Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (9 μέλη και 30 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ρε συ Γκαρι...αυτη παιζει ακομα ρε? Ρωταω επειδη εχει τηλ. κλειστο...Μηπως ειναι περιπτωση Ρενας/Κατερινας και αυτη? Θα το ξαναδω αυριο, αν εχεις ινφο μου λες

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
για την κοπελα που λεγαμε Ντινο, το ξερω οτι κανει full game! Αν την πετυχω, θα ανεβασω κριτικη να ξερουμε ολοι... :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Aν βεβαια κατσει στο δωματιο και δεν αρχισει το τρεξιμο. Ρισκο φιλε μου, χωρις return!
Δέν είναι από τίς γυναίκες πού μού αρέσουν.Τό πρόσωπό της είναι συμπαθητικό,αλλά τό σώμα είναι χάλια,γιά τά γούστα μου πάντα.Φϊλος -εκτός site- πήγε μαζί της.Οταν βρέθηκανε στό ξενοδοχείο,τής ζήτησε πίπα πρίν τό μασάζ,τού έκανε βέβαια.Μετά κατά τήν διάρκεια τού μασάζ,τού είπε ότι δέν τό κάνει αυτό μέ όλους καί θέλει νά είναι γενναιόδωρος.Στό τέλος τού μασάζ τήν γάμησε κιόλας καί τού ζητησε 100 ευρώ,τά οποία καί τής έδωσε.Αυτά γιά τήν "παρθένα" Στεφανία.Προσωπικά 100 ευρώ γιά αυτήν δέν τά δίνω.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Δέν είναι από τίς γυναίκες πού μού αρέσουν.Τό πρόσωπό της είναι συμπαθητικό,αλλά τό σώμα είναι χάλια,γιά τά γούστα μου πάντα.Φϊλος -εκτός site- πήγε μαζί της.Οταν βρέθηκανε στό ξενοδοχείο,τής ζήτησε πίπα πρίν τό μασάζ,τού έκανε βέβαια.Μετά κατά τήν διάρκεια τού μασάζ,τού είπε ότι δέν τό κάνει αυτό μέ όλους καί θέλει νά είναι γενναιόδωρος.Στό τέλος τού μασάζ τήν γάμησε κιόλας καί τού ζητησε 100 ευρώ,τά οποία καί τής έδωσε.Αυτά γιά τήν "παρθένα" Στεφανία.Προσωπικά 100 ευρώ γιά αυτήν δέν τά δίνω.

..του έκατσε η χημεία (!), όπως λένε εδώ γύρω για την δικαιολογία - οι νταβατζίσκοι" ...!!!!!

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

ετσι κανει το πουτανακι κ στο τελος ζηταει τα υγρα μονη της
δε θελω να την ξαναπαρω αλλα ενα ξεφτιλισμα που θελέι κ 100 η χοντρελο της χρειαζεται
ειπαμε πιπα-μασαζ για μια ωρα-πουτσο στα 50 ευρω κ πολλα ειναι
αλλα κανει καλο μασαζ

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
..του έκατσε η χημεία (!), όπως λένε εδώ γύρω για την δικαιολογία - οι νταβατζίσκοι" ...!!!!!
Δέν νομίζω καί δέν πιστεύω τά περί χημείας γιά τήν συγκεκριμένη.Τόν"έκοψε" καβλωμένο καί τού έκατσε γιά νά τά αρπάξει.                                                                             
ετσι κανει το πουτανακι κ στο τελος ζηταει τα υγρα μονη της
δε θελω να την ξαναπαρω αλλα ενα ξεφτιλισμα που θελέι κ 100 η χοντρελο της χρειαζεται
ειπαμε πιπα-μασαζ για μια ωρα-πουτσο στα 50 ευρω κ πολλα ειναι
αλλα κανει καλο μασαζ
Καλό μασάζ κάνει,αλλά τελευταία φορά πού τήν πήρα ηταν κάπως πιό βιαστική σε σχέση μέ παλαιότερα.Μιά αίσθηση ξεπέτας είχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom