Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

danny74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Και ομως ειναι απο την Ασια.
Εχει ξαναγραφτει εδω.
Οσοι την ακολουθουν στο facebook και instagram ξερουν οτι ειναι απο τα μερη του Δαρειου και του Ξερξη..........
Αυτα που λεει και η ιδια σε καποιους για Αυστραλια ειναι για γελια πραγματικα.....
Μπορείς να γράψεις το insta της αδελφέ?

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
20
Ρε τυπαρες ριχτε και κανα ακυρο... Δεν ειναι θέμα αν τα έχεις (χρήματα) τα γραφεία λένε τα δίνουν οι μαλακες τα 70αρια εννοω.. Αυτές λένε τα δίνουν οι μαλακες.. Και αυτό θα συνεχίζετε ανοδικά μέχρι να τον παίζουμε μόνοι μας πλέον... Φιλικά προς ολους τους συναγωνιστές.. Το μόνο που μας λείπει να κάνουν κ αυτοί καρτέλ...

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
25
Like
1.546
Πόντοι
1.076
Συναντηση απογευματινη με Ζωη απο silk massage,ξανα μηπως και προχωρησει...ωραιο μασαζ κ χαλαρωτικο.Ηταν με ενα κολαν κ ενα τοπακι.Ζητησε 30 ευρω για να μου τον παιξει,χωρις να βγαλει ρουχα η να αφησει χουφτωμα.Ψησιμο για τσιμπουκι,ανενδοτη.Δεν πηρα τιποτα απο extra κ δεν θα επαναλαβω με την κυρια.Μου εστειλαν κ μια LINA,αν εχει καποιος εμπειρια ας στειλει π.μ.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.119
Πόντοι
1.796

Εγώ γι αυτήν θα ήθελα να μάθω, γνωρίζει κάποιος τίποτα;

dsq

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2011
Like
489
Πόντοι
21
Ρε τυπαρες ριχτε και κανα ακυρο... Δεν ειναι θέμα αν τα έχεις (χρήματα) τα γραφεία λένε τα δίνουν οι μαλακες τα 70αρια εννοω.. Αυτές λένε τα δίνουν οι μαλακες.. Και αυτό θα συνεχίζετε ανοδικά μέχρι να τον παίζουμε μόνοι μας πλέον... Φιλικά προς ολους τους συναγωνιστές.. Το μόνο που μας λείπει να κάνουν κ αυτοί καρτέλ...
Πρέπει να μπει κι από εμάς όλους ένα ταβάνι φίλε μου και θα δεις πως θα προσαρμοστούν και τα γραφεία και τα όμορφα πουτανάκια μας! Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 40,50 € για μία μαλακία αυτές αυτά θα ζητάνε απλά τα πράγματα!

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.143
Πόντοι
736

Kleopatea

Call-Girl
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
1.658
προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ κάτοικον σε κυρίους που αγαπουν το μασαζ και το πρόγραμμα περιλαμβανει και εκτόνωση! Στο βαιμπερ βρίσκεται πληροφορίες!

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
20
Πρέπει να μπει κι από εμάς όλους ένα ταβάνι φίλε μου και θα δεις πως θα προσαρμοστούν και τα γραφεία και τα όμορφα πουτανάκια μας! Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 40,50 € για μία μαλακία αυτές αυτά θα ζητάνε απλά τα πράγματα!
Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Αυτοι που τα δίνουν δεν είναι πολλοί.. Οταν τρωνε συχνά άκυρα θα σκέφτονται περισσότερο τι θα πουν στον επόμενο... Εγω τηρώ ευλαβικά 20-40-50..και αν το παιξει ιστορια μασαζ κ για σου... Αλλα τους την λέω οτι ειναι εκτός πραγματικοτητας..

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
34
Like
3.711
Πόντοι
2.836
προσφέρουμε υπηρεσίες μασάζ κάτοικον σε κυρίους που αγαπουν το μασαζ και το πρόγραμμα περιλαμβανει και εκτόνωση! Στο βαιμπερ βρίσκεται πληροφορίες!
Και σε ξενοδοχείο σωστά;

baddick

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
158
Πόντοι
1
Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Αυτοι που τα δίνουν δεν είναι πολλοί.. Οταν τρωνε συχνά άκυρα θα σκέφτονται περισσότερο τι θα πουν στον επόμενο... Εγω τηρώ ευλαβικά 20-40-50..και αν το παιξει ιστορια μασαζ κ για σου... Αλλα τους την λέω οτι ειναι εκτός πραγματικοτητας..
Καλά τα λές έχει τύχει κοπέλα να μου ζητάει 40€ για φραπέ της λέω είναι πολλά δεν τα δίνω ...Πριν ένα δύο χρόνια ο φραπές ήταν στην τιμή η έδινες ότι ήθελες Η απάντηση της κοπέλας ήταν το μασάζ είναι για πλούσιους που τα δίνουν αύτα τα λεφτά ...Της λέω δεν έχω πρόβλημα με τα χρήματα η κοροϊδία δεν μου αρέσει ... Φταίνε αυτοί που σας τα δίνουν της είπα Της πλήρωσα το μασάζ και την έστειλα...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.512
Πόντοι
2.306
Η συγκεκριμένη έχει σκληρή ταρίφα. Ζητάει 200-250 ευρώ για αυταρχικό, 300 για μασάζ να της κάνουν και να είναι ολόγυμνη και κατά τα άλλα το παίζει μασέρ σοβαρή και αυστηρή στα όχι
Επιβεβαιωμενο....κατά τα άλλα μας τα επρηξε στα τατουάζ, gothic style και το σκύλο μέσα στο σπίτι την ώρα του μασάζ και καλά...
Δεν αφήνει να στείλεις μύνημα όμως, θέλω να στείλω να δω τι τρέλα θα μου πει

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.979
Πόντοι
496
Η συγκεκριμένη έχει σκληρή ταρίφα. Ζητάει 200-250 ευρώ για αυταρχικό, 300 για μασάζ να της κάνουν και να είναι ολόγυμνη και κατά τα άλλα το παίζει μασέρ σοβαρή και αυστηρή στα όχι
Επιβεβαιωμενο....κατά τα άλλα μας τα επρηξε στα τατουάζ, gothic style και το σκύλο μέσα στο σπίτι την ώρα του μασάζ και καλά...
Για κανονικό πρόγραμμα τι ζητάει;

Christzo

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
186
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Συνάντηση με την Νικολετα από το massaua πριν από αρκετό καιρό αλλά όφειλα μια κριτική.
Για αρχή, η κοπέλα είναι όπως ακριβώς την βλέπετε στις φωτογραφίες. Όμορφο και γλυκό πρόσωπο, στήθος τούμπανο, κωλαρα ακόμα πιο τούμπανη! Απο μασάζ μην περιμένετε πολλά πράγματα, λογικά θα έχει ειπωθεί και από άλλα παιδιά. Κατευθείαν περάσαμε στο παρασύνθημα. Με έκανε και τέλειωσα 2 φορές μέσα σε μια ώρα. Την πρώτη με φοβερή πίπα, να την βλέπεις να προσπαθεί να το βάλει όλο μέσα και να πνίγεται.. και την δεύτερη με άγριο σεξ στα τέσσερα να της ρίχνω σφαλιάρες στην κωλαρα και να της τραβάω τα μαλλιά. Μου βγήκε τελείως αυθόρμητα αλλά την είδα πως γούσταρε πολύ έτσι άγρια και το συνέχισα.
60 ευρώ το μασάζ + 120 πίπα κ σεξ.
Καλά να περνάτε και να προσέχετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom