Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
210
Πόντοι
21
Ριξτε και δω ρε παιδια ενα πμ με τηλ απο Βικη και Κατερινα. Αντε, μπας και αναστηθουμε αυγουστιατικα  :grin:

Η 25αρα παντως, στη φωτο ειναι αστερι. Ξερουμε επιδοσεις;

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
η 25αρα λεει κ επιμενει πως κανει μασαζ...εγω δεν το πιστευω γτ σχεδον ολες στις αγγελιες απο x.e προσφερουν φραπε

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα εχτές  κατάφερα μια από το fb  φοβερή  στο μασάζ πολύ επαγγελματικο...

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Από την μύτη της, για πολωνεζα την κοβω

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε  στο μπάνιο  άλλαξε και άλλαξε  ρούχα.(μεγάλο +)  πρώτου  ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ  να κάνω  μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά επαγγελματικο μασάζ αξίζει.  :dancing:

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε  στο μπάνιο  άλλαξε και άλλαξε  ρούχα.(μεγάλο +)  πρώτου  ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ  να κάνω  μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά επαγγελματικο μασάζ αξίζει.  :dancing:

Για ποια λες ?

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
ουτε φραπε?

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Κοίταξε νομίζω κάτι παίζει  αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί εγώ δεν τις το ζήτησα. Και δεν το χρειάστηκα γιατί μετά  από το μασάζ είχα ταξίδι κομμάτια θα γινόμουν και με φραπεδακι. Αλλά νομίζω άμα θα τις το ζήτησα δεν θα με άφηνε με το πουλί στο χέρι είναι αρκετά έξυπνη και ευγενική.  :hi: :hi: :hi: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Κοιτάξτε η συμπεριφορά τις είναι άψογη, ήρθε ακριβώς στην ώρα τις πριν ξεκινήσει το μασαζ, μπήκε  στο μπάνιο  άλλαξε και άλλαξε  ρούχα.(μεγάλο +)  πρώτου  ξεκίνησε το μασαζ ρώτησε αν έχω ξανά κάνει μασαζ με τι προτιμώ  να κάνω  μασάζ με Λάδι η με τζελ. Το μασαζ κράτησε 1.30 λεπτά έμεινα ευχαριστημενος. Οποίο θέλουν πραγματικά8 επαγγελματικο μασάζ αξίζει.  :dancing:

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος για τα ρουχα. Απλα αλλαξε ρουχα για να μην λερωθει ή εβαλε κατι πιο αισθησιακο? Δωσε καμια πληροφορια.
Στο τελος επαιξε φραπεδια να υποθεσω ή κλαρινο?

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
αυτη που γραφεις ειναι η ναταλια οποτε η εκτονωση ειναι στανταρ

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.472
Πόντοι
506
πώσο κάνυ η πατάται φήλω?

sotostop

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
0
Καθε άνθρωπος  στην ζωη κάνει κάποια βήματα αλλά δεν τα βγάζει  κάνέίς στη φόρα τι σας έκανε η κοπελα και την κατσαδιαζετε την δουλεια της κάνει και την κάνει σωστά. Ο καθένας στην προσωπική  του ζωή κάνει ότι θέλει.  :dancing:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.263
Πόντοι
5.006
ετσι ακριβως...δεν πειραζει κανεναν ειναι στη δουλεια της σωστη και πολυ καλη σε αυτο που κανει...τωρα η διαφοροι που βγαινουν και λενε το μακρυ και το κοντο τους με γεια τους και χαρα τους...ολα τα αλλα ειναι φουμαρα για καπνο...και καλο ειναι ειναι μην λεμε προσωπικα πραγματα για ανθρωπο που δεν πειραζει κανεναν...λοιπον καλο βολι σε ολους και λιγοτερη κακια....ειναι δυσκολοι καιροι περαστε οσο μπορειτε καλυτερα...ο καθενας παλια εχει κατι κανει που δεν θελει να θυμαται...αν εχει κανει...υγεια σε ολους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom