους-για μενα οχι. Θα ανεβασω κριτικη με λεπτομερειες αυριο φιλοι μου γιατι οπως ξερετε εκπεμπω παρανομα...
Κοστος 80Ε

βιζιτα της σειρας δλδ
στην λιστα για μποκοταρισμα κ αυτη που θελει κ 80

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
μαθανε ολες τα 80, νομιζουν οτι ειναι φασολια  :2funny: εχει να πεσει πεινα  :rockon:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
βιζιτα της σειρας δλδ
στην λιστα για μποκοταρισμα κ αυτη που θελει κ 80
για μασαζ μονο 40ε ;)  τα υπολοιπα+40 ωραιο γαμησι ομως...γουσταρει πολυ...αυριο κριτικη ;)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
για μασαζ μονο 40ε ;)  τα υπολοιπα+40 ωραιο γαμησι ομως...γουσταρει πολυ...αυριο κριτικη ;)

πολλα για ανεξαρτητη κ αματευρ που θελει στο χοτελ της επιλογης της
αμα εκανε καλο μασαζ κ ερχοταν εκει που θελω εγω το συζηταγαμε

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

Συναντηση με την κοπελα της αγγελιας σε χοτελι του κεντρου.Δυσκολη η επικοινωνια ,εννοω να την βρεις στο τηλεφωνο. Μου ειπε ότι εχει παρα πολύ δουλεια και ότι παιζει μεχρι τις 630 το απογευμα.
Είναι αληθεια ότι είναι 25χρ. Είναι μια ομορφη κοπελα με πολύ ωραιο προσωπο αλλα και πολύ καλο σωμα. Γυρω στο 1,68. Ομορφη περιφερεια με ορθιο και καλοστημενο κωλαρακι. Πολύ ομορφα ποδια+γαμπες. 3 τατουαζακια. Το μονο αρνητκο, λιγο πεσμενο 2,5αρι βυζι. Ματια στυλ Julian Lennon (εννοω εχεις την αισθηση ότι είναι μπασταρδοσχιζοματα, αλλα δεν είναι) Μακρυ καστανο σκουρο μαλλι μεχρι και λιγο πιο κατω από τους ωμους.
Ηρθε στην ωρα της, ντυμενη με μαυρο κολαν και top απλο με αθλητικο παπουτσι. Τιποτα το ιδιαιτερο. Της ειπα ότι μασαζ δεν παιρνω και ότι ηθελα μονο το υπολοιπο προγραμμα. Μου ειπε ότι η τιμη δεν αλλαζει και της ειπα οκ.
Πιπα με προφυλακτικο (καλη σκηνη που δακτυλιαζοταν μονη της-μουσκεμα η γυναικα)
Φιλι-Όχι
Γαμησι καλο (το ηθελε και το ευχαριστιοταν)
Χυσιμο στον  αποστειροτηρα..

Πιστευω φιλοι μου ότι για τους μασαζακηδες μπορει και να είναι καλη περιπτωση. Όμως για τα αλλα θα ηταν καλη αν επαιζε χωρις τον αποστειροτηρα. Και βεβαια δεν είναι καθολου VFM. Για μενα με λιγα λογια δεν…

Διαρκεια συναντησης 1ω+15λ κοστος 80ε.

ΥΓ1. μουνι όχι ξυρισμενο, αλλα trimmed.
ΥΓ2. Πολλα και διαφορα αρωματα λαδιου από Γιασεμι μεχρι Περγαμοντο και Νερατζακι!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
κατα 90% η Σαντυ ειναι η ιδια κοπελα που δουλευε μαζι με τη Φαιδρα, για οσους ξερουν ;)

ωραια κριτικη zad !

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ναι, φιλοι μου ξεχασα...Το ονομα της ειναι Σαντυ...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
κατα 90% η Σαντυ ειναι η ιδια κοπελα που δουλευε μαζι με τη Φαιδρα, για οσους ξερουν ;)

ωραια κριτικη zad !
Ποιά με αυτή που ξεκίνησε πριν κάνα χρόνο ή μιά άλλη που είχε αργότερα ;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
δεν ειχε πολλες με αυτο το ονομα, μια ηταν

mallias78

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
54
Πόντοι
0

Συναντηση με την κοπελα της αγγελιας σε χοτελι του κεντρου.Δυσκολη η επικοινωνια ,εννοω να την βρεις στο τηλεφωνο. Μου ειπε ότι εχει παρα πολύ δουλεια και ότι παιζει μεχρι τις 630 το απογευμα.
Είναι αληθεια ότι είναι 25χρ. Είναι μια ομορφη κοπελα με πολύ ωραιο προσωπο αλλα και πολύ καλο σωμα. Γυρω στο 1,68. Ομορφη περιφερεια με ορθιο και καλοστημενο κωλαρακι. Πολύ ομορφα ποδια+γαμπες. 3 τατουαζακια. Το μονο αρνητκο, λιγο πεσμενο 2,5αρι βυζι. Ματια στυλ Julian Lennon (εννοω εχεις την αισθηση ότι είναι μπασταρδοσχιζοματα, αλλα δεν είναι) Μακρυ καστανο σκουρο μαλλι μεχρι και λιγο πιο κατω από τους ωμους.
Ηρθε στην ωρα της, ντυμενη με μαυρο κολαν και top απλο με αθλητικο παπουτσι. Τιποτα το ιδιαιτερο. Της ειπα ότι μασαζ δεν παιρνω και ότι ηθελα μονο το υπολοιπο προγραμμα. Μου ειπε ότι η τιμη δεν αλλαζει και της ειπα οκ.
Φιλι-Όχι

Πιστευω φιλοι μου ότι για τους μασαζακηδες μπορει και να είναι καλη περιπτωση. Όμως για τα αλλα θα ηταν καλη αν επαιζε χωρις τον αποστειροτηρα. Και βεβαια δεν είναι καθολου VFM. Για μενα με λιγα λογια δεν…

ΥΓ2. Πολλα και διαφορα αρωματα λαδιου από Γιασεμι μεχρι Περγαμοντο και Νερατζακι!
Κατατοπιστικοτατος.... :rockon:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

Λοιπον φιλοι μου, εχω νεωτερα απο Ρενα-Κατερινα.

Επειδη τις τελευταιες 2 εβδομαδες προσπαθω να την συναντησω και δεν πιανει το τηλεφωνο, μολις της μιλησα και ειπε οτι κανει διαλειμμα λιγων εβδομαδων.           (  :jerking: ) Αρα μας βλεπω να δοκιμαζουμε τα Χριστουγεννα. Το τηλεφωνο δεν το πιανει λεει γιατι αλλαξε δουλεια ( :jerking:) και δεν μπορει...

mallias78

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
54
Πόντοι
0

Λοιπον φιλοι μου, εχω νεωτερα απο Ρενα-Κατερινα.

Επειδη τις τελευταιες 2 εβδομαδες προσπαθω να την συναντησω και δεν πιανει το τηλεφωνο, μολις της μιλησα και ειπε οτι κανει διαλειμμα λιγων εβδομαδων.           (  :jerking: ) Αρα μας βλεπω να δοκιμαζουμε τα Χριστουγεννα. Το τηλεφωνο δεν το πιανει λεει γιατι αλλαξε δουλεια ( :jerking:) και δεν μπορει...
Παμε για ρεβεγιον δλδ..

:dancing:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

Φιλι-Όχι
Χυσιμο στον  αποστειροτηρα..

ωραιος μαν.

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700

Φιλι-Όχι

:hi:
Ωραίος Zad, πάντα μάχιμος. Η κοπελιά δεν είναι για πολλά απ' ότι κατάλαβα.
Προσπερνάμε...

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Τηλέφωνο χθές στήν Γιούλη κατά τής 12 τό μεσημέρι καί μού λέει ότι είναι φούλ καί δέν μπορεί.Ετσι με δική της προτροπή κλείνουμε γιά σήμερα στής 10 τό πρωί.Της λέω "νά σε πάρω κατά τής 9,νά φιξάρουμε τό ραντεβού?".Μού απαντά "Οχι είναι σίγουρο,πάρε με κατά τής 09:30 νά μού φδώσεις αριθμό δωματίου".Πρίν κλείσω δωμάτιο τήν παίρνω τηλέφωνο στής 09:30 δέν απαντά.Ξαναπαίρνω στής 09:40 κλειστό τό τηλέφωνο της,στης 09:45  τό τηλέφωνο της πάλι κλειστό.Περιμένω νά τριτώσει τό στήσιμο!Πάμε γιά άλλα. :)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Γραψτε την ρε στ'αρχιδια σας την μαλακω αυτη και σταματηστε να ασχολειστε με το μπαζο... Και τις υπολοιπες καριολες που παιζουν παιχνιδακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom