You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
MelaxrinosPeirasmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Ριξτε και δω ρε παιδια ενα πμ με τηλ απο Βικη και Κατερινα. Αντε, μπας και αναστηθουμε αυγουστιατικα
Η 25αρα παντως, στη φωτο ειναι αστερι. Ξερουμε επιδοσεις;
Η 25αρα παντως, στη φωτο ειναι αστερι. Ξερουμε επιδοσεις;
afentis the one
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γιά πές πληροφορίες συμφορουμίτη.Τιμές,υπηρεσίες?Καλημέρα εχτές κατάφερα μια από το fb φοβερή στο μασάζ πολύ επαγγελματικο...
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκτόνωση? Εχει αναφερθεί εδώ μέσα ότι γίνεται. Είναι πράγματι έτσι?Η Dina Kara
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
η γνωστη Nathalie ,δες πιο πισω τι εχουν γραψειΗ Dina Kara
sotostop
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε στο μπάνιο άλλαξε και άλλαξε ρούχα.(μεγάλο +) πρώτου ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ να κάνω μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά επαγγελματικο μασάζ αξίζει.
Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε στο μπάνιο άλλαξε και άλλαξε ρούχα.(μεγάλο +) πρώτου ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ να κάνω μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά επαγγελματικο μασάζ αξίζει.
Για ποια λες ?
Η Κατερινα.δεν το σηκωνει ποτε!η βικυ φοβερο επαγγελματικο μασαζ με φραπε σπεσιαλ!!!θα κοιμηθεις μετα σιγουρα...
η κατερινα τα κανει ολα αλλα μασαζ μουφα
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
ουτε φραπε?Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε στο μπάνιο άλλαξε και άλλαξε ρούχα.(μεγάλο +) πρώτου ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ να κάνω μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά επαγγελματικο μασάζ αξίζει.
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
dina karaΓια ποια λες ?
sotostop
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2015
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Κοίταξε νομίζω κάτι παίζει αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί εγώ δεν τις το ζήτησα. Και δεν το χρειάστηκα γιατί μετά από το μασάζ είχα ταξίδι κομμάτια θα γινόμουν και με φραπεδακι. Αλλά νομίζω άμα θα τις το ζήτησα δεν θα με άφηνε με το πουλί στο χέρι είναι αρκετά έξυπνη και ευγενική.
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε στο μπάνιο άλλαξε και άλλαξε ρούχα.(μεγάλο +) πρώτου ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ να κάνω μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά8 επαγγελματικο μασάζ αξίζει.
Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος για τα ρουχα. Απλα αλλαξε ρουχα για να μην λερωθει ή εβαλε κατι πιο αισθησιακο? Δωσε καμια πληροφορια.
Στο τελος επαιξε φραπεδια να υποθεσω ή κλαρινο?
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
αυτη που γραφεις ειναι η ναταλια οποτε η εκτονωση ειναι στανταρ
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 506
πώσο κάνυ η πατάται φήλω?Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε στο μπάνιο άλλαξε και άλλαξε ρούχα.(μεγάλο +) πρώτου ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ να κάνω μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά επαγγελματικο μασάζ αξίζει.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.263
- Πόντοι
- 5.006
ετσι ακριβως...δεν πειραζει κανεναν ειναι στη δουλεια της σωστη και πολυ καλη σε αυτο που κανει...τωρα η διαφοροι που βγαινουν και λενε το μακρυ και το κοντο τους με γεια τους και χαρα τους...ολα τα αλλα ειναι φουμαρα για καπνο...και καλο ειναι ειναι μην λεμε προσωπικα πραγματα για ανθρωπο που δεν πειραζει κανεναν...λοιπον καλο βολι σε ολους και λιγοτερη κακια....ειναι δυσκολοι καιροι περαστε οσο μπορειτε καλυτερα...ο καθενας παλια εχει κατι κανει που δεν θελει να θυμαται...αν εχει κανει...υγεια σε ολους...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις