Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
ο ενας ειναι γνωστος...και δεν το ξερει ουτε ο ιδιος οτι το ξερουμε...αυτο ειναι το καλο...και θα γελασουμε πολυ κιολας...μα παρα πολυ.
Πρέπει νά τιμωρηθεί καί μάλιστα μέ τρόπο,πού νά τόν μειώσει αφάνταστα.Πολύ θά ηθελα νά δώ τήν μούρη τού,οταν αποκαλυφθεί.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
τα έχω πάρει γιατι παράγινε η μαλακία με τον κάθε παρτάκια που τα περιμένει όλα έτοιμα και επιπλέον είχαμε και το θέμα με την Όλγα, για την οποία είχα ενημερώσει από τους πρώτους. Αυτό που έγινε με τη συγκεκριμένη, είχε ξαναγίνει σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις και πρέπει να είναι ο ίδιος. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ.

επίσης, από εδώ και πέρα προστασία στις καλές περιπτώσεις

ενημέρωση γενικόλογη και τα υπόλοιπα με πμ, ΜΟΝΟ σε όσους συμμετέχουν και βοηθούν
:thumbsup:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παλαιότερα είχαν κλέψει από κοπέλα πού έχει δικό της θέμα εδώ,τήν τσάντα της.Πρέπι νά τούς βγάζουμε αφίσσα μέ τά τηλέφωνο τους,ολους αυτούς τούς άθλιους απατεώνες.
έτσι θάπρεπε....

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ρε παιδες καλα τα λετε,αλλα δωστε και σε μας τα φωτα σας,μπας και περασουμε καμια ωρα ευχαριστα,δεν ειναι εποχη για φολες...σορρυ αλλα εγω δεν εχω γνωσεις επι του θεματος,απο το φορουμ 2-3 εχω παρει "cg"καλα περασα,ειχα και συμβουλες βεβαια!!τωρα το ποσες φολες εχω φαει απο αγγελεις....ουυυυυυυυυυυ!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
κάνε ό,τι νομίζεις, αρκεί να καθαρίσει το τοπίο

πάμε να γαμήσουμε και να φύγουμε

όποιος δεν μπορεί, εκτονωσούλα με το χέρι, ούτε απειλές στις κοπέλες, ούτε άλλες μαλακίες
:thumbsup:

giwrgosaudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
66
Πόντοι
1
να βαλουμε ολοι ενα χερακι να τον βρουμε

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
gepap...εχεις αρχισει και ζαντρενιζεις,με τις τοσες παραθεσεις... ;)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
gepap...εχεις αρχισει και ζαντρενιζεις,με τις τοσες παραθεσεις... ;)
Θα συμπληρώσω και ότι επίσης "συγγρου29αρίζει" με όλα αυτά τα emoticons που ποστάρει σαν απάντηση στην κάθε ανάρτηση.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ρε παιδες καλα τα λετε,αλλα δωστε και σε μας τα φωτα σας,μπας και περασουμε καμια ωρα ευχαριστα,δεν ειναι εποχη για φολες...σορρυ αλλα εγω δεν εχω γνωσεις επι του θεματος,απο το φορουμ 2-3 εχω παρει "cg"καλα περασα,ειχα και συμβουλες βεβαια!!τωρα το ποσες φολες εχω φαει απο αγγελεις....ουυυυυυυυυυυ!
δεν θα πρέπει να μας ενημερώσεις για μερικές από τις "φόλες" αγγελίες;;...

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
δεν θα πρέπει να μας ενημερώσεις για μερικές από τις "φόλες" αγγελίες;;...

δεν εχω συγρατησει ρε φιλε,εχω τη ταση μονο τα καλα να θυμαμαι γενικα!μια που θυμαμαι πιο προσφατα,ειναι η νεφελη,αυτη που ειχε κατι φοτος με δυχτιοτα σε μια κουζινα!!!!!μεγαλη φολα!αλλα δε περνω και συνεχεια,σχεδον 1 φορα το 2μηνο κανω ενα ραντεβου.αααα και παλιοτερα ειχα παρει κατι φολες απο το datedate,αυτα.

nikos29

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.το τηλεφωνακι της κοπελας απο χρυση ευκαιρια κανεις που ανεφερε πριν συναγωνιστης?ευχαριστω.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
δεν εχω συγρατησει ρε φιλε,εχω τη ταση μονο τα καλα να θυμαμαι γενικα!μια που θυμαμαι πιο προσφατα,ειναι η νεφελη,αυτη που ειχε κατι φοτος με δυχτιοτα σε μια κουζινα!!!!!μεγαλη φολα!αλλα δε περνω και συνεχεια,σχεδον 1 φορα το 2μηνο κανω ενα ραντεβου.αααα και παλιοτερα ειχα παρει κατι φολες απο το datedate,αυτα.
οκ ευχαριστώ

Amartwlos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0

Γνωρίζει κάποιος καμιά ζωτική λεπτομέρεια? Μου είπε στο τηλέφωνο ότι είναι 35 χρονών, αφού ρώτησα 2-3 φορές. Για φράπα δε ρώτησα γιατί με έσπασε τα νεύρα που ρώταγα για την εμφάνιση της και επέμενε, ευγενικά μεν, στο "ότι λέει η αγγελία, εμφανίσιμη". Πολύ καλά ελληνικά με γλυκειά φωνή, θεωρώ πως ήταν όμως παραπάνω από 35. Η 1μιση ώρα, €30

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Αυτο που εγινε στην ολγα εχει γινει κ σε ελληνιδα cg
Την απειλισαν ανοιχτα δηθεν κοπελες του χωρου οτι ειναι πολυ φθηνη κ κανει κακο σε αυτες >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom