spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ρε μαγκες η Ελπιδα με το "τα παντα ολα" τι εγινε και εξαφανιστηκε? Διεγραψε και το προφιλ της?
ρε μαγκες η Ελπιδα με το "τα παντα ολα" τι εγινε και εξαφανιστηκε? Διεγραψε και το προφιλ της?
ενταξει, καλο το μασαζ αλλα θελω και συνεχεια ρε μαγκες....αλιιως παω στη θεια του 1ου οροφου που αρχισε τα μασαζ λογω capital controls και τελειωνω με 7ε/ωρα... ;)
ναι, καλα θα ηταν αλλα αυτο που ειπα για την θεια δεν υπαρχει ρε μαγκες...ηταν σχημα λογου ...Παντως εχω παρει πανω απο 30 πμ για το τηλεφωνο της θειας του 1ου!!!!Καλημερα
Αμα ειναι καλη η θεια ( στο μασαζ ) τοτε μπορουμε να τη βοηθησουμε και εμεις. Ειδικα αν ειναι βορεια προαστια
μολις εδωσα φιλε μου...Για δώσε ινφο για θεια
ακομα δουλευει αυτο το σκυλι ρε μαγκα?Οχι κανονικα εδω ειναι
ολα τα ταλαιπωρημενα κορμια ψοφανε για μασαζ και φραπεδια φιλεμολις εδωσα φιλε μου...
ναι, καλα θα ηταν αλλα αυτο που ειπα για την θεια δεν υπαρχει ρε μαγκες...ηταν σχημα λογου ...Παντως εχω παρει πανω απο 30 πμ για το τηλεφωνο της θειας του 1ου!!!!
ολα τα ταλαιπωρημενα κορμια ψοφανε για μασαζ και φραπεδια φιλε
να δουμε ομως και καμια να κανει φραπεδια και ολα τα αλλα πρωτα , και μετα το μασαζ για οσους νιωθουν χαλαρα μπορουν να πανε σπιτι...ολα τα ταλαιπωρημενα κορμια ψοφανε για μασαζ και φραπεδια φιλε
είχε αγγελίες, αλλά δυστυχώς δεν κράτησα ούτε τηλέφωνο φίλε, καταλαβαίνεις το λόγο...
κάνε μια προσπάθεια από το φατσοβιβλίο αν ψήνεσαι τόσο, λογικά θα απαντήσει
αλλά και να μην απαντήσει ο δράκουλας, κατά τη γνώμη μου μην στενοχωρηθείς
αν ξεραμε φιλε μου , η μιση πλακα και ολο το γελιο θα μας εφευγε...οποτε καλυτερα ετσιη αγγελία της στην Χ.Ε είναι χαρακτηριστική....μιλάει για δακτυλοπιέσεις, χαλάρωση, αρώματα κ.λ.π...
που να ξέραμε τα έρμα!!!!!!!!!!!!!!!
μην το λες φιλε...υπαρχουν και οι αντρες που σκεφτονται μονο με το κατω κεφαλι....Τελικά, με όσα διαβάζω εδώ μέσα, ένα έχω καταλάβει. Ποτέ των ποτών, από τη δύση να σηκωθεί ο ήλιος, δεν υπάρχει περίπτωση το πάνω αντρικό κεφάλι να είναι ισχυρότερο από το κάτω...
Τι σκατά έχουμε εκεί μέσα ποτέ δεν θα το καταλάβω....
εγω προσωπικα μετανιωνω για αυτες που δεν "πηρα" οχι για αυτες που "πηρα"
και η ζωη μας παει για αλλα...
η ελπιδα που αναφερατε πιο πριν εχει προφιλ εδω μεσα αλλα εχει σταματισει να εργαζεται