Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.512
Πόντοι
2.306
Καλησπέρα παιδιά! Συνάντηση με την Νικολετα από το massaua πριν από αρκετό καιρό αλλά όφειλα μια κριτική.
Για αρχή, η κοπέλα είναι όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτογραφίες. Όμορφο και γλυκό πρόσωπο, στήθος τούμπανο, κωλαρα ακόμα πιο τούμπανη! Απο μασάζ μην περιμένετε πολλά πράγματα, λογικά θα έχει ειπωθεί και από άλλα παιδιά. Κατευθείαν περάσαμε στο παρασύνθημα. Με έκανε και τέλειωσα 2 φορές μέσα σε μια ώρα. Την πρώτη με φοβερή πίπα, να την βλέπεις να προσπαθεί να το βάλει όλο μέσα και να πνίγεται.. και την δεύτερη με άγριο σεξ στα τέσσερα να της ρίχνω σφαλιάρες στην κωλαρα και να της τραβάω τα μαλλιά. Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα αλλά την είδα πως γούσταρε πολύ έτσι άγρια και το συνέχισα.
60 ευρώ το μασάζ + 120 πίπα κ σεξ.
Καλά να περνάτε και να προσέχετε!
Μπράβο που πέρασες καλά, αλλά πολλά λεφτά!

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
1.167
Πόντοι
371
Και ομως ειναι απο την Ασια.
Εχει ξαναγραφτει εδω.
Οσοι την ακολουθουν στο facebook και instagram ξερουν οτι ειναι απο τα μερη του Δαρειου και του Ξερξη..........
Αυτα που λεει και η ιδια σε καποιους για Αυστραλια ειναι για γελια πραγματικα.....
με τι ονομα ειναι? ξερεις?

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.212
Πόντοι
736
Είδα την Στέλλα του ντελουξ. Όμορφη κοπέλα με πολύ καλό μασάζ και ωραίο τελείωμα με το χέρι.

Αντίθετα με άλλες δεν έδειξε να κάνει αγγαρεία
Είναι πραγματικά όμορφη κοπέλα και με καλό αθλητικό σώμα. Και το μασάζ όχι απλά χάδια, προσπαθεί.
Αλλά εμένα δεν μου έβγαλε την όρεξη να ζητήσω κάτι παραπάνω.
Ηλικία 35+ αλλά δεν της φαίνεται καθόλου.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.512
Πόντοι
2.306
Είναι πραγματικά όμορφη κοπέλα και με καλό αθλητικό σώμα. Και το μασάζ όχι απλά χάδια, προσπαθεί.
Αλλά εμένα δεν μου έβγαλε την όρεξη να ζητήσω κάτι παραπάνω.
Ηλικία 35+ αλλά δεν της φαίνεται καθόλου.
Για στείλε καμιά φωτό να την καμαρώσουμε και εμείς...

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
25
Like
1.546
Πόντοι
1.076
Συναντηση με Νατασα Μονροε απο fb στο χωρο μου.ηρθε στν ωρα της,αλλα η εμφανιση οριακα μετρια.Κοντη κ ο ορισμος της θειας που βλεπεις στην λαικη.Λεω την φαγαμε την παπαρα!Παει πλενεται κ βγαινει με τοπακι κ στρινγκακι.Εχει κωλαρα για πολλα χουφτωματα κ φαπες κ μεγαλη βυζαρα αλλα πεσμενα λογω ηλικιας.Με χαμηλο φωτισμο,ολα καλα,ξεκιναει μασαζ.Εκει τουλαχιστον ειναι αρκετα καλη,με σωστες πιεσεις κ ξερει τι κανει.Δεχεται χουφτωματα αλλα γενικα δεν ειναι ερωτικη κ χωρις να προδιαθετει για πολλα πολλα.Γυρισμα κ βγαζει εξω βυζαρες κ ξεκιναει τσιμπουκι.Λογικα παει φουλ,αλλα δεν με εψηνε να δοκιμασω.Γλυφει κ ρουφαει τα παντα,τον καταπινει αλλα δουλευει κ χερι πολυ.Δεν λεει οχι σε τιποτα κ τα πηρε ολα στομα,μεχρι που πνιγηκε κ τα εφτυσε.70 ευρω συνολο για 1 ωρα.Εν κατακλειδι,δεν τα λυπηθηκα,αλλα θα την προτεινα μονο σε παππουδες σαν εμενα που θελουν μασαζ καλο κ τσιμπουκι να παμε για υπνο!

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
62
Πόντοι
1
Η συγκεκριμένη έχει σκληρή ταρίφα. Ζητάει 200-250 ευρώ για αυταρχικό, 300 για μασάζ να της κάνουν και να είναι ολόγυμνη και κατά τα άλλα το παίζει μασέρ σοβαρή και αυστηρή στα όχι
Επιβεβαιωμενο....κατά τα άλλα μας τα επρηξε στα τατουάζ, gothic style και το σκύλο μέσα στο σπίτι την ώρα του μασάζ και καλά...
Καλήμερα
είσαι σίγουρος πως κάνει αυταρχικό σου έχει στείλει ή έχεις κάνει εσύ κάτι από τα παραπάνω ?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.512
Πόντοι
2.306
Η συγκεκριμένη έχει σκληρή ταρίφα. Ζητάει 200-250 ευρώ για αυταρχικό, 300 για μασάζ να της κάνουν και να είναι ολόγυμνη και κατά τα άλλα το παίζει μασέρ σοβαρή και αυστηρή στα όχι
Επιβεβαιωμενο....κατά τα άλλα μας τα επρηξε στα τατουάζ, gothic style και το σκύλο μέσα στο σπίτι την ώρα του μασάζ και καλά...
Θέλω να την καβλαντισω, πως θα επικοινωνήσω?

Manchester Dimi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
15
Πόντοι
0
Συναντηση με Νατασα Μονροε απο fb στο χωρο μου.ηρθε στν ωρα της,αλλα η εμφανιση οριακα μετρια.Κοντη κ ο ορισμος της θειας που βλεπεις στην λαικη.Λεω την φαγαμε την παπαρα!Παει πλενεται κ βγαινει με τοπακι κ στρινγκακι.Εχει κωλαρα για πολλα χουφτωματα κ φαπες κ μεγαλη βυζαρα αλλα πεσμενα λογω ηλικιας.Με χαμηλο φωτισμο,ολα καλα,ξεκιναει μασαζ.Εκει τουλαχιστον ειναι αρκετα καλη,με σωστες πιεσεις κ ξερει τι κανει.Δεχεται χουφτωματα αλλα γενικα δεν ειναι ερωτικη κ χωρις να προδιαθετει για πολλα πολλα.Γυρισμα κ βγαζει εξω βυζαρες κ ξεκιναει τσιμπουκι.Λογικα παει φουλ,αλλα δεν με εψηνε να δοκιμασω.Γλυφει κ ρουφαει τα παντα,τον καταπινει αλλα δουλευει κ χερι πολυ.Δεν λεει οχι σε τιποτα κ τα πηρε ολα στομα,μεχρι που πνιγηκε κ τα εφτυσε.70 ευρω συνολο για 1 ωρα.Εν κατακλειδι,δεν τα λυπηθηκα,αλλα θα την προτεινα μονο σε παππουδες σαν εμενα που θελουν μασαζ καλο κ τσιμπουκι να παμε για υπνο!
μπραβο αρχοντα μου.ηλικια?

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
339
Πόντοι
21

Μόνο μέσω FB κανονιζει? Είχε και ένα τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά αλλά τουλάχιστον σε μένα δεν είχε απαντήσει.
Επίσης σε δικό της χωρο δεν παίζει?

dimkik4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα. γνωρίζει κάποιος για την Αναστασία απο massaua?

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
860
Πόντοι
81
Δεν ταιριαξατε...την έχω πάρει πολλές φορές χωρίς θέματα.....

Stroked

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
245
Πόντοι
280
Τι γνώμη έχουμε για Ζέτα στο καινούργιο πόστο?
Να υποθέσω το τηλ του μαγαζιού τελειώνει σε τρία 0?

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.090
Πόντοι
206
Καλησπέρα θα κατέβω Αθήνα για 4 μέρες...την προηγούμενη φορά είχα πάρει μια Μαίρη από το joy ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα η πήγε πουθενά αλλού...αν έχετε να προτείνετε καμία άλλη πιτσιρίκα ωραία σε εμφάνιση που να κάνει καλαμάκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom