γνωριζουμε οτι ποτε δεν λενε την αληθεια
εμπειρικα την κοβω να ειναι 1.68 και 60 κιλα ;)
1.67 και 68 κιλα
γνωριζουμε οτι ποτε δεν λενε την αληθεια
εμπειρικα την κοβω να ειναι 1.68 και 60 κιλα ;)
λοιπον...με βαση την περιγραφη που δινεις παιζουν 2 περιπτωσεις....η ειναι παλια στο χωρο και ειναι ξεπετα,η ειναι οντως ερασιτεχνης...αυτα τα λιγο απο ολα ειναι 50-50....ορισμενες λες και συντονιζονται μεταξυ τους και ζητανε 80αρια ετσι απλα
οπως η κυρια που δηλωνει ερασιτεχνιδα
κανει λιγο μασαζ λεεικανει λιγο σεξ λεειορισμενες λες και συντονιζονται μεταξυ τους και ζητανε 80αρια ετσι απλα
οπως η κυρια που δηλωνει ερασιτεχνιδα
κανει λιγο μασαζ λεει
κανει λιγο σεξ λεει
ειναι 45 χρ μικροσωμη οχι χοντρη
δεν τις αρεσει η βια και οι ιδιαιτεροτητες στο σεξ
σε ερωτηση μου αν προκειται για μια ωρα σεξ ή για μια εκτονωση
απαντησε: - μην μιλατε ετσι σας ειπα οτι το κανω ερασιτεχνικα
τελος παντων για οποιον του πεφτει κοντα η γλυφαδα ας δοκιμασει
ονομα δεν ρωτησα το θεωρησα περιττο ..
ειναι 45 χρ μικροσωμη οχι χοντρη
δεν τις αρεσει η βια και οι ιδιαιτεροτητες στο σεξ
σε ερωτηση μου αν προκειται για μια ωρα σεξ ή για μια εκτονωση
απαντησε: - μην μιλατε ετσι σας ειπα οτι το κανω ερασιτεχνικα
τελος παντων για οποιον του πεφτει κοντα η γλυφαδα ας δοκιμασει
ονομα δεν ρωτησα το θεωρησα περιττο ..
Μαλιστα
Μαλιστα
λοιπον...με βαση την περιγραφη που δινεις παιζουν 2 περιπτωσεις....η ειναι παλια στο χωρο και ειναι ξεπετα,η ειναι οντως ερασιτεχνης...αυτα τα λιγο απο ολα ειναι 50-50....
παντως στο τηλ δεν απανταειμου εδωσε την εντυπωση ερασιτεχνιδας 100%
δεν ξερω ποσες φορες μου επανελαβε οτι "εδω ειναι σπιτι" και "με σεβασμο στον ανθρωπο" κλπ
λες και τις ειπα εγω οτι ειναι μπουρδελο
Ρενα/Κατερινα το ιδιο...μαλλον το μετανιωσε γιατι και αυτη απο σπιτι ηταν και με σεβασμο στον ανθρωπο τον καταπινε...παντως στο τηλ δεν απανταει
Εγω ειμαι κοντα και ψήνομαι να δωσω ενημέρωση
της ειπα οτι επειδη ειμαι ασχημος και δεν βγαινω εξω, ο καφες θα παρθει εντος δωματιου...και ειπε "οκ"
τα τελευταια...λιγο διαφορετικα
40 το μασαζ και οτι αλλο ειναι +40 (την ενημερωσα πως μασαζ δεν θελω)
Εχει επικοινωνησει κανεις να δουμε τι ακριβως εννοουσε, γιατι οταν την ρωτησα μου ειπε θα τα πουμε στο δωματιο...
ΥΓ.Στο τελος μου ειπε μονη της οτι εχει και προγραμμα ανευ μασαζ αλλα θα πρεπει να με δει για να σιγουρευτουμε οτι αρεσει ο ενας στον αλλο!!
Αυτα φιλοι μου. Αν καποιος γνωριζει , ας πει...
Κ τι αλλο εκανε;
Για να μην σας κρατω σε αγωνια, μια χαρα κοπελα (ματια Julian Lennon πολυ καυλωτικα) σωμα απο τα πολυ καλα γενικα μια ομορφη κοπελα που θα γυρισει το λαιμουδακι μας στο δρομο. 3 ομορφα τατουαζ ( το ενα να θυμαται το αγορι της-τρομαρα του). Καλο παιχνιδι για τους περισσοτερους-για μενα οχι. Θα ανεβασω κριτικη με λεπτομερειες αυριο φιλοι μου γιατι οπως ξερετε εκπεμπω παρανομα...
Κοστος 80Ε
Οταν Τρουμανιαζεις παρανομα φιλε, δεν μπορεις να μπεις σε λεπτομερειες...Περνα αυριο που θα ανεβασω κριτικη και θα μαθεις.Κ τι αλλο εκανε;
εχεις λινκ της στεφανιας ?
μαλλον τζουλιαν μουρ εννοεις ε?
Για να μην σας κρατω σε αγωνια, μια χαρα κοπελα (ματια Julian Lennon πολυ καυλωτικα) σωμα απο τα πολυ καλα γενικα μια ομορφη κοπελα που θα γυρισει το λαιμουδακι μας στο δρομο. 3 ομορφα τατουαζ ( το ενα να θυμαται το αγορι της-τρομαρα του). Καλο παιχνιδι για τους περισσοτερους-για μενα οχι. Θα ανεβασω κριτικη με λεπτομερειες αυριο φιλοι μου γιατι οπως ξερετε εκπεμπω παρανομα...
Κοστος 80Ε
της τον εχωσες ή μονο μασαζ έκανες ?Πέρασμα από τη κυρία στη Γλυφάδα που ζητάει 80e ειναι γύρω στα 55 πολύ σπασμένη από εμφάνιση στήθος πολύ μικρό και ζαρωμένο μασαζ ανύπαρκτο δεν σε αφήνει να την πολυαγκίζεις όλα αποστυρωμένα στο μισάωρο ήμουνα στην έξοδο μακρυά πεταμένα λεφτά
Ρε γκαρ,παιζει να πηγε μονο για μασαζ;της τον εχωσες ή μονο μασαζ έκανες ?
δεν αναφερομαι στον Ζαντ αλλα στον συναγωνιστη που συναντησε τη θεια απο .. τη γλυφαδαΡε γκαρ,παιζει να πηγε μονο για μασαζ;
Ο ζαντ εχει αλεργια στα λαδια..
Συγνωμη κυριε γκαρι,δεν το αντεληφθην!δεν αναφερομαι στον Ζαντ αλλα στον συναγωνιστη που συναντησε τη θεια απο .. τη γλυφαδα
ανταποδιδωΣυγνωμη κυριε γκαρι,δεν το αντεληφθην!
Τα σεβη μου..
Υπερ παντων ο αγων..ανταποδιδω
θελω να μαθω λεπτομερειες για τη θεια γιατι εγω την ποσταρισα το πρωι