Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
Η πρώτη δέχεται σε χώρο δικό της Καλλιθέα από 40-60.Η δεύτερη η Χριστίνα η ειτζιάρα που έχει αναφερθεί πολλές φορές παλαιότερα με πολλές αγγελίες και αλλάζει και ονόματα μακρυά
Επειδη λεει σοβαρη ξερει κανεις κατι ?
Τώρα τελευταία που τη πήρα τηλέφωνο μου είπε πως η αγγελία δεν ισχύει!
Πριν καιρό μου είχε ζητήσει 80!!Τα θεώρησα πολλά και δεν ασχολήθηκα περισσότερο.Αυτο ξερει κανεις
Θα σας πω εγώ και για την Βίκυ - Στεφανια είναι στο μασάζ τελείως άχρηστη σε χαϊδεύει και καυλωνεις από αυτά και μετά σου ρίχνει μια φραπεδια αυτό είναι.Να σας πω και εγώ πως έχω περάσει με τις Βίκη και Ναταλία η Βίκη κάνει πολύ καλό μασάζ και ωραία φραπεδια ... Η Ναταλία δεν είναι κάτι σπουδαίο στο μασάζ και στο φραπέ κοιτάζει το ταβάνι άσε που το παίζει και ότι κάποια είναι
ωραίος τη σε κέρασε για να μας τα πειςΘα σας πω εγώ και για την Βίκυ - Στεφανια είναι στο μασάζ τελείως άχρηστη σε χαϊδεύει και καυλωνεις από αυτά και μετά σου ρίχνει μια φραπεδια αυτό είναι.
Εγώ μιλάω μόνο για μασάζ η Ναταλία ειναι πρώτη. Και για αυτο είπα για μασαζ. Οχι για φραπεδιες.....
πολυ αντικειμενικος..Θα σας πω εγώ και για την Βίκυ - Στεφανια είναι στο μασάζ τελείως άχρηστη σε χαϊδεύει και καυλωνεις από αυτά και μετά σου ρίχνει μια φραπεδια αυτό είναι.
Εγώ μιλάω μόνο για μασάζ η Ναταλία ειναι πρώτη. Και για αυτο είπα για μασαζ. Οχι για φραπεδιες.....
ρε φιλε, αν κανει η βικυ καλο μασαζ εχουν σαφη γνωμη αυτοι που εχουν δοκιμασει, και την εχουν εκφρασει εδω κατα καιρους, δεν περιμεναμε εσενα, ελεος πιαΘα σας πω εγώ και για την Βίκυ - Στεφανια είναι στο μασάζ τελείως άχρηστη σε χαϊδεύει και καυλωνεις από αυτά και μετά σου ρίχνει μια φραπεδια αυτό είναι.
Μαλλον πέσαμε σε προμοτοράκο της Ναταλίας. Σου κάνει και μανουαλικό μασάζ η κορασίδα, αδερφέ?Θα σας πω εγώ και για την Βίκυ - Στεφανια είναι στο μασάζ τελείως άχρηστη σε χαϊδεύει και καυλωνεις από αυτά και μετά σου ρίχνει μια φραπεδια αυτό είναι.
Προμο D.O.PΜαλλον πέσαμε σε προμοτοράκο της Ναταλίας. Σου κάνει και μανουαλικό μασάζ η κορασίδα, αδερφέ?
Η πρώτη δέχεται σε χώρο δικό της Καλλιθέα από 40-60.Η δεύτερη η Χριστίνα η ειτζιάρα που έχει αναφερθεί πολλές φορές παλαιότερα με πολλές αγγελίες και αλλάζει και ονόματα μακρυά
Εμενα μου ζητησε 70 για μασαζ χωρις να ρωτησω κατι αλλο το θεωρησα πολυ ακριβο για την εποχη μας
Επειδη λεει σοβαρη ξερει κανεις κατι ?
Τώρα τελευταία που τη πήρα τηλέφωνο μου είπε πως η αγγελία δεν ισχύει!
εχει 2 προγραμματαΠηρα χτες την πρωτη,μου ειπε 50 και οτι τα κανει ολα. Περιγραφη εδωσε αυτην της αγγελιας της.Ομως ειπε οτι δεν εχει χωρο δικο της. Ακουστηκε ευγενεστατη.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι εχει πολλες αγγελιες με 2 τηλεφωνα. Την εχει παρει κανεις;
έχω εγώ φωτογραφίες από την κάμερα στην είσοδο του σπιτίου μου αλλά δεν ξέρω πως να τις αναιβάσω βέβαια θα κρύψω το πρόσωπο μην το εκθέσουμε το κορίτσι είναι και Ρωμά και μας κυνηγάει το ζεφύρι