έχει γραφτεί παλαιότερα για την Αθηνά. Περιοχή Ελληνορώσων, κοντά στο μετρό Κατεχάκη.
Εχω πάει μερικές φορές. Πολύ καλό μασάζ αλλά μέχρι εκεί.
Κάποιοι εδώ που είναι γνωστό οτι έχουν το χρυσό πούτσο θα πουν οτι εκτός απο μασάζ κεράστηκαν και φραπέ ή κλαρίνο. Δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή οχι. Πηγαινε συνηδητοποιημένος οτι θα σου κάνει ενα πολύ καλο μασάζ και μην περιμένεις κάτι άλλο και θα φύγεις μάλλον ικανοποιημένος. Αν γίνεις συνδρομητής ενδεχομένος να κεραστείς και τίποτα μετά από κάποιες καταθέσεις.
Δεν νομίζω να ξέχασα κάτι σημαντικό. Έχει υπολογίσιμα βυζιά αλλά είναι για κοίταγμα μόνο οπότε...
Καλησπερα στους κυριους.Θα σας πω την δικη μου ιστορια με την αθηνα.Οταν πηγα για πρωτη φορα μου ειπε''αν ψαχνεις για χαδια δεν υπαρχει περιπτωση''.Εντουτοις επειδη δεν εγκαταλειπω ποτε ανεβηκα στο δωματιο,καθωτι μεζονετα,και απολαυσα ενα αρκετα καλο μασαζ με πετσετα.Την δευτερη φορα ειπα μολις βγω απο τον μπανιο να μην ξαπλωσω κατευθειαν και μολις ερθει να της μιλησω λιγο γυμνος για να δω αντιδρασεις.Μολις ηρθε εκανα οτι σκουπιζομαι ακομα, ειπαμε 2 κουβεντες,εγω γυμνος και ολα καλα στο πρωτο σταδιο.Ξαπλωσα εβαλε πετσετα και ξεκινησε.Πριν ομως μπει στο δωματιο εγω ειχα προσεξει καπου χωμενα σε μια γωνια κατι χαρτια.(οπως εχουν τα μασατζιδικα για να σκουπιζεσαι μετα, και βεβαια οχι απο τα λαδια).Οταν με γυρισε μπροστα και ειχανε μεινει περιπου 10 λεπτα της ειπα να μου κανει σε ενα μερος που μ αρεσει μασαζ,δειχνοντας της πως θελω στο δικο της σωμα.Κωδικος δεκτος.Μολις ξεκινησε να μου κανει εκει που ηθελα,ξεκινησα και εγω την δικη μου δουλεια .Μετα τον εβγαλα απο την πετσετα και εκανε ενα επιφωνημα ΑΑΑ χαριτωμενο οχι πανικου,της εβαλα χερι στα μεγαλα της βυζια τα οποια εχουν μεγαλη ρογα,και στον συμπαθητικο κωλο της.Μου τον επαιξε και ολα καλα.Πηγα και αλλες φορες και γενικα πιστευω οτι αν της κερδισεις την εμπιστοσυνη 1000% χουφτωνεις ανετα και στον παιζει.Τωρα για σεξ δεν ξερω και δεν το επιδιωξα κιολας.Καλο βραδυ συναδελφοι.