Συναντηση με την κοπελα της αγγελιας σε χοτελι του κεντρου.Δυσκολη η επικοινωνια ,εννοω να την βρεις στο τηλεφωνο. Μου ειπε ότι εχει παρα πολύ δουλεια και ότι παιζει μεχρι τις 630 το απογευμα.
Είναι αληθεια ότι είναι 25χρ. Είναι μια ομορφη κοπελα με πολύ ωραιο προσωπο αλλα και πολύ καλο σωμα. Γυρω στο 1,68. Ομορφη περιφερεια με ορθιο και καλοστημενο κωλαρακι. Πολύ ομορφα ποδια+γαμπες. 3 τατουαζακια. Το μονο αρνητκο, λιγο πεσμενο 2,5αρι βυζι. Ματια στυλ Julian Lennon (εννοω εχεις την αισθηση ότι είναι μπασταρδοσχιζοματα, αλλα δεν είναι) Μακρυ καστανο σκουρο μαλλι μεχρι και λιγο πιο κατω από τους ωμους.
Ηρθε στην ωρα της, ντυμενη με μαυρο κολαν και top απλο με αθλητικο παπουτσι. Τιποτα το ιδιαιτερο. Της ειπα ότι μασαζ δεν παιρνω και ότι ηθελα μονο το υπολοιπο προγραμμα. Μου ειπε ότι η τιμη δεν αλλαζει και της ειπα οκ.
Πιπα με προφυλακτικο (καλη σκηνη που δακτυλιαζοταν μονη της-μουσκεμα η γυναικα)
Φιλι-Όχι
Γαμησι καλο (το ηθελε και το ευχαριστιοταν)
Χυσιμο στον αποστειροτηρα..
Πιστευω φιλοι μου ότι για τους μασαζακηδες μπορει και να είναι καλη περιπτωση. Όμως για τα αλλα θα ηταν καλη αν επαιζε χωρις τον αποστειροτηρα. Και βεβαια δεν είναι καθολου VFM. Για μενα με λιγα λογια δεν…
Διαρκεια συναντησης 1ω+15λ κοστος 80ε.
ΥΓ1. μουνι όχι ξυρισμενο, αλλα trimmed.
ΥΓ2. Πολλα και διαφορα αρωματα λαδιου από Γιασεμι μεχρι Περγαμοντο και Νερατζακι!