- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Έχουν φοβηθεί όλοι με αυτό και δεν απαντάνε ούτε στα πμ που τους στέλνω.
Terry, υποθέτω ότι θα απαντήσει μόλις ξεκαθαρίσει τα άχρηστα ;)
Έχουν φοβηθεί όλοι με αυτό και δεν απαντάνε ούτε στα πμ που τους στέλνω.
φιλε...εννοεις κατι? δεν καταλαβα τι εννοεις με την φραση αυτη...μου εξηγεις?Θα συμπληρώσω και ότι επίσης [size=10pt]"συγγρου29αρίζει"[/size] με όλα αυτά τα emoticons που ποστάρει σαν απάντηση στην κάθε ανάρτηση.
Ηλικία εκεί γύρω.Εμφάνιση αρκετά καλή εως πολύ καλή (το γούστο είναι πάντα υποκειμενικό).Μασαζ πάνω του μετρίου αλλά...μόνο μασαζ.
Γνωρίζει κάποιος καμιά ζωτική λεπτομέρεια? Μου είπε στο τηλέφωνο ότι είναι 35 χρονών, αφού ρώτησα 2-3 φορές. Για φράπα δε ρώτησα γιατί με έσπασε τα νεύρα που ρώταγα για την εμφάνιση της και επέμενε, ευγενικά μεν, στο "ότι λέει η αγγελία, εμφανίσιμη". Πολύ καλά ελληνικά με γλυκειά φωνή, θεωρώ πως ήταν όμως παραπάνω από 35. Η 1μιση ώρα, €30
Ηλικία εκεί γύρω.Εμφάνιση αρκετά καλή εως πολύ καλή (το γούστο είναι πάντα υποκειμενικό).Μασαζ πάνω του μετρίου αλλά...μόνο μασαζ.
εχει κ δικο της μασαζοκρεβατο?Ηλικία εκεί γύρω.Εμφάνιση αρκετά καλή εως πολύ καλή (το γούστο είναι πάντα υποκειμενικό).Μασαζ πάνω του μετρίου αλλά...μόνο μασαζ.
φιλε...εννοεις κατι? δεν καταλαβα τι εννοεις με την φραση αυτη...μου εξηγεις?
καλημερα δεν θυμαμαι σου απαντησα???Έχουν φοβηθεί όλοι με αυτό και δεν απαντάνε ούτε στα πμ που τους στέλνω.
Ναι το ελαβα το μηνυμά σου και σου ξαναστειλα πάλι ρωτώντας κανα δυο ακομα πραγματάκια. Όταν μπορέσεις απάντησέ μου. Ευχαριστώκαλημερα δεν θυμαμαι σου απαντησα???
καλημερες...οκ φιλε απλα ρωτησα γιατι νομζα οτι κατι εκανα λαθος, αν και προσπαθω παντα να μην...Για τον gepap λέω επειδή στα περισσότερα ποστ απαντάει με emoticons όπως ο sygrou29. Καλοπροαίρετα πάντα φίλε gepap. Μη νπαρεξηγηθείς.
Καλημερα αρχηγέ. Όχι δεν έκανες κάτι λάθος. Ένα φιλικό πείραγμα στον gepap έκανα επειδή τον "έκοψα" cool τύπο που έχει χιούμορ.καλημερες...οκ φιλε απλα ρωτησα γιατι νομζα οτι κατι εκανα λαθος, αν και προσπαθω παντα να μην...
ξαναεχεις πμΝαι το ελαβα το μηνυμά σου και σου ξαναστειλα πάλι ρωτώντας κανα δυο ακομα πραγματάκια. Όταν μπορέσεις απάντησέ μου. Ευχαριστώ
ενταξει ρε φιλε γιατι δεν μου αρεσουν οι ηλεκτρονικες παρηξηγησεις (ιδιως οταν φταιω εγω) και ο φιλος IANNAI που χρησιμοποιησε τη λεξη "ζαρτενιζεις" πιστευω το ιδιο να μην εννοουσε κατι κακο...(αν τον πειραζουν τα emoticons τοσο πολυ ωστε να το αναφερει ετσι, τοτε τα σταματαμε και αυτα) Παντως οπως και να εχει...ευχαριστω terry...Καλημερα αρχηγέ. Όχι δεν έκανες κάτι λάθος. Ένα φιλικό πείραγμα στον gepap έκανα επειδή τον "έκοψα" cool τύπο που έχει χιούμορ.
συμβαίνει συχνά όταν κάποια ανεξάρτητη σπάει το κόστος κάτω των 70 έως 80 ευρω προς μεγάλο όφελος μας βέβαια πέφτει σχεδόν όλη η πιάτσα πάνω να την καταστρέψει. ...Αυτο που εγινε στην ολγα εχει γινει κ σε ελληνιδα cg
Την απειλισαν ανοιχτα δηθεν κοπελες του χωρου οτι ειναι πολυ φθηνη κ κανει κακο σε αυτες >
γεια σου ρε μοχα... ;)
καλο μηνα φιλε μου