You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)
Katakouzinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2025
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα! Θα ηθελα και εγω το τηλ της Νατασας της μιλφ που λεει ο φιλος απο πανω! Και θα αφησω ενημερωση! ευχαριστω!!!
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.985
- Πόντοι
- 496
Έχω ξενερώσει πολύ και εγώ μαζί της.κωνσταντινα joy εχει αναφερθει οτι μπορει να σε αφησει με το πουλι στο χερι και οτι το παιζει ντιβα....
Για πες φίλος , τι σου έκανε ;Έχω ξενερώσει πολύ και εγώ μαζί της.
τα εδωσες ομως.δοκιμη με Λιλη ρωσιδα απο joy ,35 με 40 χρονων πολυ καλο σωμα ,εμεινε με κιλοτακι ,ωραια βυζια μεγαλες θηλες ,πολυ αισθησιακο μασαζ ,δαγκωνει ομως ζητησε +50 για τον φραπε
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 201
ναι,περασα καλατα εδωσες ομως.
Hellass
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
πρεπει να ειναι το ιδιο μαγαζι με ~MASSAGEINATHENS .....Έχει δοκιμάσει κανείς το γραφείο luminous massage Athens ; Φαίνεται πολυ καλό ότι στέλνουν από φωτογραφίες και βίντεο για να είναι αληθινό.. θα ήθελα κάποια γνώμη πριν δοκιμάσω. Ευχαριστώ
εκει δοκιμασα Χριστινα , τελειο μωρο , προχωραει φουλ +100 .
αλλιως,,, απλο μασαζ και δεν πιανεις.
Ηθελε για φραπε +40 , για καλαμακι +50 με σκουφο.
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 201
ξερει μασαζ ?απο αυτο το γραφειο μου θυμιζουν κοπελες απο osmose !!! ας επιβεβαιωσει καποιος...πρεπει να ειναι το ιδιο μαγαζι με ~MASSAGEINATHENS .....
εκει δοκιμασα Χριστινα , τελειο μωρο , προχωραει φουλ +100 .
αλλιως,,, απλο μασαζ και δεν πιανεις.
Ηθελε για φραπε +40 , για καλαμακι +50 με σκουφο.
με το κυλοτακι σου εκανε μασαζ?ναι,περασα καλα
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.462
- Πόντοι
- 201
ναι ζητησα να το βγαλει αρνηθηκε ,ισως την 2η φορα...αν ξαναπαρω...με το κυλοτακι σου εκανε μασαζ?
και η χριστιανα με το ζορι το βγαζει και σε μενα.ναι ζητησα να το βγαλει αρνηθηκε ,ισως την 2η φορα...αν ξαναπαρω...
Hellass
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2025
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
τι να σου πω ρε φιλε ,,,αρχισε το b2b και ξεχασα το μασαζ! Σορρυξερει μασαζ ?απο αυτο το γραφειο μου θυμιζουν κοπελες απο osmose !!! ας επιβεβαιωσει καποιος...
Στηθος κοιταει ψηλα ... ειχε μεγαλυτερο στηθος και το μικρυνε ..... αλλα ειχε τελεια αισθηση
Και εμένα με ενδιαφέρει το τηλέφωνο αν γίνεται. ΕυχαριστώΚαλησπερα! Θα ηθελα και εγω το τηλ της Νατασας της μιλφ που λεει ο φιλος απο πανω! Και θα αφησω ενημερωση! ευχαριστω!!!
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 130
- Like
- 23.496
- Πόντοι
- 29.667
Από φάτσα και σώμα τι λέει;;;Ναι αυτή είναι!! Δεν βρίσκω την αγγελία πλέον την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό. Πολύ τίμια πάντως αξίζει μια δοκιμή.
θα συμφωνήσω απολυτα ξινη και νομίζει οτι σου κανει και χάρη ,,, ενα φραπέ πικρό και κακόΈχω ξενερώσει πολύ και εγώ μαζί της
Μακρία πεταμενα λεφτά ....
ρε παιδια ήμαρτον τι 50€ για φραπέ ... πραγματικά δινετε αυτά τα ποσά .... μαυρο κατάμαυρο ερχεται η αλλη και στον χαιδευει για 5 λεπτάκια κανει ενα μασαζ του κώλου και εσενα σου εχουν φύγει 130 - με 140 με το ξενοδοχείο ... τι να πω εφόσον βρίσκουν και τα κάνουντα εδωσες ομως.
Καλημέρα ομάδα
Απέχω δύο χρόνια καθώς είμαι εξωτερικό .
Ήρθα έκτακτος για ΣΚ και θα ήθελα τα φώτα σας
Θέλω μια κοπέλα γλυκιά να μου κάνει ένα ωραίο μασαζ.
Δεν θέλω έξτρα και τέτοια απλά να είναι ευγενικό άτομο και μην μου αρχίσει τα με πετσέτα και τέτοια. Αλλά δεν με νοιάζουν τα έξτρα, ουτε φραπέ ούτε τπτ απλά ένα καλούτσικο μασαζ
Αν ξέρει κάποιος την καλύτερη επιλογή θα ήμουν υπόχρεος
Ευχαριστώ πολυ
Δεν θέλω έξτρα και τέτοια απλά να είναι ευγενικό άτομο και μην μου αρχίσει τα με πετσέτα και τέτοια. Αλλά δεν με νοιάζουν τα έξτρα, ουτε φραπέ ούτε τπτ απλά ένα καλούτσικο μασαζ
Ευχαριστώ πολυ
kostasss26
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 249
- Πόντοι
- 21
Η Λίλη από joy κάνει πολύ καλό μασάζ (και έξτρα αν θελήσεις).Καλημέρα ομάδα
Ευχαριστώ πολυ
Ελένη και Εύα από αττικά λιγότερο καλο μασάζ, πολύ ευγενικές όμως και με έξτρα επίσης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις