Η Ελίνα από Attica ζητάει 50Ποια άλλη σου ζήτησε 40 για φραπέ να ξέρουμε να μην πάρουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)
Μπορείς να γράψεις το insta της αδελφέ?Και ομως ειναι απο την Ασια.
Εχει ξαναγραφτει εδω.
Οσοι την ακολουθουν στο facebook και instagram ξερουν οτι ειναι απο τα μερη του Δαρειου και του Ξερξη..........
Αυτα που λεει και η ιδια σε καποιους για Αυστραλια ειναι για γελια πραγματικα.....
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 20
Ρε τυπαρες ριχτε και κανα ακυρο... Δεν ειναι θέμα αν τα έχεις (χρήματα) τα γραφεία λένε τα δίνουν οι μαλακες τα 70αρια εννοω.. Αυτές λένε τα δίνουν οι μαλακες.. Και αυτό θα συνεχίζετε ανοδικά μέχρι να τον παίζουμε μόνοι μας πλέον... Φιλικά προς ολους τους συναγωνιστές.. Το μόνο που μας λείπει να κάνουν κ αυτοί καρτέλ...
Deluxe ??? Πώς επικοινωνούμε???Ζέτα εγγύηση με συν 50 κ σεξ μέσα..απορώ που πετάτε τα λεφτά σας για μια μλκια..Ζέτα ντελουξ η απόλυτη στο γαμησι
Katapeltis7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 37
- Like
- 1.767
- Πόντοι
- 2.411
Deluxe ??? Πώς επικοινωνούμε???
Γκουγκλαρε massage deluxe
Είναι το πρώτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση
τηλεφον νατασασΔοκιμή με την νατασα που αναφέρεται πιο πάνω. Επικοινωνία μέσο βαιμπερ, φουλ πρόγραμμα 120, θα ξανατιμησω φαίνεται να μην κολλάει πουθενά
babis84
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.546
- Πόντοι
- 1.076
Συναντηση απογευματινη με Ζωη απο silk massage,ξανα μηπως και προχωρησει...ωραιο μασαζ κ χαλαρωτικο.Ηταν με ενα κολαν κ ενα τοπακι.Ζητησε 30 ευρω για να μου τον παιξει,χωρις να βγαλει ρουχα η να αφησει χουφτωμα.Ψησιμο για τσιμπουκι,ανενδοτη.Δεν πηρα τιποτα απο extra κ δεν θα επαναλαβω με την κυρια.Μου εστειλαν κ μια LINA,αν εχει καποιος εμπειρια ας στειλει π.μ.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.119
- Πόντοι
- 1.796
![]()
Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες - Μασάζ | Athens
Νατάσα - Εναλλακτικές Θεραπείες - Μασάζ, Athen. Gefällt 1.292 Mal · 1 Personen sprechen darüber. Ενέργειακές θεραπείες, Yin Yoga, Yoga Nidra, Διαλογισμός, SRT ( Spiritual Response Therapy, Διάφορα...www.facebook.com
Εγώ γι αυτήν θα ήθελα να μάθω, γνωρίζει κάποιος τίποτα;
Πρέπει να μπει κι από εμάς όλους ένα ταβάνι φίλε μου και θα δεις πως θα προσαρμοστούν και τα γραφεία και τα όμορφα πουτανάκια μας! Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 40,50 € για μία μαλακία αυτές αυτά θα ζητάνε απλά τα πράγματα!Ρε τυπαρες ριχτε και κανα ακυρο... Δεν ειναι θέμα αν τα έχεις (χρήματα) τα γραφεία λένε τα δίνουν οι μαλακες τα 70αρια εννοω.. Αυτές λένε τα δίνουν οι μαλακες.. Και αυτό θα συνεχίζετε ανοδικά μέχρι να τον παίζουμε μόνοι μας πλέον... Φιλικά προς ολους τους συναγωνιστές.. Το μόνο που μας λείπει να κάνουν κ αυτοί καρτέλ...
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.143
- Πόντοι
- 736
Κάνει καλό μασάζ αλλά μόνο αυτό, ούτε εκτόνωση. Στο χώρο της, κάπου ήλιον αν θυμάμαι καλάΕγώ γι αυτήν θα ήθελα να μάθω, γνωρίζει κάποιος τίποτα;
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 20
Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Αυτοι που τα δίνουν δεν είναι πολλοί.. Οταν τρωνε συχνά άκυρα θα σκέφτονται περισσότερο τι θα πουν στον επόμενο... Εγω τηρώ ευλαβικά 20-40-50..και αν το παιξει ιστορια μασαζ κ για σου... Αλλα τους την λέω οτι ειναι εκτός πραγματικοτητας..Πρέπει να μπει κι από εμάς όλους ένα ταβάνι φίλε μου και θα δεις πως θα προσαρμοστούν και τα γραφεία και τα όμορφα πουτανάκια μας! Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 40,50 € για μία μαλακία αυτές αυτά θα ζητάνε απλά τα πράγματα!
Και σε ξενοδοχείο σωστά;προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ κάτοικον σε κυρίους που αγαπουν το μασαζ και το πρόγραμμα περιλαμβανει και εκτόνωση! Στο βαιμπερ βρίσκεται πληροφορίες!
Καλά τα λές έχει τύχει κοπέλα να μου ζητάει 40€ για φραπέ της λέω είναι πολλά δεν τα δίνω ...Πριν ένα δύο χρόνια ο φραπές ήταν στην τιμή η έδινες ότι ήθελες Η απάντηση της κοπέλας ήταν το μασάζ είναι για πλούσιους που τα δίνουν αύτα τα λεφτά ...Της λέω δεν έχω πρόβλημα με τα χρήματα η κοροϊδία δεν μου αρέσει ... Φταίνε αυτοί που σας τα δίνουν της είπα Της πλήρωσα το μασάζ και την έστειλα...Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Αυτοι που τα δίνουν δεν είναι πολλοί.. Οταν τρωνε συχνά άκυρα θα σκέφτονται περισσότερο τι θα πουν στον επόμενο... Εγω τηρώ ευλαβικά 20-40-50..και αν το παιξει ιστορια μασαζ κ για σου... Αλλα τους την λέω οτι ειναι εκτός πραγματικοτητας..
Δεν αφήνει να στείλεις μύνημα όμως, θέλω να στείλω να δω τι τρέλα θα μου πειΗ συγκεκριμένη έχει σκληρή ταρίφα. Ζητάει 200-250 ευρώ για αυταρχικό, 300 για μασάζ να της κάνουν και να είναι ολόγυμνη και κατά τα άλλα το παίζει μασέρ σοβαρή και αυστηρή στα όχι
Επιβεβαιωμενο....κατά τα άλλα μας τα επρηξε στα τατουάζ, gothic style και το σκύλο μέσα στο σπίτι την ώρα του μασάζ και καλά...
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.979
- Πόντοι
- 496
Για κανονικό πρόγραμμα τι ζητάει;Η συγκεκριμένη έχει σκληρή ταρίφα. Ζητάει 200-250 ευρώ για αυταρχικό, 300 για μασάζ να της κάνουν και να είναι ολόγυμνη και κατά τα άλλα το παίζει μασέρ σοβαρή και αυστηρή στα όχι
Επιβεβαιωμενο....κατά τα άλλα μας τα επρηξε στα τατουάζ, gothic style και το σκύλο μέσα στο σπίτι την ώρα του μασάζ και καλά...
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 190
- Πόντοι
- 1
Δεν ειναι πλεον στο Dream Agency
ξερει κανεις που πηγε?
ξερει κανεις που πηγε?
Καλησπέρα παιδιά! Συνάντηση με την Νικολετα από το massaua πριν από αρκετό καιρό αλλά όφειλα μια κριτική.
Για αρχή, η κοπέλα είναι όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτογραφίες. Όμορφο και γλυκό πρόσωπο, στήθος τούμπανο, κωλαρα ακόμα πιο τούμπανη! Απο μασάζ μην περιμένετε πολλά πράγματα, λογικά θα έχει ειπωθεί και από άλλα παιδιά. Κατευθείαν περάσαμε στο παρασύνθημα. Με έκανε και τέλειωσα 2 φορές μέσα σε μια ώρα. Την πρώτη με φοβερή πίπα, να την βλέπεις να προσπαθεί να το βάλει όλο μέσα και να πνίγεται.. και την δεύτερη με άγριο σεξ στα τέσσερα να της ρίχνω σφαλιάρες στην κωλαρα και να της τραβάω τα μαλλιά. Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα αλλά την είδα πως γούσταρε πολύ έτσι άγρια και το συνέχισα.
60 ευρώ το μασάζ + 120 πίπα κ σεξ.
Καλά να περνάτε και να προσέχετε!
Για αρχή, η κοπέλα είναι όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτογραφίες. Όμορφο και γλυκό πρόσωπο, στήθος τούμπανο, κωλαρα ακόμα πιο τούμπανη! Απο μασάζ μην περιμένετε πολλά πράγματα, λογικά θα έχει ειπωθεί και από άλλα παιδιά. Κατευθείαν περάσαμε στο παρασύνθημα. Με έκανε και τέλειωσα 2 φορές μέσα σε μια ώρα. Την πρώτη με φοβερή πίπα, να την βλέπεις να προσπαθεί να το βάλει όλο μέσα και να πνίγεται.. και την δεύτερη με άγριο σεξ στα τέσσερα να της ρίχνω σφαλιάρες στην κωλαρα και να της τραβάω τα μαλλιά. Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα αλλά την είδα πως γούσταρε πολύ έτσι άγρια και το συνέχισα.
60 ευρώ το μασάζ + 120 πίπα κ σεξ.
Καλά να περνάτε και να προσέχετε!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις