afentis the one
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2015
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Γιά την Κατερίνα που τό τηλέφωνό της λήγει σε 2218,μιλάς ότι κάνει καί σέξ?κανονικα και σεξ,σου δινω τηλ να σου πει το προγραμμα της κανονικα,πολυ καλο τυπακι
Γιά την Κατερίνα που τό τηλέφωνό της λήγει σε 2218,μιλάς ότι κάνει καί σέξ?κανονικα και σεξ,σου δινω τηλ να σου πει το προγραμμα της κανονικα,πολυ καλο τυπακι
Θα ειχε μαλλον τα διπλα σου χρονια..
[επιλογεςς υπαρχουν αρχηγε]
Γιά την Κατερίνα που τό τηλέφωνό της λήγει σε 2218,μιλάς ότι κάνει καί σέξ?
[ναι]
Εχω πάρει 4 φορές τηλέφωνο καί δέν απαντά.Μάλλον εχει πολύ δουλειά!Γιά την Κατερίνα που τό τηλέφωνό της λήγει σε 2218,μιλάς ότι κάνει καί σέξ?
[ναι]
Γιά την Κατερίνα που τό τηλέφωνό της λήγει σε 2218,μιλάς ότι κάνει καί σέξ?
Ε,τότε νά τό προσέξουμε τό κορίτσι.όχι από όσο ξέρω παρθένα είναι
να στο κανω ποιο λιανα γιατι μαλλον εισαι αργος ....το τηλεφωνο τι σχεση με το φβ ρωταω
[εσυ που εισαι και γρηγορος διαβασες οτι το παιδι ζητησε Link και τηλ?η απλα κανεις τον εξυπνο?]
Για δοκιμαστε εδω τηλ,εμενα μου εκοψε ακυρο επειδη [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ειμαι κ καλα μικρος[/size][/size][/size][/size] και αυτη ειναι 35,ειπε 40ευρο μασαζ εκτονωση και οταν ρωτησα για το παραπανω με ρωτησε ηλικια οποτε ισως και να κανει κατι...για δοκιμαστε με τηλ
..Η Βίκυ...αυτη στο fb ποια ειναι ?
ωραιο γκομενακι..αλλα μαπα το καρπουζι..οπως τα λεει ο φιλος..υπαρχει και φωτο!Δοκιμάστε εδώ και δεν θα χάσετε. 25 χρονών μελαχρινό ψηλό αδύνατο 3αρι βυζί τελείως τούμπανο. Στην μία συνεδρία δεν πήρα τίποτα, αλλά ο επιμένων νικά...θα προσπαθήσω πάλι
Φίλοι, συναγωνιστές,
Έχω μπερδευτεί λίγο μεταξύ Βίκυς, Κατερίνας
Ποια να διαλέξω;
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να προτείνει κάτι άλλο για σπίτι....
Ευχαριστώ.
η βικυ φοβερο επαγγελματικο μασαζ με φραπε σπεσιαλ!!!θα κοιμηθεις μετα σιγουρα...
η κατερινα τα κανει ολα αλλα μασαζ μουφα
ωραιο γκομενακι..αλλα μαπα το καρπουζι..οπως τα λεει ο φιλος..υπαρχει και φωτο!
[/μονο μασαζ κανει?στο τηλ αυτο λεει παντως...]
τηλεφωνα που βρίσκουμε ξερει κανεις?η βικυ φοβερο επαγγελματικο μασαζ με φραπε σπεσιαλ!!!θα κοιμηθεις μετα σιγουρα...
η κατερινα τα κανει ολα αλλα μασαζ μουφα