gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
έτσι..!!!τουλαχιστον να προστατεψουμε αλλους συναδελφους και φιλους απο εδω μεσα ;) ;)
έτσι..!!!τουλαχιστον να προστατεψουμε αλλους συναδελφους και φιλους απο εδω μεσα ;) ;)
]
Ο Μικρός Ερευνητής, οπως και πολοι αλλοι εδω εχουν δικιο, αλλα το κατω κεφαλι δεν ακουει ρε γαμωτο
Συναντηση χτες σουρουπο (τοτε που το βουλωνουν οι κοτες) σε κεντρικο χοτελι, Αθηνα.
Η κοπελα (?τρομαρα της) υπερβολικα αδυνατη, υπερβολικα ασχημα, υπερβολικα ΌΛΑ!!! Κανονικα δεν επρεπε να παιζει με αγγελια, καλυτερα Ομονοια μερια, μακρια από εμας…
Η συναντηση δεν κρατησε πανω από 10λεπτα (και παρα πολλα ηταν) δεν ηταν δυνατον να κανω τιποτα, την ρωτησα όμως για το προγραμμα της ετσι, για να γραψω 2 λογια σε εσας. Δεν μου ειπε για ακα , χυσιμο στομα +10 (50 είναι το προγραμμα ωρας) κανει και 2ωρο (καινουργια μοδα) στα 100ε. Μου ειπε μασαζ και τετοιες μαλακιες.
Ματια απλανη στο θεο να ζηταμε και οι ΔΥΟ βοηθεια, κορμι μπλιαχ, χαλαρο προς νερουλο , βυζι (ποιο βυζι?) το δικο μου σκαλες ανωτερο και οσο για τον κωλο…αφηστε το να το δουν αλλοι που δεν ξερουν,όχι εσεις…
Αν υπηρχε η κατασταση βαθμολογιας μεταξυ Δρακουμελ (Χρυσα) και της συγκεκριμενης(ουτε ονομα δεν ζητησα να μου πει) θα εβαζα 10 στην Χρ και τιποτα σε αυτην εδώ…
Τρελλα πραγματα, εχουν ξεφυγει (και πιο πολύ εμεις πολες φορες) αρχισε να αραδιαζει 5 κινητα στο κρεββατι πριν της πω ότι εχω περιοδο και καλο θα ηταν να το αναβαλλουμε για άλλη φορα…
Αυτά τα λιγα φιλοι μου…
ΥΓ1 στη φωτο δεν είναι αυτή φυσικα αλλα στο περιπου…σαν σωματοτυπος και Παρα μα παρα πολύ ασχημη…
ΥΓ2 ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση η φωτο της αγγελιας με την πραγματικοτητα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!
ΤΕΛΟΣ
έχει αγγελίες σε πολλά site όπως:τουλαχιστον να προστατεψουμε αλλους συναδελφους και φιλους απο εδω μεσα ;) ;)
καλα τωρα....αν ειχε αυτο το σωμα θα ημουν ακομα σηκωμενος εξω απο την ηλιοροφη!!!έχει αγγελίες σε πολλά site όπως:
χαχα και που δεν το έχει πάλι στην "ηλιοροφή" βρίσκεται αυτός που την κάλεσε ανεξάρτητα με αυτό "έσωσες" πολλούς υποψήφιους για κατ'οίκον "θεραπεία"καλα τωρα....αν ειχε αυτο το σωμα θα ημουν ακομα σηκωμενος εξω απο την ηλιοροφη!!!
α ρε φιλε, αυτος ο μαλακας που την καλεσε θα ειναι ηλιοροφη,δυστυχως η ευτυχως...χαχα και που δεν το έχει πάλι στην "ηλιοροφή" βρίσκεται αυτός που την κάλεσε ανεξάρτητα με αυτό "έσωσες" πολλούς υποψήφιους για κατ'οίκον "θεραπεία"
α ρε φιλε, αυτος ο μαλακας που την καλεσε θα ειναι ηλιοροφη,δυστυχως η ευτυχως...
και εγω απορω ολοι αυτοι οι δρακουμελ αλλο επαγγελμα απο μασατζουδες δεν πανε να κανουνε να μας αφησουν να παιρνουμε καμια αξιολογη φραπεδια? ελεος πια1,67, 50κιλά είπε, ελληνίδα την κατάλαβα, έχει πάρει κανεις?
50αρικο ζητάει
έχασα τον μπούσουλα με τόσα δρακουμέλ στο θρεντ
1,67, 50κιλά είπε, ελληνίδα την κατάλαβα, έχει πάρει κανεις?
50αρικο ζητάει
έχασα τον μπούσουλα με τόσα δρακουμέλ στο θρεντ
και εγω απορω ολοι αυτοι οι δρακουμελ αλλο επαγγελμα απο μασατζουδες δεν πανε να κανουνε να μας αφησουν να παιρνουμε καμια αξιολογη φραπεδια? ελεος πια
Τυπε αν κουβαλαει μπρικι μαζι της,γινε πιλαλας,παει για καφε της παρηγοριας
[/quote το μπρικι τι να το κανει ακριβως ρε man?
τι άκρη να βγάλω από τα λινκ, για τον πούτσο τρικαβαλο με λίγα λόγια ή αξίζει το πενηντάρικο?
τι άκρη να βγάλω από τα λινκ, για τον πούτσο τρικαβαλο με λίγα λόγια ή αξίζει το πενηντάρικο?
παιζουν πολλοι δρακοι τελευταια,η φαση ειναι για καφε της παρηγοριαςΤυπε αν κουβαλαει μπρικι μαζι της,γινε πιλαλας,παει για καφε της παρηγοριας
[/quote το μπρικι τι να το κανει ακριβως ρε man?
στην περιπτωση που κουβαλαει κασετοφωνακι τι κανουμε man?
στην περιπτωση που κουβαλαει κασετοφωνακι τι κανουμε man?