Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. Το οασισ μασάζ κατ'οικον τι φάση είναι ? . Η Άννα η ιδιοκτήτρια προχωράει ;
Δεν αξίζει η Lina φίλε μου. Φουλάρει αλλά από εμφάνιση κάτω από το μέτριο. Έχει πέσει πολύφίλτρο στις φωτό.Συναντηση απογευματινη με Ζωη απο silk massage,ξανα μηπως και προχωρησει...ωραιο μασαζ κ χαλαρωτικο.Ηταν με ενα κολαν κ ενα τοπακι.Ζητησε 30 ευρω για να μου τον παιξει,χωρις να βγαλει ρουχα η να αφησει χουφτωμα.Ψησιμο για τσιμπουκι,ανενδοτη.Δεν πηρα τιποτα απο extra κ δεν θα επαναλαβω με την κυρια.Μου εστειλαν κ μια LINA,αν εχει καποιος εμπειρια ας στειλει π.μ.
Δουλεύει ακόμα η Μαίρη.Καλησπέρα θα κατέβω Αθήνα για 4 μέρες...την προηγούμενη φορά είχα πάρει μια Μαίρη από το joy ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα η πήγε πουθενά αλλού...αν έχετε να προτείνετε καμία άλλη πιτσιρίκα ωραία σε εμφάνιση που να κάνει καλαμάκι
Άλλαξε μαγαζι?Τι γνώμη έχουμε για Ζέτα στο καινούργιο πόστο?
Να υποθέσω το τηλ του μαγαζιού τελειώνει σε τρία 0?
Στείλε μια φωτό σε dm να σου πω.Η Χριστίνα από your massage τι λέει?
Που έφτασε Μαίρη αφεντικό ;Καλησπέρα θα κατέβω Αθήνα για 4 μέρες...την προηγούμενη φορά είχα πάρει μια Μαίρη από το joy ξέρουμε αν δουλεύει ακόμα η πήγε πουθενά αλλού...αν έχετε να προτείνετε καμία άλλη πιτσιρίκα ωραία σε εμφάνιση που να κάνει καλαμάκι
Έλα αδερφέ το έχουμε γράψει 50 φορές . Deluxe ΖέταΡε παιδια η ζετα απο dream girls σε ποιο μασαζ δουλευει τελικα;κ με τι ονομα;θενκς
Που λεει (έλεγε) & ο ΓεωργίουΈλα αδερφέ το έχουμε γράψει 50 φορές . Deluxe Ζέτα
Ήμαρτον
Τι όνομα έχει στο φβ;;;Συναντηση με Νατασα Μονροε απο fb στο χωρο μου.ηρθε στν ωρα της,αλλα η εμφανιση οριακα μετρια.Κοντη κ ο ορισμος της θειας που βλεπεις στην λαικη.Λεω την φαγαμε την παπαρα!Παει πλενεται κ βγαινει με τοπακι κ στρινγκακι.Εχει κωλαρα για πολλα χουφτωματα κ φαπες κ μεγαλη βυζαρα αλλα πεσμενα λογω ηλικιας.Με χαμηλο φωτισμο,ολα καλα,ξεκιναει μασαζ.Εκει τουλαχιστον ειναι αρκετα καλη,με σωστες πιεσεις κ ξερει τι κανει.Δεχεται χουφτωματα αλλα γενικα δεν ειναι ερωτικη κ χωρις να προδιαθετει για πολλα πολλα.Γυρισμα κ βγαζει εξω βυζαρες κ ξεκιναει τσιμπουκι.Λογικα παει φουλ,αλλα δεν με εψηνε να δοκιμασω.Γλυφει κ ρουφαει τα παντα,τον καταπινει αλλα δουλευει κ χερι πολυ.Δεν λεει οχι σε τιποτα κ τα πηρε ολα στομα,μεχρι που πνιγηκε κ τα εφτυσε.70 ευρω συνολο για 1 ωρα.Εν κατακλειδι,δεν τα λυπηθηκα,αλλα θα την προτεινα μονο σε παππουδες σαν εμενα που θελουν μασαζ καλο κ τσιμπουκι να παμε για υπνο!
Ωραια αντικειμενική κριτική! Όταν λες γλείφει τα πάντα γλείφει και κωλο για μας τους .ερακληδες?Συναντηση με Νατασα Μονροε απο fb στο χωρο μου.ηρθε στν ωρα της,αλλα η εμφανιση οριακα μετρια.Κοντη κ ο ορισμος της θειας που βλεπεις στην λαικη.Λεω την φαγαμε την παπαρα!Παει πλενεται κ βγαινει με τοπακι κ στρινγκακι.Εχει κωλαρα για πολλα χουφτωματα κ φαπες κ μεγαλη βυζαρα αλλα πεσμενα λογω ηλικιας.Με χαμηλο φωτισμο,ολα καλα,ξεκιναει μασαζ.Εκει τουλαχιστον ειναι αρκετα καλη,με σωστες πιεσεις κ ξερει τι κανει.Δεχεται χουφτωματα αλλα γενικα δεν ειναι ερωτικη κ χωρις να προδιαθετει για πολλα πολλα.Γυρισμα κ βγαζει εξω βυζαρες κ ξεκιναει τσιμπουκι.Λογικα παει φουλ,αλλα δεν με εψηνε να δοκιμασω.Γλυφει κ ρουφαει τα παντα,τον καταπινει αλλα δουλευει κ χερι πολυ.Δεν λεει οχι σε τιποτα κ τα πηρε ολα στομα,μεχρι που πνιγηκε κ τα εφτυσε.70 ευρω συνολο για 1 ωρα.Εν κατακλειδι,δεν τα λυπηθηκα,αλλα θα την προτεινα μονο σε παππουδες σαν εμενα που θελουν μασαζ καλο κ τσιμπουκι να παμε για υπνο!
Ρε παιδια η ζετα απο dream girls σε ποιο μασαζ δουλευει τελικα;κ με τι ονομα;θενκς
Φιλε στη σελιδα του DELUXE δεν υπαρχει Ζετα.Deluxe massage και εκεί που κάνεις μασάζ αλλάζει πρόγραμμα και γίνεσαι πρωταγωνιστής σε τσόντα![]()
Φιλε στη σελιδα του DELUXE δεν υπαρχει Ζετα.
Μηπως ειναι με αλλο ονομα ????
Ναι κανονικάΗ Καρολινα η μαυρουλα κάνει ακόμα ραντεβού;
Είναι στη ξενιτιά τώραΝαι κανονικά
Στείλε της μήνυμα....απαντάει σε όλαΩραια αντικειμενική κριτική! Όταν λες γλείφει τα πάντα γλείφει και κωλο για μας τους .ερακληδες?